Jump to content

teddy_t

LinkManiac
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by teddy_t

  1. Mc pentru raspunsuri , cu toate ca, cam greu dar nu-i nimic. Imi place wishlistul pus de Blackz32. Cred ca acesta il voi alege sau mai astept inca o luna de salariu (nu cer de la parinti/bunici/prieteni :D )si poate il iau pe cel de la kidumik de 2000 de ron. Acum nu stiu..ca as vrea sa reinoiesc si monitorul. Ma mai gandesc. Inca odata mc de raspunsuri.

    Cel mai mult ma incanta cel pus de blackz32. :D

  2. Pai fratele meu, tu ai acolo si iteme de tank si de caster si de dps + nu ai enchanturi.

    Ce damage te astepti sa dai cu dodge si defence pe gear?

    Fa rost de gear pt ret inainte sa te uiti dupa numere mari in recount.

    Stiu ca am iteme si de holy si de toate nemurile dar aveam inainte altele mai proaste si nu aveam ce face,le-am pus pastea.

    Normal ca ai dps mic , palacul retri e dependent de gear , gearul tau e praf ai 2900 attack power , atat aveam eu pe twinkul de 70.E greu paladinu' nu ? Trebuie sa fi un geniu ca sa iti dai seama ca BoM-ul ar trebui folosit?I-ati gear si apoi te invatam sa-l folosesti , bafta.

    A,da,sa nu uitam ca

    PALA E FACEROLL

    Tu te-ai nascut invatat , nu? Trebuia sa fie unul tare in"wow" pe aici. <_<

  3. Dupa cum zice in titlu, vreau un pc pt gaming buget (deocamdata)1600 ron.Nu ma grabesc sa il iau deci mai pot strange ceva. Mentionez ca sunt un mic fac intel/ge-force. :D

    P.s: fara monitor /tastatura/mouse/boxe/casti

  4. Trebuie schimbata o mare parte din iteme . In primul rand trinkete ,ring ,wrist, (majoritatea itemelor care le ai cu intel /def rating/dodge/). Pt palac itemele bune sunt cu crit/haste/hit ,desigur str+stamina.Inca ceva meta trebuie cu 21agil+3%crit sau 21crit+3%crit.

    @Northern pe care server joci? da-mi un pm daca nu vrei sa lasi aici numele. Nu te contrazic..nu am mai jucat de mult pe serverul pe care joaca mortallx.

    Ps: Nu imi dati in cap daca am scris ceva...nu sunt mare pro in arta palacului retri. :)

  5. Neah...pe private...dar eu nu mai joc .Dar din cand in cand va pot ajuta.

    Ar fi fain daca ne-am strange intr-o guilda toti...dar nu cred ca avem destui nici macar pt un raid de 10 :)) (tank ma aveati pe mine :D )

  6. Am si eu nevoie de un build pentru retribution paladin.Cand spun build ma refer si la talente si sa fie pentru lvl 80,adica nu update la cataclysm.

    Am pus build dupa cineva si sunt ff slab la dps.

    Nu poti sa ai asteptari mari la gear mic.

    http://wow335.gamestool.net/paladint.php?050000000000000000000000000500000000000000000000000005232051203331322133231331

    Mai ai 4 puncte ramase.

    Baga-le unde crezi ca e mai bine pentru tine.

    Scoate 2 din divine purpose si ai 6 puncte ramase libere :) asta daca faci numai pve :)

  7. Autoritatile de reglementare a jocurilor de noroc din insulele britanice in care era inregistrat site-ul de poker Full Tilt au suspendat licenta companiei, ducand la intreruperea jocurilor pe bani reali, transmite AP.

    Licenta Full Tilt a fost suspendata in urma unei investigatii asupra executivilor companiei pentru fraude bancare si spalare de bani.

    Full Tilt avea saptamana trecuta, in medie, aproximativ 9.000 de utilizatori care jucau poker pe bani reali in fiecare moment al zilei, potrivit sursei citate.

    Sursa

  8. Salut,sunt destul de nou pe link destul mania dar va pot spune ca joc wow de vro 3 ani pe xwow(un server privat). acest server este woltk(warth of the litch king),ce pot spune despre el este cel mai bine scriptat server romanesc in momentul de fata dar care nu are prea multi playeri datorita wipe-ului care l-a dat acum vro 6 luni. sincer am incercat sa merg pe alte servere romanesti destul de mari gen:freakz,ultimate-hysteria si altele , dar m-au dezamagit enorm la cat de pline de buguri ar putea fi niste servere asa renumite... Eu personal m-am intors pe XWOW deoarece mi se pare best server funn. deocamdata are rate destul de mari,deci nu este problema in cresterea caracterului. sa nu uitati ca la lvl maxim incepe adevarata joaca in wow. eu am un Holy Priest de lvl 80 la hoarda si joc destul de imba pe el. Scrieti pe google xwow si acolo veti gasi site-ul daca doriti sa va faceti o idee despre xwow, pe acest site puteti downloada si jocul gata instalat. Cei care nu ati mai jucat pana acum daca intrati pe xwow la hoarda sa imi dati un wisper in game (Necrolyte) ca sa va pot spune mai detaliat cam cu ce se mananca acest joc si pt a nu va face de ras fata de ceilalti playeri,deoarece si eu am fost noob la timpul meu dar am invatat din greseli.

    Players: 14

    Tot nu inteleg,cum dracu poate juca cineva pe asa server ?

    Daca a adunat freakz`ul tot ;)

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...