Jump to content

udvaritibor92

Inactive
  • Posts

    225
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by udvaritibor92

  1. Ce agitatie, de parca suntem aici de ieri :)). Sa va vad peste 20 de ani cand o sa fie plin de africani si de asiatici, sa ma exprim frumos . Si nu-i nevoie sa ne ziceti sa ne caram, ca eu unul o fac la prima oportunitate. Sa nu crezi ca noua ne place cum Ritzi da 75000 de euro pe scanduri de ex. si btw cred ca avem dreptul sa avem un partid cat timp platim taxe. :)

  2. Da stiu...defapt ii malware...si am deja AdAware si ala o gasit cate ceva si le-o sters DA TOT ii acolo...mi-as formata hardu sincer da nu vreau sa-mi pierd cei 130 GB de muzica :D ...

  3. Salutare...am un virus care imi deschide IEXPLORER in processes...si imi deschide popupuri...asta-i enervant dar pot sa traiesc cu ea dar nu pot sa sterg ceva program cu IEXPLORER activat...asa ca cum pot sa fac ca un process sa nu se mai deschida? Degeaba il opresc ca instant porneste din nou...din taskmanager...

  4. Din postul lui am inteles ca vrea ceva "simplu si functional", so am presupus ca nu tine neaparat la design. Totusi prefer sa folosesc HTML in loc de Dreamwaver, HTML avand o mai mare flexibilitate dupa parerea mea :). Si nu cred ca sunt putini care fac asa.

    Dreamweaver iti scrie codul HTML automat...mult mai rapid...si poti sa faci ce vrei vizual si daca ai orgasm de la cod poti sa te duci tot in DW si sa-l modifici dupa bunul plac.

  5. Salutare, am facut un layout in photoshop, am facut sliceuri si l-am exportat in dream.Totu ok pana acuma.Intrebarea mea este cum pot sa fac div-uri unele sliceuri(care contin poze acuma). Sigur vreau sa fac divuri locurile alea unde-i alb...sa scriu eu....Deci intrebarea mea este cum pot sa fac dintr-un slice un div de exact marimea aceea din locul de unde l-am luat.Si inca o intrebare...cum pot sa fac divurile sa nu-si schimbe dimensiunile?Ma gandeam sa le pun in ceva tabel dar vad ca tot nu merge...poate daca as sti cum sa blochez marimea tabelului...Multumesc anticipat si-mi cer scuze pt scrisul nelizibil :) bb :-h

  6. Eu am Chrome , Firefox, Opera si Internet Explorer...(am avut si safari).

    Cel mai bine arata Safari, dar se incarca foarte geu( la mine, am un PC mai lenes), IE arata si ea bine dar e o catastrofa in toate celelalte puncte de vedere (versiunea 8 ) celelalte unt acceptabile, Opera si Firefox sunt cele mai bune dupa mine...imi place mai mult firefox ca e mai usor de folosit...poti sa pui addonuri.. foarte tare.Opera in schimb are functia aceea de 9 pagini la deschidere, 9 homepageuri cum ar veni, Chrome are o functie asemenatoare, el le pne automat in functie de cate ori ai accesat pagina...asa ca daca esti un utilizator redtube inrait n-o sa-ti prea placa.

  7. totusi de ce trebuie sa copiem tot timpu ce vedem in alte tari ? dc sa nu avem si noi emu-isti nostri cu caciuli de oaie si parpalac in chiloti tanga de ex..

    Noi avem cocalarii, manelistii,stilul de rrom (pot sa zic tigan ? ) in general...emo kids r stupid dar nu sunt mai prostii ca aia cu yo yo yo 50 cent , sau ,,Ma mananca palma stanga tralalalalalalalala" .

  8. Pai adevarat dar tre sa-ti arati copiilor ca viata nu se traieste in fata unui calculator...nu sunt de acord cu skateboardul, eu cred ca-i chiar fain, nu se compara cu ,,Barbie" sau Counter Strike, ieshi la aer curat si te distrezi, mai cazi cateodata, dar in fine e fun...

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...