Jump to content

LeNoR

Inactive
  • Posts

    7,662
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LeNoR

  1. On 1/2/2017 at 8:41 AM, AlcooL. said:

    Te așteptăm să faci și clipuri cu samp pe serverul nostru :))

    Eu unul sunt abonat

    Mersi frumos ! :)

    As face mult mai multe jocuri dar din pacate stau foarte prost cu timpul liber si incerc sa ma limitez la ce mai joc de placere, in momentul de fata doar Paladins, asa ca de acolo am material de pus. Oricum, cu SAMP-ul nu prea le am mai deloc :)

    • Upvote 1
  2. Salutare, am si eu un canal facut recent, de vreo 2 luni si ceva. Ma axez in principiu pe clipuri cu Paladins (fac si competitive de o bucata de timp), am mai facut Overwatch si probabil voi mai face (in principiu doar cu Junkrat pentru ca e main pentru mine), am inceput Titanfall 2 Single Player momentan; As fi facut si Battlefield 1 dar nu sunt cel mai mare fan, desi am jocul. Clipurile care au commentary sunt in engleza, dar sunt si vor fi si fara commentary :). Inca sunt la inceput deci nu e mare branza, incerc sa fac asta in putinul meu timp liber, dar va invit sa verificati canalul. Las aici doua clipuri.

     

     

     

     

     

  3. On 11/8/2016 at 8:27 AM, Tocăniță said:

    Eu m-am mutat pe Rainbow 6 Siege, mult mai fain, mai serios, mai tehnic, mai tactic..

    :)

    Pentru cei interesati, daca jucati impreuna cu un prieten 15 meciuri de HoTS, chiar si vs AI, primiti un skin foarte fain pentru Genji.

  4. L-am luat, m-am jucat cateva ore, am vazut ca partea de optimizare e prastie fata de Beta si l-am pus deoparte pana cand vine DICE cu patch-ul. In Beta se misca misto, nu imi scadea sub 70 FPS cu setari high pe 1080p. In prima saptamana de lansare pana si cu setari low 1080p sacada la fiecare 4-5 minute, se ducea FPS-ul pana in fantana. Ma rog, sunt sute de oameni care se plang pe forumul oficial de chestia asta cu optimizarea proasta, nu ca ar fi ceva nou pentru EA. Foarte multi, printre care ma numar si eu, au vazut ca Beta-ul e optimizat bine si au luat jocul gandindu-se ca release-ul oficial o sa fie si mai blana, ca pana la urma asa ar trebui sa fie. Ma rog, mai bine imi luam Titanfall. Pana vine patch-ul, raman pe Overwatch si Paladins.

  5. Salut,

    In primul rand, bine ai venit in sectiunea noastra. In al doilea rand, asteptam portofoliul tau. Daca prestezi servicii le poti posta prin intermediul unui topic in subforumul mentionat deja de mortallx, http://www.linkmania.ro/forum/646-angajeaz%C4%83-un-designer/, iar in cadrul acestui topic iti poti posta lucrarile pentru a cere opinia membrilor.

    Atata timp cat vei posta si alte lucrari aici, in acest topic, e in regula. Ideea e sa nu fie prezentat doar acest site pentru ca nu asta e ideea acestui subforum.

    Cat despre site, mie imi place, e finut. Imi place combinatia de culori. Singura chestie care ma deranjeaza pe mine, e gradientul de pe CSERGIU, parca sunt prea "aprinse" culorile; asta si datorita nuantei alese pentru background. Poate sunt eu prea obosit, dar daca ma uit putin mai mult in zona respectiva, ma cam dor ochii.

    • Upvote 1
  6. Am reusit sa joc si eu vreo 3 ore. Am cam fost prins de joc, poate pentru ca sunt si fan al seriei. Oricum, din punctul meu de vedere jocul este superb, cel putin pana acum. Toate elementele introduse ofera o stare mai aparte jocului. Nu am avut nici probleme, crash-uri sau ceva de genul asta. Pe configuratia pe care o am eu se misca foarte bine, chiar neasteptat de bine (X4, 6670 1GB DDR5, 6GB RAM, rezolutie 1920 x 1080).

  7. Textele din exemplele tale nu sunt facute cu vreun program 3D. Sunt pur si simplu suprapuneri si editare.

    Eu spre exemplu cand am de facut texte 3D folosesc Illustrator + Photoshop. Nici eu nu recomand Corel cand exista suita Adobe (Illustrator si Photoshop ajung pentru ceea ce ai intrebat tu). Oricum, mi se pare ca in Photoshop CS6 deja e implementat un feature pentru 3D. Eu din 2006 am ramas fan CS2 pentru ca schimbarile din urmatoarele mi s-au parut neimportante. Poate ca am sa incerc totusi CS6 sa vad daca merita sa ma stabilesc pe el.

  8. Angajez cativa programatori cu niste cunostiinte de Python/PHP/MySQL pentru o companie americana care isi va deschide in curand sediu in Oradea. Salariul este mult peste medie si se plateste in dolari. Pentru detalii imi puteti da un PM aici pe forum si discutam.

    Repet, ma intereseaza doar oameni din Oradea.

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...