Jump to content

Korekt

Inactive
  • Posts

    87
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Korekt

  1. lol, 4 ani de cand nu am mai intrat aici (cred), si incep sa imi aduc aminte treptat cateva nume de pe forum/joc:) crap, tyrexel, gm`ii, bunny,etc brings back old memories... Sunt curios, voi, cei vechi, chiar mai jucati sau doar discutati pe forum? :P

  2. kbm inca ceva, totusi daca a atacat gludio, l-a si obtinut, deci nu cred ca era no lifer din moment ce are nevasta :P

    f tare logica ta :cool2:

    Da, chiar si dupa incidentul cu dante. Ma miram eu de unde a scos devil dc heavy set acum ceva timp.

    de parca seturile de A sunt si greu de obtinut, poate pt unu ca tine, ca in rest e serv plin :>

    Bug pe dex? Huh. Cine stie ce vrajeala au bagat astia. E imposibil.

    daca tu habar nu ai mai bine abtine`te

  3. Interesant, eu am auzit ca intri in wf la 61 cu wep/armor de A daca iti baga o vorba cineva.

    Iti spun eu ca nu i-a convenit ceva daca intr-adevar aveai si subclasa echipata. Multi din ce stiu wf au intrat fara subclasa.

    stai linistit, ca iti bag eu o vorba, de care sigur o sa se tina cont :>

  4. Ne-ai spart, ce sa zicem. Din pacate pentru tine omule, am avut parte de raids, oly si siege, probabil inca mai mult decat tine.

    De unde stii tu ca mai mult decat mine?

    Si nu uita, am avut mai multe chars mari in mana pe dex, eu spun ca stiu cu ce se mananca pvp-ul.

    Si in legatura cu impresia ta... Sa fiu sincer... Ma doare in spate ce cred cei de teapa ta despre mine.

    Cei de teapa mea? Vad ca te cam deranjeaza ce am spus, chiar daca am scris cat se poate de sincer si intro maniera in care sa nu te jignesc.

    Vine koh in curand, mare curiozitate am cum joaca comunitatea de aici. Pe pmfun m-am lamurit intr-o anumita masura.

    Pe dex de exemplu sunt persoane care joaca 1an+, doar nu te astepti sa se reapuce pe alt serv decat cei extrem de plictisiti, sau dinastia ca tine de joaca putin pe fiecare.

    Repet ceea ce i-am zis si lui ive: nu esti Shade, Lasher sau Thora, adica oameni foarte capabili, sa ne faci noua observatie.

    Eu nu stiu ce au realizat cei 3 despre care vorbesti, dar nu am venit aici sa ma laud ca joc de la inceputul c4 cu char 78 pe dex cu 2 subclase, si S gear, pt ca sunt destui cu asa ceva care joaca mediocru. Ca eu prefer sa joc in loc sa aberez ca tine aiurea pe forumuri, iar in joc sa fii in B grade e altceva. Si care e treaba, alti jucatori in afara de shade lasher si thora nu exista si nu au voie sa isi spuna impresiile sau care e problema ta? E plin serverul de oameni capabili sa stii, nu doar 2-3 cum iti inchipui tu, dar poate pe tine jocul te depaseste, sau ii iei in calcul doar pe cei care vorbesc cu tine pe aici?

    si scuzati de intrebare, dar de ce in ochii tai Thora e un om foarte capabil? ca joaca/stie sa joace/equip&epics/clan,ally leader Sau doar pt ca si`a pierdut timpul cu unii din voi sa va invete cate ceva despre acest joc?

    Despre dezvoltarea pe server- iti gasesti un clan, sau si cu party de oras poti creste, important e sa ai vointza. Eu pe langa charul principal mai am si PP,SE,Maestro,Spoiler, si cel putin 70% din serv la fel. Iar Warfare s`au mutat un clan intreg de pe frienz.

    Spor la joc in continuare

  5. Sry de interventie, dar din pacate ce spune Iverson e foarte adevarat. Observ cum unii din voi scriu sute de posturi aici, constant aceleasi persoane, iar pe nush care pagina se plangea ca e in doom si dark screamer, dar asta e unii joaca altii vorbesc, la fel ca si pe dex forum unde pierzatorii din joc isi varsa nervii prin "flame-uri" pe forum ;) Daca vreti sa simtiti ca jucati cu adevarat incercati un low rate cu Raid Bosi, siege`uri,gank`uri castele, olimpiada.

    cand veti ajunge sa faceti si voi asa ceva: http://files.filefront.com/9vCastle+finala...;/fileinfo.html imi inchipui ca niciodata pe serverele voastre pe care joci o perioada si se inchid, sau high rates. Eu chiar vreau sa vad cu ce va laudati.

    iar despre "am intrat sa invat si am ajuns sa`i invat eu pe ei" e doar o trista impresie din ce ti`am citit pana acum.

  6. tre sa ai noroc....sa fii mancat cu galeata =)) =)) ...

    btw :X ...wf owned..nu au mai fost taticutii de ET cu ei..si si-au luat'o urat :crybaby: =))

    da din cate am auzit au fost evictis+LR + catzeii de AN :>

  7. legat de drop , tin minte pe unu st3fy din FEAR care a luat tot asa , cand era bugul de war , la mass pvp cu WF 1 sau 2 aq in 2 zile :>

    WF nu are nici focus pe arce, de unde AQ :)) dar dak zici tu :>

  8. da, acum DACA AI TIMP, si sti unde sa stai... faci baie in sampanie :D

    it/fog/varka/ketra si cam aia e :P

    cat despre silkroad pot sa spun ca are un gameplay nasol rau, feeling zero:|

  9. @crynow sps 78/he 78/ceva mic :P joc de vara trecuta

    @ingelitza iti recomand sa citesti asta legat de non flagatul si undressul creed`ului http://dex.l2dex.eu/index.php/topic,35046.0.html :) iar dimpotriva, creed+lr au luat ultima oara bataie rau de tot si s`au dus la culcare

    @silenR pt wc bw robe sau DC robe set, iar PP`ul care l`ai vazut tu probabil era la olly sau tu crezi ca el buffeaza un party cu IC si FB ?

    WF a oprit warul cu MR cred ca vor ally

    ramane de vazut desi nu prea cred

  10. LOL set light pe Mag? #-o

    Azi a fost cea mai interesanta zi din ultimele luni incoace..baium pvp intre Et( EK+ventrue+tracii) si Creed( TO,Fear,Focus)+ Revolution (Evictims+LR)...o lupta foarte stransa :) dar in final ET au castigat :) Flames of invincibility rulz..organizare mai buna, si probabil cativa din inamici s`au dus la culcare, altfel nu`mi explic cum la inceput ET a fost invins de vreo 2 ori dar la sfarsit i`au batut rau pe nato :P Partea amuzanta e ca inainte de baium serv a fost offline si s`au resetat warurile, iar creed nici nu mai flagau ( strategie cica) :readthis:

  11. Eu cred ca prefer sa il cumpar direct. Dar la drac bow 500kk nu stiu, mi se pare mult.

    Cat dai pe un db in craft de exemplu si cat dai pe el ca item?

    full item e 750-800kk

    recipa 220kk, shafturi 4kk,mats nu prea stiu.

    de craftat nu se merita decat daca faci mai multe deodata si daca spoilezi materialele, quest de recipa, nu sa le cumperi imo :)

  12. din cate stiu scrie la inceput pe verde cand intrii in joc ca anunturile se fac numai pe "+"

    in mod normal EE e foarte cautat, dar wrath e cam pustiu, singurele sanse ar fi sa gasesti un clan cu care sa faci exp constant :) ce lvl ai apropo, daca e mic, atunci eu zic ca se merita sa te muti pe dex

  13. trebuie sa aleg intre AM si DB :-? ....am cred ca e nefolositoare pe wk ..mai ales fara SA, nu ???? ....db am inteles ca merge si fara focus ...

    Arcana mace pe wk nu se merita, iar arc pe wk :blink: nici nu se pune problema, eventual fatzi un sub de arcas dak iti place asa de mult DB :P

  14. yo! ora e facuta pentru a ramane forever WF in gludio, pentru a le da motive sa ramana, pentru a se incerca sa se dezvolte inca o ally puternica, pentru ca deja lumea e obosita de obositorii de Et, pentru ca se strica dexu, cu 1 man army, pentru ca si pentru ca

    pe C4 macar era Abstract Vs vsAll+et, aici e et vs ... cine mai are chef.

    nu vezi ? et are peste 75% din eroi, deja et e peste tot, ceea ce nu mai e deloc distractiv, ba mai mult plictisitor, majoritatea din magicr si to au plecat pe luna, acum a ramas et'u shaf.

    correct me if i'm wrong ;)

    ora asta nu a setat`o clan leaderul, pt ca nu avea cum sa o faca, deci tu bati apropo`ul asupra unor favorizari ale gm`ilor, etc si nu mi se pare in regula chestia asta

    btw: crezi ca gludio castle influienteaza asa mult dezvoltarea unui clan? imi place ca te pricepi la jocu asta :)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...