Jump to content

Mihai™

Inactive
  • Posts

    201
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mihai™

  1. Am o placă video GeForce 5200GT pe care mergeau destul de multe jocuri foarte bine. Gen: FIFA08, Counter-Strike etc. La un moment dat am vrut să reinstalez driverul, am reuşit dar de atunci numai merge nici un joc. Pur şi simplu când intru in FIFA08 se face ecranu negru şi imi dă" Send/ Don't Send" . La alte jocuri îmi iese direct pur şi simplu. Nu îmi dă nici un fel de eroare doar că sunt sigur că e de la placa video. Ce pot să fac? Să dau format sau ce? :(

    Mulţumesc anticipat! :tiphat:

  2. Verifica daca poti intra de pe saitul lor.

    Asta e, că nu pot să intru de pe site-ul lor şi nu pot să intru nici de pe site-uri gen meebo, ebuddy. Adică parola e schimbată sigur.

    N-are nici o logica fraza,vezi pe yahoo.com.

    Acuma are logica? :P

  3. Dau să intru pe mess şi îmi zice că am greşit parola sau idul. Încerc de 1000 de ori şi tot la fel. Bag alt id, intra imediat. Menţionez că, după o perioadă când băgam idu şi parola mă ducea la ei pe site, ca şi cum aş fii vrut să intru pe mail şi acolo tot la fel. Nu ştiţi dacă pot să aflu parola de la messenger într-un fel? Probabil că întrebarea asta o pune orice amărât care n-are o chiflă-n stomac dar eu chiar am nevoie pentru idul meul. Sper să mă puteţi ajuta. Nu înteleg cum, parola nu am dat-o la nimeni, din câte îmi amintesc şi plus nu sunt mare V.I.P să îmi schimbe mie parola . :blink:

    Mulţumesc anticipat! :tiphat:

  4. Constănţenii cred că majoritatea mănâncă de la Cin-Cin şi de la fast-foodurile de pe acolo, adevăru e că kebabul şi shaworma sunt mortale =p~ . Cât despre pizza, eu prefer Sabroso, au oferta 1+1 gratis iar calitatea este ireproşabilă.

  5. @ionutz

    Acuma sincer nu stau să mă cert cu fiecare ce liceu e cel mai bun, dar la Ovidius cred eu că se face destulă carte. :tiphat:

    @cRs: nu cred ca Traian e cel mai bun sincer..

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...