Jump to content

raig

Forumist
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by raig

  1. Disperatii aia cu OZN-urile cred ca o sa le pice o gramada de aliene sexi pe mana? Altfel nu inteleg de ce or fi asa de nerabdatori sa apara. Poate o sa dea mici si bere si o sa participe la alegeri. =))

  2. Poate ca exista sau poate nu exista. Cu ce v-ar schimba viata in bine sa aflati ca intr-adevar exista si au trimis mesajul ca in 200 ani vor ajunge la noi :crybaby:

    Suntem asa de plictisiti de cotidianul nostru ca doar ET ne mai poate salva =))

  3. Extraterestrii sunt cu noi. Ei sunt cei mai buni la CS. Nu stiati ca le place CS? =))=))=))

    Pai ei l-au inventat si le place sa joace cu noi ca ne bat usor.

    No joking - cu ce ti-ar schimba viata daca ai afla ca maine vor ateriza in Bucuresti? Eu cred ca as trai linistit in continuare la fel (daca nu ar rade civilizatia umana sau nu ne-ar face sclavi ca in filme:P).

  4. Eu mai pun maruntisuri pe mail , sa nu stau cu stickul dupa mine toata ziua . Dar nu sunt de[arte de a utiliza 1 Gb , cum am zis , as prefera sa pun fisiere peste 10 Mb , de fapt yahoo nu iti accepta nici macar un fisier de 10 mb , am patit de mai multe ori ca aveam fisier intre 9 si 10 MB si l-a refuzat , el il vede mai mare. e o chestie f deranjanta , te bazezi ca ai fisieru ok si te apuci de upload , si rezultatul :"pierdere de vreme."

  5. Luna începe să-si "fabrice" atmosfera proprie care acum se întinde pe o distanţă de 6.000 de km fiind compusă din Natrium (nu e de bine ... )

    Stii macar ce e ala natrium si ce temperatura ii trebuie sa fie gaz si sa ajunga in atmosfera? =))=))=))

    Loooool ce de aberatii am vazut in topicul asta :hair: , v-ati contaminat de la discovery cu moda scenariilor apocaliptice , dar macar aia nu afirma , ei merg pe ideea ca "Ce-ar fi dac-ar fi?" si unii iau totul de bun.

    Vai de noi , nu ne vedeti mai ca fiecare generatie de la anul 0 incoace a asteptat apocalipsa si a fost convinsa ca ei o vor prinde. Probabilistic avem cam mici sanse sa prindem un asa eveniment important tinand cont de viata asta scurta de insecta pe care o avem. Tinand cont ca mari evenimente care sa rada specii de pe suprafata pamantului au loc la sute de mii sau milioane de ani , care credeti ca sunt sansele sa prinzi un eveniment din asta daca traiesti , sa zic , 80 de ani? =))=))=))

    Mai degraba ai sansa sa te loveasca unu pe trecerea de pietoni si ai ratat apocalipsa? :(

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...