Jump to content

Lasher_ro

Inactive
  • Posts

    1,862
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lasher_ro

  1. Pe forumurile unde am citit recenziile sunt net favorabile, numai cuvinte de lauda la adresa Blizzardului, se pare ca au muncit data asta nu ca in Cataclysm.

    Orasele/zonele din MoP sunt superbe, questurile nu te fac sa te plictisesti, sunt chiar fun, Pet Battles suna interesant insa nu m-am bagat pentru moment, dungeon-urile sunt foarte atractive desi par destul de usoare, in pvp sunt 2 noi bg-uri foarte interesante.

    Si in cataclysm erau bine facute questurile.

    Dungeons sunt mult prea usoare, da. Raids pare ok ca dificultate.

  2. lol...tre' sa cumperi jocul dude, nu e moca, clientul, da, il iei free, dar jocul trebuie platit. =))

    jocul (clientul) este free dar pentru a juca pe blizzard trebuie sa platesti lunar.Asta daca vrei sa joci Mop

    Tbc, Lichking au tone de servere private pe care poti juca

    Ceea ce nu are ABSOLUT nicio legatura cu problema lui.

  3. In afara de Amazon ( care evident nu vinde versiunea digitala ), nu stiu daca o sa gasesti vreun site 100 % de incredere care sa vanda SWTOR si in Romania.

    Tot ce-ti pot spune despre offgamers este ca plata se poate face prin paypal ( deci nu iti fura detaliile cardului sau ceva ), si ca majoritatea guildies din WoW si-au cumparat WoW + gametime pentru WoW de la ei.

  4. Mai sunt cateva diferente, daca nu ma insel :P

    Innova nu are Path of Awakening. Asta e cea mai importanta diferenta IMO. Am mai auzit de vreo inca 2-3 diferente, dar nu le pot confirma personal, so take them with a grain of salt :P Din cate am inteles, preturile din shop-ul de pe Innova sunt mai mari, si vand mult mai multe items,inclusiv items care afecteaza jocul ceva mai mult ( parca am vazut ceva despre un hero potion care reface hp si mp ? ). Innova are Nevit's Blessing, NCWest nu.

  5. salutare tuturor! am o mica problema cu l2 off....am descarcat jocul de la ei de pe site..am instalat...dar cdand intru in joc nu imi apare login-ul...doar imaginea aceea cu castelu acela..niste npc-uri ce se plimba pe acolo ...dar login-ul deloc...am dezinstalat si reinstalat iar..tot asa ....o solutie va rog daca se poate...am cautat si la ei pe forum nu am gasit nimic

    Ce placa video ai ?

    Legat de NCWest si Innova, sunt anumite diferente considerabile intre ele. Vezi care-ti convine mai mult intai.

  6. Doar cateva tari pot cumpara de pe origin. Am inteles ca-l poti lua de pe origin UK daca instalezi aplicatia si nush ce, dar nu stiu sa-ti zic exact. Sunt mai multe site-uri care il au de vanzare : game-shop, g2play, offgamers, etc.

    Daca vrei o sursa mai sigura, e disponibil si pe Amazon, dar o sa dureze ceva pana il livreaza.

  7. De ce anume m-as plictisi de el daca am jucat kotor 2, cand e continuarea povestii ? Si dupa cum s-a mai discutat de nu stiu cate ori, si e foarte evident, are in plus sistemul de dialog fully voice-acted. Face o diferenta enorma. Daca nu te intereseaza povestea si vrei doar sa dai la mobi ca intr-un MMO korean, asta-i problema ta.

  8. Grafica de cartoon network

    STILUL grafic tine de preferinta fiecaruia. Ca nu iti place tie nu inseamna ca nu ii place altuia, si mai ales, nu inseamna ca are grafica inferioara.

    Singurul lucru interesant din el si intradevar placut este posibilitatea de a comunica cu npc-urile impreuna cu echipa ta.

    Presupunand ca te referi la sistemul de dialog in general ( si daca nu, o sa o fac eu :P ), da, este in principiu unul din relativ putinele lucruri diferite fata de restul de MMO-urilor, si face o diferenta imensa. WoW a ales sa-si imbunatateasca questurile adaugand diferite events in timpul lor, in timp ce Bioware a ales sa faca ce stiu sa faca bine de ceva timp. O combinatie probabil ca ar fi ideala, dar nu a fost sa fie.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...