Jump to content

andypopa

Inactive
  • Posts

    1,160
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by andypopa

  1. SEO conform lui nickycakes

    -cate backlinkuri ai

    -vechimea domeniului

    On-page SEO, da, really important. Chestii gen setat permalinkuri si etc sunt de bun simt - SUNT DE ACORD CU ELE - dar nu e vreun magic dust nici on page nici off page.

    Daca mergeti pe "content is king" mai puteti face o chestie: scrieti articole pentru blogurile altora (guest posts) cu backlinkuri in ele. Articolele trebuie sa fie, evident de foarte buna calitate.

    Blackhat: PR Storm (justfuckinggoogleit.com), forum backlinks daca stii cum sa le faci - vorbesc din experienta; as mai adauga wordpress spamming dar adevarul e ca n-am folosit niciodata si nu stiu cum se comporta - de asemenea observ ca 100% din spam la mine pe siteurile bazate pe wordpress e prins de akismet so... I don't know how effective that really is.

    Nu alegeti termeni aiurea la care sa rankuiti - cu alte cuvinte keep it real.

  2. Ia uite bai... acum 4 ani exista jQuery! n-as fi zis.

    Bai omule da ori esti pe dinafara rau de tot ori exagerezi. Js stie sa faca tot ce poate Flashul? Cat de bine se pricepe la grafica vectoriala si animarea prin interpolare? (ro_mtz)

    FAIL

  3. Asta cu "traim in Romania" este o mentalitate de maxim cacat specifica noua.

    Dragii mei: vrei sa te lansezi, te lansezi. Ah, n-ai BANI? Nasol, nu tine de asta, pentru ca se considera ca vrei sa faci MUZICA, nu BANI.

    Daca faci un "compromis", foarte multi bani nu vei face, muzica nu va mai avea legatura cu ce vroiai sa zici initial, iar banii pe care i-ai luat nu-i vei folosi sa te exprimi cu adevarat.

    2:32

    Tragem concluzia ca e usor sa-ti plangi de mila, e greu sa te ridici si sa faci ceva.

  4. E stupida pentru ca daca vroiai sa-ti formezi niste gusturi, intrebai care sunt chitaristii pe care ii ascultati si DE CE va plac. Asa, nu mi se pare ca ai trage vreun folos.

    Problema cu intrebarea pe care ai pus-o e ca e foarte probabil sa inceapa chitaristul-meu-preferat-e-mai-bun-decat-chitaristul-tau-preferat wars.

  5. Intrebarea asta a fost pusa de mii de ori in trecut peste tot online si offline, si explicatiile au ramas aceleasi.

    Here we go: goodness-ul unui chitarist nu este o valoare masurabila. Intrebarea care urmeaza ca raspuns dupa "care e cel mai bun chitarist?" este "la ce?".

    Sunt unele chestii din guitar-playing unde ai putea sa faci un asa zis clasament, si altele unde NU ai putea. De exemplu, sweep si tap. E oarecum posibil sa compari doi sweeperi sau doi tapperi pe viteza, acuratete si corectitudinea executiei.

    Pe de alta parte, iti va veni mai greu sa compari doi chitaristi in ceea ce priveste CREATIVITATEA. Sure, pentru tine poate functioneaza, dar e aproape imposibil sa faci asta cu un individ care nu e de acord cu tine.

    Fiecare are un chitarist de suflet sau un chitarist preferat dar ala nu e niciodata cel mai bun, pentru ca cel mai bun nu exista. Poti s-o iei stiintific, si tot vei avea surprize.

    Chitaristul meu de suflet, de exemplu, e Yngwie Malmsteen. Am auzit toate povestile negative cu Yngwie, spuse de random internet people, si deloc rar, spuse de chitaristi mult mai experimentati ca mine... dar nu conteaza.

    Pentru ca n-ai nevoie de alti oameni ca sa-ti formezi o parere proprie valida. A fost probabil a doua sau a treia chestie pe care am ascultat-o din sfera rock. M-a dat pe spate, si asa am ramas de-atunci. Ascultandu-l, am ajuns sa realizez si valoarea muzicii sale, dincolo de bling-ul tehnic.

    In fine, inchei spunandu-va ca unul din sfaturile lui era: "If it sounds good, it's good. If it SOUNDS GOOD, IT'S GOOD."

    Pe cat de obvious suna, 99% dintre voi nu-l urmati, cautand mai degraba acceptarea muzicii pe care o ascultati de catre altii.

    Ma scuzati pentru eventuala incoerenta, I've got a lot of things going on here.

  6. 2.Cand aveam 13 ani, ma dusesem la ski in Austria, si era un ghetar la peste 3000m.Mergeam cu viteza, si era o prapastie in fata mea, am trecut de gardul de protectie, si m-am prins de o bucata de plasa ca sa nu cad.Pana la urma am urcat la loc si am scapat.

    That must have been a rush!

  7. Tutorialul e foarte bun. Imi pare rau ca n-am detaliat la linux, dar m-am gandit ca daca e cineva care vrea sa faca asta pe *nix n-o sa se uite in niciun caz aici :))

    In tot cazul... Linia asta:

    echo "1" > /proc/sys/net/ipv4/ip_forward

    e pur sex... daca o folositi :D

    Tin minte ca mi-a luat vreo 3 zile prima data cand am incercat, considerand linia pur... optionala.

  8. jack danyels

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...