Jump to content

-GUNIT-

LinkManiac
  • Posts

    1,527
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by -GUNIT-

  1. pro! nici macar niste intrari extra in bc/ds nu am primit pt cele pierdute de d/c din cauza serverului.. da`ne motive sa ne placa jocul, ca sa vrea sa cumpere lumea gold

    event-uri facute de GM cred ca am vazut 3 de 2 luni de cand ma joc. nu stiu de ce nu recrutati ceva gm mai activi sa faca eventuri. si ar putea incerca si umpic mai complicate, nu doar find and trade sau trivia din intrebari care nu au legatura cu jocul

  2. 1. Mini Map ala nu se poate scoate cu Tab pentru ca tot apare din nou din nou.. se poate scoate de tot?

    2. SM ar trebui sa piarda switch daca isi da teleport SAU sa ia dmg in teleport. Ati facut sa nu ia dmg cat SM este in teleport dar ai zis @Meduza ca nu se poate tine sw in telerpot dar CS trecut a stat sm pe switch in telerpot si nu puteam sa ii facem nimic iar switchul nu se pierdea.

  3. se pare ca aici pe forum nu se mai posteaza updates despre srv

    copiat de pe discord:

    Citat

    Inca se mai intampla drop-uri de 10-15 secunde chiar si dupa reboot, asa ca o sa tinem server-ul inchis pana azi la amiaza, ora 12:00, ca sa putem lua contact cu echipa de gazduire sa vedem exact ce cauzeaza problema si cum rezolvam.

     

  4. Citat

    - Adaugate evolutii pentru seturile Rare: Pad, Leather, Vine si Scale. Acest sistem va ofera posibilitatea sa reciclati itemele rare nefolosite sau cu optiuni slabe. Seturile evoluate vor avea un aspect diferit si optiuni unice. (Aceasta modificare va fi disponibila pe server odata ce actualizam pagina de guides ca sa aveti un ghid complet de utilizare al sistemului si pentru itemele noi, speram ca finalizam pana in week-end )

    se mai aude ceva de ghidul ala? 😞

  5. nu prea inteleg motivul pt care nu s`au bagat in regulament.

    lipsa lor nu aduce nici un beneficiu decat promoveaza nesimtirea si ura in joc si favorizeaza pe cei cu reseturi multe care pot hartui pe cei cu reseturi mai putine pana cand renunti ca nu ai ce face in joc si dai X.

     

    @Meduza

  6. La 03.01.2023 la 11:37, Lanaya a spus:

    Salut, ma bucur sa recunosc nick nameuri dupa atatia ani :)))) 

     

    LE: Vai, Gunit, Lancelot dati click pe semnatura mea =)))) a blast from the past 

    omg de acum 12 ani wtf 😂

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...