Jump to content

bunny

LinkManiac
  • Posts

    11,112
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Posts posted by bunny

  1. Comunitatea aia am creat-o împreună, nu "am fost cu el", a picat din aceleaşi motive ca şi aici. Nu dau nume, ştiţi şi voi situaţia.

    Ce ne doream noi era să ne continuăm treaba de aici, unde nu mai era posibil. A trecut multă vreme de atunci, dar încasăm şi muia dacă e nevoie. 

  2. - Trebuie creat gap între caractere. Nu poţi lăsa DL-ul să facă summon unui character de level 1. Îl duci în Nixies (cu warp level de 700) şi creşte imediat. Pe BETA e ok, că doar testăm, dar oficialul n-ar trebui să aibă aşa ceva, imo.

    - De schimbat filter chat, sau scos definitiv daca nu-l customizati.

    - Acei "Pouch of B.." mobs, în momentul când îi omori, să nu-ţi mai scrie pe global, nu-i relevant că a omorât cineva un mob.

  3. Arena:

    Trebuie delimitate spoturile cumva. Poate sunt eu nostalgic, dar nu e rău în a le delimita precum erau pe 0.97d, cu acele râme.

    Respawn-ul să fie făcut în locul unde ai murit, nu înapoi la warp. 

    Afişat corect level-ul la warp, adică 250, momentan scrie 50.

    Nixies Lake: 

    Hartă prea mare, prea puţine spoturi. Harta are mobii care dau cea mai mare experienţă, ori mutaţi în Arena şi mărit entry-level la 600-700, ori delimitat spoturi cum trebuie în Nixies, dacă e harta unde se va creşte cel mai mult.

    @Damian

     

  4. Acum 6 ore, Carp Angler a spus:

    aveam si eu 4 sau 5k de postari, dar le-ati sters voi astia cu pile :ca-dexter4:

    S-a şters cam tot forumul mai precis. Nimic din ce se afla acum 10 ani nu se mai află acum aici.

    Chiar ajuta acel content, mai ales la searches pe google. Dacă scriai "mu online" sau "counter strike" prima pagină afişată era cu linkmania. 

    • Love 1
    • Sad 1
  5. Discuţia poate duce la nesfârşit dacă înşirăm fiecare motivele, unii am plecat, alţii am fost exclusi sau doar inactivi/lipsă de timp. Important e că serverele au murit în ritmul ăsta. Nu e păcat? Din cea mai cunoscută şi vastă comunitate de jocuri românească din 2003 încoace să ajungă un cimitir? 🙂 Linkmania forums se bătea cu Softpedia la număr de posturi, iar acum...meh. În fineeeeee.

     

  6. Acum 1 minut, Dumnezeu a spus:

    E fix problema care ai lasato si tu cand ai plecat din staff. 🤣 adica mai nimic  🤣🤣

    Aici problema e functia pe care o vor toti si bine inteles piedica este @Lancelot toti care pleaca dau vina pe el,e un fel de Chupacabra in comunitatea astea,toti il stiu dar nimeni nul place 😂

    Muuul acum e ceva de profit,toti fac servare si comunitati pentru Euro.si restu de muritori tot asteapta ca cineva sa faca servar gratis pe LM,sa mai joace ca in 2005 gratis.

     

    Deci e ceva normal.

     

    N-am făcut ceva notabil care să merite menţionat, am fost doar GM şi moderator, ca mulţii alţii. Iar Lancelot nu e genul de om cu care să nu te înţelegi. Şi-n plus nu prea contează asta, contează ca fiecare să-şi aducă aportul pentru binele unei comunităţi, dacă tot ţipă lumea că vrea server. 

    Până acum piedica voastră era Kitte, acum e Lancelot? Asta e de fapt problema, goana după o funcţie pe forum şi care să dea ordine? :)) 

  7. Nu înţeleg motivul pentru care lumea încă se ceartă, ori prin staff, ori printre jucători sau între ei. Şi spun "încă" deoarece probabil ar fi fost motive, neîntemeiate sau nu, obiective sau nu. Dar acum? Care e motivul pentru care nu există niciun fel de înţelegere între membrii comunităţii sau chiar membrii staff-ului? Ce mai e de împărţit? A trecut comunitatea prin o grămadă de masacre, de la conducere până la ultimul player. Nu puteţi lăsa orgoliul ăla deoparte să-şi mai revină comunitatea asta la normal? Că a murit, vedeţi şi voi că a murit, ori că s-au alungat, ori că au plecat şi au făcut ceva al lor, ori nu vă suportaţi între voi. 

    Da ajunge şi potoliţi-vă dracului odată, ori că eşti admin, ori că eşti player. 

    Hai, s-a urcat un server, rămâne, nu rămâne? Jucăm, testăm, modifică cineva ce trebuie modificat?

    • LinkMania 1
    • Downvote 2
  8. On 5/2/2018 at 11:09 AM, chaserz said:

    It`s alive ! :)

    Termina cu maturizatul,sa nu-mi zici ca esti matur deja :)

    După atâţia ani, nu, nu prea. Tot prost sunt. Doar am momente când regret că mi-am petrecut atâţia ani pe aici (sau dincolo, GN). Şi ca mine, probabil mai sunt.

    Mă refer în general, lumea nu mai are chef, preferă să facă cu totul altceva.

     

    • Upvote 2
  9. On 12/4/2017 at 9:22 AM, cRs said:

    Dupa ce am citit reply.urile de sus... cred ca o sa ne apucam de Solitare cu Damian tehnician...

    Cu Damian și Mousey am urcat server-ul pe GN. Nu fiți răutăcioși, lăsați oamenii să facă server-ul. :P

     

    • Love 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...