Jump to content

DORIS

LinkManiac
  • Posts

    265
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DORIS

  1. Eu sunt multumit de server pana acum.

     

    Pe harta de lvl 600 se poate creste numai in party cu elfa cu puncte la master level.

    Am bagat la goblin sa fac capa pt dl si din 7 iteme  cu succes mi-au iesit 6 numai de Grow Lancer , si una de DL in schimb niciuna de Rage Fighter. Nu mi se pare in regula. Prea des capa de Grow Lancer.

    Eu zic  ca in mare parte  serverul este ok. Si pe oficial se pot face corectari de bug-uri. As dori sa vad cum decurge un CS cu multi playeri , dar ce sa faci cu 3 playeri online.

    • Like 1
    • LinkMania 1
  2. Buna seara! Eu as propune din moment ce exista comanda " /takeover nick  " ca afk in arena sa fie permis deoarcere preluarea se face fara intermediul adminilor.Plus ca in arena bali e cea mai proasta experienta.. din toata arena. Cine are nevoie de spot face takeover si gata. Iar contorul afk sa fie doar pe restul de zone ( non arena ) .

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  3. bembem daca te uiti ce scrie sub numele tau pe forum ai vedea adevarul: un incepator printre noi.

    Daca tot s-a implementat sistemul acesta, de ce sa nu sa se corecteze anumite CD-uri. e doar o propune hello ?!?!?!

    Daca x vine din 5 in 5 minute la mine.. mi se pare vanatoare. Sa aiba CD o jumatate de ora sau o ora . Dar daca vine altul pe nume Y dupa ce am fost vizitat de X , poate sa ma preia in 5 minute de cand a plecat X de la mine. 

     

    @BemBem: Cred ca nu ai inteles. Ce propun: sa citesti  tu mai intai povestea, e o propunere pt admini, nu au nevoie de parerea ta, sunt destul de maturi sa gandeasca pentru ei.  .

  4. Buna ziua, am experimentat comanda asta in ultima saptamana si am vazut ca s-au facut multe modificari spre bine. Problema este ca sunt deja cateva chare care vin sa faca takeover si dupa ce muta tot party in "safe"  lasa spoturile/tarkurile goale (stiu, daca suntem online putem opri cu answerto dar ... nu din 5 min in 5 minute takeover facut de acelas char ). Nu dau nume, dar credeti-ma chestia asta se practica..: x are ceva cu  guilda lui y si se duce pe toata harta arena si face takeover si nici macar nu sta pe spot iar daca  y a reusit sa opreasca takeover-ul in urmatoarele 5-10 (cand dispare CD ) revine X  . Asta mi se pare vanatoare :) . Ce propun: X care a facut /takeover la party-ul lui Y iar Y a scris /answerto xx  , atunci X sa poata sa revina la spot dupa 30 de minute sau chiar o ora, insa la alte party-uri care nu le-a vizitat sa ramana acelasi CD (5 minute cred) . Cred ca prin felul acesta se poate elimina takeover-ul abuziv  :) 

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...