Jump to content

zaki

Inactive
  • Posts

    220
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by zaki

  1. Am fost si eu in stituatia sa fiu copilot la un maraton de distrus masini. Baiatul era singur acasa, m-am dus la el cu 1 sticla de tequila+vreo 8 beri. Dupa baute imi zice sa mergem sa ascultam niste muzica in masina. Toate bune pana incepe sa porneasca motoru. Am inceput sa umblam prin cartier(ceea ce nu-mi aduc aminte), imi aduc aminte doar ca am intrat cu 80 pe ora in alta masina parcata, dupa ce s-a chinuit vreo 10 minute sa scoata masina din cealalalta masina a intrat in alta si tot asa s-au adunat 3 masini. Ce m-a salvat in momentu ala a fost sunetul ala enervant de PIUPIUPIU care te atentioneaza ca nu ai centura pusa(eram asa rupti ca nu eram curiosi de siguranta, doar ca ne enerva sunetul ala). Dupa 1 luna de umblat prin tribunale baiatul a primit 1 mie euro amenda si nu poate sa circule cu masina vreo 3 luni dupa ce ia permisu (nu avea permis:)) ). In Bruxelles s-a intamplat asta. In Romania pedepsele sunt mult mai mari, va sfatuiesc sa nu faceti ce ati citit mai sus!

  2. Amice,un adevar este ca dragostea nu tine mult.

    Alt adevar - vrajeala e tot pe bani.Tot tre sa cheltui cu ea si niste bani pe langa tona de vorbarie,tot tre sa bagi bani in tzoale de fitze Armani si parfumuri de s-o dai gata.Pana si-n facultate tre sa faci cheta la bautura sa mearga treaba.

    Si ajungem la casnicie.Same things.Doar ca-ti controleaza mai bine veniturile.

    Sexul pe bani nu este ceva anormal,sex fara complicatii.Un barbat care "vrajeste" nu e mai bun decat ala care plateste.La urma urmei,fiecare obtine CEEA CE-SI DORESTE - el scapa de "bagaj",ea se alege cu niste bani de cosmetice,haine samd.Asa ca trec direct la obiect,fara Eminescu,Freud si alte....

    Am dat bani la curve,deocamdata nu dau ca-s insurat(dar tot acolo ies pe alta parte) si nu stiu daca o sa dau in viitor - poate ca da,poate ca nu.

    10*

  3. The other guys

    x: We should have shotguns for this kind of deal.

    y: How many up there?

    x: Three or four.

    y: That's countin' our guy?

    x: Not sure.

    y: So that means there could be up to five guys up there?

    x: It's possible.

    y: We should have fuckin' shotguns.

  4. ea a zis "urasc cand se intampla asta"

    eu m-am prefact ca nu stiu "ce anume?"

    ea a facut o fata mirata "a..."

    np.

    Da , se mai intampla . Dar am inteles ca acele aere apar doar cand penisul barbatului e mic

    Busted

  5. Intrebarile puse pe linkmania sunt mai mereu pe subiect si usoare , desigur se gaseste un Robin sa le ingreuneze intelesu ...sa ia subiectu sa il ameteasca pana ii vin spumele.

    Intrebarea e simpla , in ambele cazuri de relatie sexuala sau sentimentala inaltimea conteaza asa cum conteaza marimea nasului ...cuplu fara atractie fizica ..nu prea cred ca mai gasim ...si sincer si la curve daca te duci tot te uiti la aia cum arata ..sau cat de pitica e ...si aici fiind vorba doar de sex.

    " Oamenii de stiinta britanici au descoperit ca, atunci când vine vorba de seductie, înaltimea conteaza. Asadar, barbatii înalti obtin mult mai usor o întâlnire amoroasa, spre deosebire de cei cu o înaltime medie, informeaza Reuters. Doi cercetatori de la Universitatea Essex din Marea Britanie au calculat ca, pentru fiecare 2,5 centimetri în plus la înaltime, sansele unui barbat de a se întâlni cu o femeie cresc cu cinci la suta. "

    ~ Din moment ce se fac cercetari asupra acestui lucru nu cred ca intrebarea a fost inutila sau stupida.... si pana la urma... nu sunteti obligati sa postati daca nu va place topicul NU?

    ~ In orice specie femelele sunt atrase de barbatii alfa... cei puternici, de statura mare etc... in dorinta de a avea progenituri la fel de puternice. Credeti ca pentru noi e fffff diferit? Nu prea cred!!! Poate exista si excepti... ca nu se spune degeaba ca dragostea e oarba...dar n-as prea crede :-?

    In sfarsit niste oameni la subiect. Merci de post. Sa continuam prin a le intreba pe fete care e inaltimea lor preferata la un baiat? :D

  6. Ce intrebari idioate :blink:

    Urmeaza " Conteaza ce numar porti la pantofi intr'o relatie?", "Conteaza ce culoare are lenjeria intima?"

    5.gif

    ia explica-mi, de ce e idioata intrebarea?

  7. Nu stiu cati din voi ati fost sau nu la cur*e. Un lucru e cert, toti am dat bani la un moment dat pe o "felie de pizza". Intrebarea mea e:#1 O sa dai vreodata bani pe cur*e? #2 ai dat deja? @3 o sa dai?

    - Cum vedeti voi prostitutia?

  8. Chiar ieri am fost la o "festa" aici in Bruxelles, nu departe de Schuman(statie de metrou, sediul uniunii europene...). Era o strada de vreo 2-3 km plina cu concerte, tarabe, etc. Ajung catre sfarsit, vad un steag romanesc la o taraba si muzica olteneasca la maxim. Deci din cate am vazut romanii au strans cei mai multi oameni la dans, francezi, spanioli, unguri,belgieni,.... Deci asa show au facut romanii, nu mi-a venit sa cred.

    Asta inseamna o Europa unita, nu politica :)

    Imi cer scuze daca am fost putin off topic

  9. puya a pornit de jos si a uitat treaba asta, l-au asteptat sute de oameni. Foarte urat din partea lui, a ajuns sa fie un manelar care canta hip hop. Nu mai are din ce sa se inspire "baietii de cartier", o da deja pe hip hop american cu videoclipri gen snoop dogg-drop it like it's hot. El stie rap/hip hop dar defapt nu stie nimic.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...