Jump to content

Dante.

Inactive
  • Posts

    156
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dante.

  1. Poti face overclock si din BIOS...la mine exista optiunea asta cu vreo 3 tipuri de overclocking(pana la max.+0.5 Ghz)probabil fiind destul de safe pentru procesor.Din ce inteleg tu vrei un overclocking mai consistent.Depinde de setarile biosului(la unele se poate mari frecventa pur si simplu modificand cifre...insa este riscant0...si da,normal ca se duce procesorul la un overclocking nesabuit.

  2. Presedintele Australian Medical Association (AMA), doctorul Andrew Pesce a cerut tuturor senatorilor australieni sa sustina o propunere de lege care va impune vanzarea tigarilor doar in pachete simple, fara vreo reclama sau elemente grafice pe ele. "Fumatul este cea mai importanta cauza a mortii si a bolilor ce poate fi prevenita. Ambalarea intr-o imagine atragatoare a unui produs care ucide n-ar trebui sa fie permisa", a declarat Andrew Pesce pentru medicalnewstoday.com.

    Doctorul australian a adaugat ca guvernele din intreaga lume ar trebui sa faca tot ce le sta in putinta pentru a opri companiile producatoare de tutun sa obtina profit de pe urma imbolnavirii oamenilor. Potrivit lui Andrew Pesce, fumatorii sunt foarte loiali unui brand si folosirea pachetelor de tigari ca reclame pentru diferite marci face ca acesti oameni sa ramana dependenti de viciul lor atat de daunator.

    "Impunerea pachetelor fara insemne sau desene este urmatorul pas important pe care autoritatile trebuie sa il ia in razboiul impotriva fumatului. Pachetele simple transmit un singur mesaj simplu: Renunta la fumat! Pe langa aceasta lege mai este nevoie si de impunerea unor reguli mai stricte cu privire la vanzarea oricarui produs din tutun si cresterea taxelor din acest domeniu. Toate aceste masuri vor imbunatati calitatea vietii pentru multe persoane", a concluzionat presedintele AMA.

    Sursa:

    http://www.stopfumatul.ro/pagini/australia...achetelor-d.php

  3. Am revenit cu un exemplu:

    http://img221.imageshack.us/my.php?image=semnatura000000000gy5ks4.gif

    ...ceva de genu...

    si:

    -fond:albastru inchis putin deschis in partea de jos.

    -textul care apare:modificare numar,adaugare user(viorelu)

    -daca se poate si faruri...

    -un aspect abstract asa...ceva de nuante la tot fondul

    -mai pun poze care ar merge:

    http://img186.imageshack.us/my.php?image=dsc00393ie6.jpg

    http://img212.imageshack.us/my.php?image=dsc00394sd6.jpg

    Multumesc...si scuze de insistente sunt cam dificil in explicatii...da' poate iese ceva. :)

  4. -deci revin cu pagina cu info user mai clara:

    aici

    -respectand(!?)"poza nu trebuie să depască 80 (înălţime)x400 (lăţime) pixeli."zice...

    -folosind doar masina din imagini(si cea de la avatar)pe un fond albastru mai inchis(cu ceva efecte de lumini de faruri daca se poate :) )si altceva ce ar da bine...

    -ca texte:numele userului,numele clubului(in culorile din banner),eventual si linkmania user :) care pot fi in miscare (adica sa apara consecutiv in imagine...ca nare nimic),si binenteles "plecat cu sorcova".Am cautat o sorcova mica(ceva un .gif da nam gasit :) )

    -si as mai dori daca se poate in userbarul lui Dante' scris cu rosu retired inainte de muplayer.Dante sa ramana.

    Sunt ochi si urechi :) !

    P.S.Ca marime: inaltimea sa fie de 100 si ca sa fie maxim(cred) latimea de restu' da' poate mai las loc de ceva deci latimea 350, 360 aci'.

  5. La 20 de ani m-am apucat...deci fumez de vreo 13 ani shi am incercat sa ma las de vreo n ori biggrin.gif Caut reteta pt. asta(da nu chestia cu vointa ca nu tine biggrin.gif )vreun trick ceva eusa_whistle.gif

    Ah da fumez tigari(nu fac reclama) 24.gif

  6. Hmmm.....acelashi lucru mi s-a intamplat...am bagat avast(la fel),nod32(la fel)acu incerc cu pc cilin.Deci am golit startupul shi fara antivirus merge bine...dar trebuie antivirus. tiphat.gif

  7. 1.aveam un program de fast shutdown de mi-l oprea in 2 sec.Nu il mai am shi nu era prea indicat.

    2.hmmm...oare nu shtii ca unitatea are shi buton de shutdown pe langa ce de restart(da tu ce unitate ai ca eu am vaz la toate).

    3.placa de sunet este cu licenta.

    4.cu antivirusul(cu antyspyware,firewal)oprit facea chestia aia.

    Un soft ceva care sa imi descopere eventuale conflicte sau ...nush? dontknow.gif

  8. Salut.O problema am shi eu.Computerul nu mai vrea shutdown din windows.Dau click pe shutdown shi nik nu se intampla,doar ca dispare un program sau doua din bara de start up.Plsss help caci il opresc din butonul unitatii shi mi se deregleaza ceva programe(cum ar fi ac3 de la placa de sunet revine de fiecare data la 2.2.1 ...eu il am pt 5.1).In plus daca il opresc de la butonul unitatii peste 5 sec reporneste iar.Nush ce draq are blink.gifblink.gifblink.gif

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...