Jump to content

Dobrik

Inactive
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dobrik

  1. Nustiu daca voi va vedeti...Dar 90% din admini fac discriminari...Consider ca toti jucatori acestui servar trebuie sa fim egali  ...In schimb pe zi ce trece mai mult imi demonstrati ca cei care au cunostinte si 'pile'' sunt mai presus de multi.....Cand aveti de gand sa va luati munca in mod serios sau totul pentru voi e un joc? ....Daca uni dintre jucatori va sunt RUDE,PRIETENI asta nu inseamna ca trebuie sa i scutiti de ''ss-uri'' si de multe altele....TREZITI-VA ...Stiu ca acest topic se va inchide imediat...propun sa lasati toata lumea sa si spuna punctu de vedere....Jos nesimtirea ! Eu daca faceam pe cineva nesimtit 5 zile suspend la alti.. trebuie 5 zile sa se discuta...si dupa sa se uite sa nu se mai ia nici o decizie ! Daca continuati asa o sa ramaneti sa jucati voi cu prieteni vostri !poate asa va simtiti mai bine ...Va intreb asa de curiozitate...Cand aveti de gand sa tratati TOTI JUCATORI LAFEL ? se poate?

     

    Nu stiu de ce au unii senzatii ca toti suntem la fel. Dupa felul cum te exprimi in mod clar nu suntem egali. Observ un val de ura exprimata catre admini. Nu uita ca asta e un server free. Marea majoritate a adminilor fac chestia asta din placere. Arata putin respect. 

     

    eu propun ca toti care fac acuzatii nefondate la adresa adminilor sa ia un suspend mai "gras", poate se linisteste valul asta de acuzatii aruncate aiurea.

    +1

     

    As vrea ca si acuzatiile nefondate pe diverse sectiuni ale forumului sa fie pedepside cu SS pe joc nu pe forum. :)

  2. Esti singurel, bing-bang? :) Nu mai bine ne vedem la o citadea?

    Eu, Redemption si alti dinozauri suntem ... pensionati, cum ar veni.

    ia citadela si pe radu... si ne vedem la berarie.. Ai telefonul inchis btw. Ma vad cu marcel acolo la 6 . :))
  3. meh o sa ies doar cu grizzly daca va e frica de vremea de afara.

    PS: asa cum o dati acu din fanta in cola, si din cola in sprite o sa o dati si data viitoare. Ca nu aveti cum ca nu e timp ca e urat afara etc.

    PSS: pe la 6 o sa fiu acolo probabil o sa stau mai mult de o bere. care vrea sa vina ma gaseste acolo :))

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...