Jump to content

CPU

Inactive
  • Posts

    285
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by CPU

  1. ce cerinte are jocul ?

    Call of Juarez Gunslinger Minimum System Requirements

    OS: win XP (SP3) / win Vista® (SP2) / win 7 (SP1) / win 8

    CPU: 2 GHz Intel® Core2 Duo / 2 GHz AMD Athlon 64 X2

    RAM: 2 GB of system memory

    GPU RAM: 512MB DirectX 9.0c capable

    DX: 9.0c direct x

    HD: 5 GB of free Hard Drive Space

    AUDIO: DX 9.0c capable

    OTHER: Any controller preferably an Xbox 360 controller for windows

  2. Salut.

    am si eu o placa video leadteak winfast nvidia 5200 fx5200 si de ceva timp facea zgomot ventilatoru.acum problema e ca se incarca windowsu iar dupa imaginea cu boot de windows nu mai apare ferestra de desktop(ecranul ramane negru).precizez ca in safe mode vede desktop

    poate fi de la ventilator ?

    Eu cred ca mai degraba ti se inchide monitorul.. iar daca e asa, incearca sa-ti amintesti ce setari dubioase ai incercat sa faci pe ea (gen rezolutie custom in cs).

    nu am facut nici o setare.doar am curatat ventilatorul si nu a mai pornit windowsu.

  3. Nu cred ca e de la cooler, odata ce face zgomot, inseamna ca se invarte deci, raceste, atata tot ca este inbacsit de la praf si ar trebui schimbat, incearca un reinstal windows... :)

    tocmai l-am curatat.dupa aia a aparut problema is nu inteleg de ce

  4. Salut.

    am si eu o placa video leadteak winfast nvidia 5200 fx5200 si de ceva timp facea zgomot ventilatoru.acum problema e ca se incarca windowsu iar dupa imaginea cu boot de windows nu mai apare ferestra de desktop(ecranul ramane negru).precizez ca in safe mode vede desktop

    poate fi de la ventilator ?

  5. Pai asta-i si ideea.. un rb pe care-l poti face o data la 12 ore si care da mult xp. E bun de facut atunci cand abia ai intrat in joc si ai vitality mare :D La fel si cu lab, doar ca sunt mai multi rb si mai greoi, iar durata pana cand il poti reface este dubla.

    bine bine da chestia e ca acolo nu era decat un mob.iar eu am de adunat 2 iteme de la 2 mobi - lvl 23

  6. cine imi explica si mie ce e kamaluka ?ca am luat quest ca la capitanu bastias sau cum lo chema,am intrat in dungeon si nu era decat un boss.lam omorat, a dropat decat 1 item si acum trei sa astept 13 ore.

  7. La cata agitatie a facut The Old Republic pe atata o sa si dezamageasca. Grafica de cartoon network cu gameplay identic celorlalte mmo-uri. Singurul lucru interesant din el si intradevar placut este posibilitatea de a comunica cu npc-urile impreuna cu echipa ta.

    The end.

    lucrul cel mai interesant este extrem de enervant.stai sa apesi space in prostie.

  8. @CPU alt destept MMO = WoW L2 , Sro , aici e sectiunea de RTS & TBS asa ca terminati dracu cu numaru de jucatori , cu atat mai mult de ce joaca atata lume LoL? ca e mai simplu , nu oricine poate juca un joc de strategie gen HoN sau restu din categoria lui so drop it motherfuckers

    despre ce vorbim aici ?

    mmo(Massive Multiplayer Online) cat si moba(Multiplayer Online Battle Arena) se bazeaza pe numarul de playeri,succesul si popularitatea lor este legat de felul cum e primit jocul de comunitatea respectiva.

    daca dota2 va avea succes o vom vedea in viitor,pana una alta in moba games lol e rege.

  9. Oh si daca moare nu inseamna ca e un joc prost :)) Pana si lineage 2 se face f2p sa nu moara. Argumentele tale sunt de-a dreptul stupide inca o data. gf.

    daca un joc moare cu siguranta poti sa spui ca a fost prost gandit.ca si tine si eu refuzam sa accept ca wow e mai bun decat l2.lineage 2 are cel mai bun sistem de pvp din istoria mmo no comment aici dar tot nu reuseste sa tina pasul.nu e greu sa iti dai seama de ce un joc p2p trece la un sistem f2p.

    ma repet numarul de playeri face un mmo sa fie bun sau prost.un joc MASSIVE MULTYPLAYER ONLINE nu are cum sa existe daca nu are playeri

  10. Si wow dupa parerea mea nu este cel mai bun mmo. Este mmo-ul cu cel mai mare renume DINAINTE sa apara si cu cel mai bun storyline. Atat. La pvp si la organizarea politica nu se compara cu lineage 2. Numarul de playeri nu face jocul mai bun. Toata lumea joaca minecraft. Mie nu imi place.

    scuze pt offtopic dar in mmo numarul de playeri face jocul mai bun,fare ei nu ar exista

    cat despre cele 2,hon e cel care a copiat dota.la popularitate nu cred ca mai are rost sa vb.lol e cu mult peste hon

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  11. asta

    Bai frustrat obosit
    se aplica la asta
    Am participat la 2 sesiuni de beta, cand se pregateau de lansarea finala, ce pot sa spun nu prea se deosebeste cu mult de celelalte mmo-uri, trebuie sa faci grind pana cresti in lvl si asa mai departe.. Tre sa joci de te ia naiba pana strangi bani de un mount, la fel itemele sunt f scumpe, iar pt un jucator incepator e nevoie de mult timp. Rift-urile alea sunt faine, cand ies aia cu zecile prin portaluri si tre sa se adune multi jucatori ca sa le poata face fata.

    Grafica e frumoasa, dar se cunoaste pe alocuri ca nu e asa bine optimizat(poate au mai reparat ceva baietii) pt ca am calculator bunisor, rulez alte jocuri mult mai solicitante ca si grafica, dar la Rift mai sacada pe alocuri. Un mmorpg trebuie sa faca un compromis intre grafica si optimizare ca sa poata fi accesibil cat mai multor jucatori. Un neajuns cel putin la mine mi s-a parut faptul ca e cam obositor pentru ochi, la momentul respectiv nu puteam sa fac scrisul mai mare iar pe o rezolutie incepand de la 1920x1080 in sus e un chin pt ochi sa citesti descrierile la questuri sau la iteme.

    si la asta

    Stai la jocu tau de rahat si daca nu poti sa porti o discutie civilizata(cu riscul de a ma repeta) te trimit la rahat imediat
  12. Tu cred ca habar nu ai ce inseamna subiectiv..Cauta acest cuvant in dictionar sau unde vrei tu.Orice parere este subiectiva, pt ca este emisa prin prisma trairilor persoanei respective. Ce aberezi tu acolo e o chestie subiectiva. Nici nu vreau sa mai continui discutia pe tema asta ca ma obosesti cu argumentele tale, si faptul ca nu poti accepta parerile altor persoane. Cat despre faptul ca am jucat ultimele 2 etape de beta...asta inseamna ca nu am jucat jocul? dupa 1 luna l-au lansat pe piata. Ce schimbare majora puteau sa faca la el?

    nu vreu sa ma cert cu tine,departe de mine gandul sa ma cert cu cineva pe un forum dar eu accept parerile fondate nu alea nefondate.si da 6 zile de beta nu inseamna ca ai jucat un joc.si chiar daca l-ai fi jucat 1 luna tot tu esti ala care abereaza.

    acum uite ce ai zis tu :

    rift nu e optimizat,nu e fluent - incorect - > rift e cel bine optimizat dintre toate mmo-urile de pe piata,au avut cea mai fluenta lansare din istorie(nu tu crash, nu tu lag,etc) si continua sa fie cel mai fluent mmo la ora actuala iar ca o parere personala - COH e poate singuru care se poate duela cu el la capitolu asta

    in rift e foarte greu pt un incepator sa faca lvl,trebuie sa faci grind sa atingi lvl max,foarte greu sa iti cumperi mount si iteme - total incorect - > rift este chiar opusul la ce ai spus tu.cu alte cuvinte vroiam sa spui ca manaci rahat(ziceam sa fiu baiat finut da vad ca insisti sa afirmi in continuare ca eu sunt ala care abereaza).nu ai facut decat sa iti exprimi impresiile din alea 6 zile de beta, bazate poate pe o conexiune cu probleme si un sistem virusat.sa stii ca nu sunt singuru care crede asta iar daca nu ma crezi citeste articole,review,etc, cumpara-ti jocu, jocal 1 luna si dupa poti sa vii sa iti exprimi pareri pe orice forum vrei tu.oricum eu nici acum nu mi-am dat seama ce intelegi tu prin grinding :P

  13. Daca zici ca rift e cel mai bun mmorpg de pe piata, nici nu ma mai obosesc sa iti aduc alte argumente. E clar ca tu esti fan inrait Rift si nu vrei sa accepti alte pareri. Eu nu vreau sa iti demonstrez tie vreo ipoteza, poate nu ai inteles exact ce vreu. Mi-am spus parerea care a facut-o jocul asupra mea si atat, iar dupa cum probabil stii orice parere prin definitie este subiectiva. Cum eu nu pot sa te fac pe tn sa intelegi ca rift mi se mare un joc care nu e cu nimic special fata de altele, cu atat mai mult tu nu imi poti demonstra mie ca e cel mai bun la momentul actual. Zic sa o lasam asa, fiecare cu parerea lui ca de asta e democratie. Bafta!

    pai parerea ta e subiectiva.ai zis ca ai jucat rift decat in ultimele 2 beta adica 3 zile plus inca 4 sau 5, in total o saptamana de joc in care ai spus lucruri pe care nu le intalnesti in game.nu sunt fan rift dar ce ai spus tu acolo sunt numai bullshit.mi se pare incredibil cum poate cineva sa afirme ca un produs nu aduce nimic nou cand nici macar nu il incearca.

  14. Se face grind si cu asta basta, daca vrei un exemplu de joc care e facut cum trebuie, ia guild wars de exemplu, ajungi relativ rapid la lvlcap care e 20, dupa care e vorba numai de skill si ce abilitati iti alegi. Restul e centrat pe poveste si pe alte lucruri inafara de castigarea de experienta si implicit cresterea in lvl. In fine , nu am zis ca nu e un joc bun, doar ca nu e nimic special care sa il faca sa iasa din randul zecilor de mmorpg-uri "bune". De asta is asa multe ca tie sa iti placa rift iar mie altceva.

    Mai nene de unde ai scos-o pe asta ca in rift se face grind ?Rift e departe de grind.personal nu imi dau seama ce intelegi tu prin grinding,ti-am dat 2 ex concludente in ce priveste grindingul iar tu o tii una si buna ca in rift se face grind.cat despre mount il iei relativ repede.

    Iar ce ai zis tu acolo nu are nici o noima.daca citesti ce ai zis tu acolo si privesti si sistemul de skill din rift ajungi la concluzia ca esti fan rift.

    eu nu am zis ca celelalte jocuri nu sunt bune, am zis doar ca rift a luat ce e mai bun din toate.dupa mine(si nu numai) e cel mai bun mmo in momentul asta care e pe piata.

  15. Un joc relativ popular ... acum vreo 4 ani, si un joc de care nu-i pasa nimanui. Nice examples :P

    era vb de grind.am dat exemple ca sa inteleaga omu, nu are nici o relevanta ca unul e de 4 ani iar altu anonim.

    oricum discutia se incheiase atunci cand afirmase ca in rift trei sa faci grind.

  16. Am participat la 2 sesiuni de beta, cand se pregateau de lansarea finala, ce pot sa spun nu prea se deosebeste cu mult de celelalte mmo-uri, trebuie sa faci grind pana cresti in lvl si asa mai departe.. Tre sa joci de te ia naiba pana strangi bani de un mount, la fel itemele sunt f scumpe, iar pt un jucator incepator e nevoie de mult timp. Rift-urile alea sunt faine, cand ies aia cu zecile prin portaluri si tre sa se adune multi jucatori ca sa le poata face fata.

    Grafica e frumoasa, dar se cunoaste pe alocuri ca nu e asa bine optimizat(poate au mai reparat ceva baietii) pt ca am calculator bunisor, rulez alte jocuri mult mai solicitante ca si grafica, dar la Rift mai sacada pe alocuri. Un mmorpg trebuie sa faca un compromis intre grafica si optimizare ca sa poata fi accesibil cat mai multor jucatori. Un neajuns cel putin la mine mi s-a parut faptul ca e cam obositor pentru ochi, la momentul respectiv nu puteam sa fac scrisul mai mare iar pe o rezolutie incepand de la 1920x1080 in sus e un chin pt ochi sa citesti descrierile la questuri sau la iteme.

    nu stiu ce ai jucat tu da in rift nu trei sa faci grind ca sa cresti in lvl si nu trei sa joci de te ia naiba ca sa iti faci iteme.iar la capitolul optimizari mergea chiar bine, singura problema a fost in momentul lansarii cand asteptai prea mult sa intri in joc(prea multi au dat navala).tin sa te contrazic dar Rift e singuru mmo in care nu iti sacadeaza,cel mai bine pus la punct la capitolul asta.

    cat despre scris cred ca ai probleme cu comp.

    Daca tie ti e pare cel mai bn optimizat creca ai jucat multe mmorpg-uri...de guild wars ce mai zici care are o grafica superba si merge fluent cu cele mai ridicate detalii chiar si o configuratie modesta. Calculatorul meu te asigur ca nu are nici o problema, n-ai inteles tu despre ce vorbeam, ma refeream la scalarea fonturilor pentru rezolutii mari. Monitorul meu are rezolutia de 1920x1080 si nu scala fonturile cum trebuie pentru cei cu rezolutii mari(cel putin la momentul la care l-am jucat eu, probabil au remediat asta, pentru ca multi au monitoare mari). Iar despre grind...daca la tine "kill 20 goblins, collect 30 spider glands" si multe questuri de astea nu inseamna grind pt tine, nu stiu e ce.

    Rift este cel mai fluent mmo de pe piata la momentul asta(fps,latency,etc).A oferit cea mai fluenta lansare vazuta vreodata intr-un online game.Cat despre grind il intalnesti in jocuri precum lineage 2,shaiya,etc

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...