Jump to content

Isome

Inactive
  • Posts

    2,355
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Isome

  1. "Si iata ca incepe din nou serialul Prison Break. Pe 17 aprilie incepe Prison Break Sezonul 5, toata lumea il asteapta cu sufletul la gura. Oare ce surprize ne mai pregatesc scenaristii? De fiecare data au fost inventivi si au schimbat cursul povestii intr-o maniera surprinzatoare si unica. Ce personaje vor mai aparea? Dar oare ce personaje vor mai disparea? Cum deja suntem obisnuiti cu astfel de lucruri cine stie la ce ne putem astepta, povestea pana acum este una spectaculoasa, cine stie cum se v-a mai schimba de la sezon la sezon si de la episod la episod, cu intorsaturi de situatii care mai de care mai ciudate. Un lucru e sigur, Michael Scofield si Lincoln Burrows revin in forta cu un singur scop, de a distruge Compania odata pentru totdeauna, cine li se alatura si cine nu, ei bine vom vedea vineri 17 aprilie.

    Daca vreti sa aflati ce s-a intamplat pana acum in Prison Break, the story so far, cautati pe site si veti gasi toate sezoanele cu fiecare episod in parte. Vizionare placuta!"

    Sursa

    Nu stiu ce sa zic...poate nu e adevarat,totusi mie mi-ar placea sa se continue :) .

    pacat ca postul e din 2009 nu 2010 ;<

  2. Inca o plangere la adresa moderatorului Isome care imi da warn aici cu toate ca eu consider ca eram on topic din prima fraza! :readthis:

    Cat trebuie sa mai astept, pana cand imi scoate cineva warnul de aici dat total aiurea dupa cum am si demonstrat aici dat tot de acelasi moderator, tind sa cred ca are ceva personal cu mine?

    ALO, mai isi face cineva treaba pe aici? ALO! :crybaby:

    Off topic + "Zeal nu stiu cati anisori ai dar cred ca e timpul sa inveti sa numeri, o sa iti prinda bine in viata!" = warn. Nu te obosi sa imi faci teoria chibritului . Multumesc anticipat.

  3. Plangere impotriva lui Isome am si eu am primit warn pe motivul de warez in acest topic cu toate ca eu nu am facut nici macar o legatura cu daca alti moderatori in afara de cei de la JA ( no offence) sunt de acord cu motivul de warez atunci ce am facut eu este foarte grav si meritam o pedeapsa mult mai drastica.

    ps: Darth Trayus daca tot esti pe aici poate mai tii minte sa clarifici la regulamentul de anu trecut de la jedi cup, se putea juca J.C. si pe alte servere in afara de linkmania?

    Partea 1 Warez + Spam .

    Partea a 2-a, subiectul este inchis de ceva timp, ti-ai primit raspunsul si in sectiunea Jedi Cup.

  4. Drepturile tale de moderator @ jedi au disparut odata cu adminul tau pe servere. Uita-te @ datele topicurilor respective de inscriere, sau mai bine dau open la topicul de acum 4 ani ca sa nu cumva sa incarcam forumul.

    Cat despre suspendul care ti l-am dat, intr-adevar, greseala a fost a mea, probabil trebuia sa iti dau mai mult de 3 zile.

  5. Eu-ti recomand sa faci cum am facut eu, intrii pe wow-europe.com iei blizzardinstaller.exe, ii dai install la WOTLK [6.0 gb], il lasi, se instaleaza, dupa ai de facut 2 update-uri de ~1gb. La mine a durat 1h 30 minute, acum, depinde de la net la net ^^

    Imi trebuia TBC-ul si blizzardinstaller.exe imi lua wowul pe partitia C ( unde nu am spatiu). Am rezolvat luand jocul din alta parte si aplicand patchul..

  6. Quick question: am wow classic instalat, ultimul patch si incerc sa fac update la burning crusade si imi da eroare la 25 % The patch "Pass1\MPQs-1\unconditional\Data#enGB#patch-enGB.MPQ\DBFilesClient\CreatureSoundData.dbc~Patch(Data#enGB#locale-enGB,110725)" could not be applied. (Invalid source file size: expected 73341, actual 158529.) If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support.

    Ce fac?

  7. Uh, am si eu o oarecare problema cu jocul - il instalez, setez si incerc sa intru in el.. Ori se blocheaza la splash screen ori dupa vreo 5 minute intra si ramane ecranul negru/daca e window mode empty.. A mai avut cineva probleme de genul? ;s

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...