Jump to content

vizigothul

Inactive
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by vizigothul

  1. am si eu o problema, am incercat cu un prieten sa facem sa jucam call of duty sa jucam in multi player cu hamachi nu merge de fel ne conectam, merge chatul pe hamachi dar in joc nimic, ce ne scapa ???

    multumesc

  2. Vreau sa am o semnatura la fiecare mail pe care il trimit drept o fotografie, problema este ca nu reusesc sa fac sa se deschida fotografia la destinatie, vreau ca fotografia sa se deschida sub textul fiecarui mesaj pe care il trimit. Am incarcat fotografia aici http://www.imageshack.us/ si am ales linkul in care fotografia sa fie deschisa dar nimic, adresa de mail pe care o folosesc este pe gmail sa fie asta devina ?

    tiphat.gif

  3. multumesc mult, nu stiu cum, dar a pornit netul, acum problema este ca nu pot instala macro media flash player daca ii dau de pe net direct sa se instaleze da eroare, am descarcat programelul, dar nu stiu sa il instales

    multumesc occasion14.gif

  4. nu le-am cu linuxul, si intreb si eu daca am instalat ubuntu 5.0, si vreau sa ma pot juca

    - pentru asta imi trebuie neaparat un client de MU pentru linux(poate este o aberatie dar eu am cautat pe net si nu am gasit asa ceva pentru linux, nu s-ar putea modifica sa poata rula si pe linux)?

    - trebuie sa caut un servar de MU pe linux sau pot sa intru si pe un servar pe windows?

    occasion14.gif multumesc

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...