Jump to content

frankie

Inactive
  • Posts

    2,601
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by frankie

  1. wtf are you smoking? Imi stii familia deja? N-are rost sa dau detalii despre ai mei, destul sa zic ca te inseli amarnic in privinta tatalui meu si, ca de obicei, vorbesti doar ca sa te aflii in treaba ^_^

    Ohhh how cute. Lasa, nu am de gand sa ma cert/contrazic cu tine ! ^_^

  2. Si repet din nou care-i diferenta dintre doi barbati si un barbat si o femeie care fac asa ceva?

    Eu zic ca nimic, in ambele cazuri sunt persoane care se iubesc, cred ca e mai periculos pt nepoti sa vada pe cineva care se drogheza sau se bate...

    AOLEOOOOOOOOOOOOO, sa te vad ce-i explici lui fiu-tau cand o veni la tine si te-o intreba unde sa-si bage furtunul pentru ca "prietena lui" are o singura gaura si aia in spate, nu in fata.

    Auzi, "care-i diferenta dintre doi barbati si un barbat si o femeie". Care e diferenta dintre 2 castraveti si un castravete si o gogoasa cu gaura in mijloc ?!?!?!?!

  3. Haha, am cont si pe FB si MySpace =) i'm ahead of you all ! :D

    e naspa pt unii, dar daca stai un pic si te gandesti nu e chiar asa de naspa. ia gandeste-te numai asa la un mic amanunt, sa ziceam ca in clasa a 9 iti faci profil pe hi5/facebook pana in a 12 aduni sa zicem 200 300 prieteni dintre care clar 100 150 au profil pt facebook/haifaiv le dai add chiar daca vb cu ei zilnic ai numerele lor etc etc, ok termini liceu ajungi la faculta se imprastie gasca, trece un an trece 2 nu mai da nici unu nici un semn de viata se pierd numere de telefon etc etc cum mai dai de ei? simplu FACEBOOK / Hi5 crede ma eu am terminat liceul acum 6 ani si cu ajutorul haifaivului am putut sa iau legatura cu niste vechii prieteni din gimnaziu/liceu

    Bine spus. asta e unul din rosturile facebook-ului. pacat ca unii nu pot vedea mai departe de "hai sa cautam chizde cu poze sexy sa le agatam" ... si eu sunt unul dintre aia.

  4. Cine se-aseamana, in cazul asta - geniile, se-aduna.

    ^_^ modestia asta. Tu platesti consumatia pentru ca tac-tu e judecator si ai o gramada de bani (sau mai bine zis, ARE o gramada de bani) - lucru pe care tu, geniul, l-ai spus cu atata subtilitate ^_^

  5. 1. Vezi inainte sa orbesti?

    2. Mirosi inainte sa-ti pierzi simtul olfactiv?

    3. Auzi inainte sa surzesti?

    4. Simti inainte sa-ti pierzi pipaitul?

    5. Gusti inainte sa-ti pierzi acest lucru?

    1. Pe Adriana Lima goala

    2. Parul Adrianei Lima

    3. As vrea s-o aud pe Adriana Lima cum geme

    4. Corpul Adrianei Lima

    5. Frisca de pe corpul Adrianei Lima

    Pe bune !

    <3 Adriana Lima

  6. Imagine IPB

    Norocul a imbracat haine de marinar pentru un catel din Polonia. Patrupedul cazuse in fluviul Vistula si risca sa sfarseasca in apele inghetate.

    L-au observat la timp cativa marinari, care s-au aventurat sa-l aduca inapoi pe uscat.

    Marinarii polonezi au intrat in alerta atunci cand au vazut prin binoclu, la 25 de kilometri distanta, o faptura zbatandu-se printre sloiurile de gheata din Vistula. Initial au crezut ca este vorba de un om si au pornit intr-un suflet sa-l salveze.

    Au descoperit apoi ca este vorba despre un catel, care a avut ghinionul sa cada in apele inghetate.

    Odata ajuns inapoi pe uscat, cainele si-a facut si prieteni, iar angajatii de la Institutul de Meteorologie sunt acum hotarati sa-i gaseasca si un stapan, ca nu cumva sa mai treaca printr-o asa aventura.

    Sursa

    Am citit tot articolul si ma gandeam cine ar fi putut cataloga asta ca stire, apoi am apasat pe sursa si ta-dam : ProTv

    Fapta marinarilor este frumoasa, dar articolul asta e o infectie.

    Marinarii polonezi au intrat in alerta atunci cand au vazut prin binoclu, la 25 de kilometri distanta

    Nu ma pricep la binoacle, dar asta cam pare trasa de par :)

  7. Normal,la acelasi lucru m-am referit si eu.

    Daca o fata-i materealista ca o inviti in oras si platesti consumatia,eu o tai si o dau la caini. :)

    Tu n-ai dat peste destule fete materialiste la viata ta. Asa incepe totul, ii platesti consumatia de cateva ori, vede ca ai bani si... restul se stie. O fata poate sa obtina orice de la un barbat, pt ca noi, barbatii, cand suntem in jurul femeilor gandim mai mult cu celalalt cap.

  8. Pai si e frumos sa-i spui ca n-ai bani ?! Intr-un fel sa-i refuzi compania pentru ca nu poti sa-ti platesti "sucul". Wow, sunt sigur ca o sa fie foarte impresionata de chestia asta. Mai bine ii zici naibi sa iesiti in parc (daca nu e iarna).

    Nu cataloghez fetele ca fiind curve. Este o diferenta intre fetele care VOR sa le platesti consumatia (curvele materialiste) si fetele care nu vor.

    Take this for example : ea nu vrea sa-i platesti consumatia, dar tu insisti si o platesti pt ca asa te-a invatat ma-ta. A doua oara cand iesiti ea o sa se astepte sa insisti tu din nou sa platesti (ca doar esti macho) si, nevrand sa-ti incarce nota de plata, sta ca pe ace si soarbe sucul pana cand ii ies ochii din orbite.

  9. Tu crezi ca nu ar trebui sa platesti pt o fata deorece astfel o consideri o curva? oO Platesti un suc pana la urma, nu o partida de sex :| Chiar nu inteleg conceptia ta. In cazul asta inseamna ca in fata ta toate fetele sunt curve, nu..sau cum? weird... :blink:

    Am explicat in primul post mai bine.

    In primul rand, daca o inviti si accepta inseamna ca accepta compania ta in oras. Ca tu sa platesti sucul/acadeaua/popcornul inseamna cumva "sa o rasplatesti". Cum ea nu este un caine ca ea sa o rasplatesc pt ca a iesit cu mine atunci nu-i platesc. Atata timp cat i-a placut sa isi petreaca timpul cu mine inseamna ca e o situatie win-win.

    Daca ii "implantez" in cap ideea ca de fiecare data o sa platesc eu atunci o sa se astepte ca si data viitoare tot eu sa platesc. Intrebarea e, daca nu am destui bani ?! Ea ce-o sa zica ?! Nu mai bine n-o invat sa se astepte sa platesc eu ca sa evit momente de genul asta ?!

    Nu stiu unde iesiti voi in oras de o tot dati pe asta cu "un suc". Asta era in cartile cu benzi desenate pe care le citeati cand erati mici si vedeati o fata si un baiat iesind la un Cico. Sa va reamintesc ca exista fumatori? Iar ca pachete costa 10-11 lei. Sa va reamintesc ca o cafea/suc costa de la 5 lei in sus ?!

    EDIT:

    L.E: Din cate stiu eu curvele sunt platite pt anumite "servicii" prestate, corect? In cazul de fata, ce serviciu iti face o fata pt un suc?

    Nu, curvele nu sunt platite pt anumite servicii, curvele sunt platite pentru companie. Ca vrei sa dai la mumu/buci sau doar sa vbesti cu ea, o platesti. Ii platesti timpul pierdut in care putea sa se f*ta cu alta si sa scoata bani.

  10. N-am inteles niciodata de ce ar fi de bun simt sa platesti tu consumatia. Unde este bunul simt ?!

    Este bun simt ca ai avut bani mai multi in caz ca nu are ea ?! Pai atunci inseamna ca ea este ori dobitoaca (daca iese in oras fara bani) ori materialista (n-ai bani, nu umbla cu tine).

    Este de bun simt ca te oferi sa platesti pentru ea ?! Pai ce, esti pestele ei ?! Daca un peste ii plateste consumatia curvei sale atunci este bun simt (avand in vedere ca deobicei o bate).

    Odata ce a acceptata sa iasa in oras cu tine stie si "riscurile" care vin (presupunand ca nu te-ai oferit sa faci cinste).

    De ce este de bun simt ?!?! Nu inteleeeeg. Eu unul nu vad bunul simt in procesul de a scoate bani si a plati pentru o fata. Asta e o chestie care ne-a fost "implantata" in cap ca fiind de bun simt, dar este o dobitocenie dusa la extrem ... hac, parerea mea.

  11. Si iata un motiv pt care eu nu am sa consider niciodata ca barbatii sunt egali cu femeile (si nu ma refer la

    Si ma rog oare de ce ?! Judecand dupa faptul ca esti fata (presupun) pot sa-mi pariez ochii ca tu consideri ca femeile sunt superioare barbatilor...cel putin asta am presupus eu din postul tau.

  12. O daaaa, de cand astept subiectul asta.

    NU e de bun gust sa platesti niciunei fete. De ce ?!

    1. Daca platesti prima oara, se poate astepta sa platesti si a doua oara, si atunci...ce faci ?! Platesti...si pana cand ?!

    2. Iesi in oras cu o curva ?! Numai pe curve le platesti pt o companie. Daca ii platesti masa/sucul ce faci de fapt ?! Ii cumperi compania => curva

    3. Ce demonstrezi daca platesti pt ea o data (sau de doua ori, de trei ori) ?! NIMIC. Ca ai bani ?! Ha ! Nu faci decat s-o rasfeti pe fata, iar daca nici macar nu e prietena ta atunci arunci bani degeaba.

    E altceva sa-i platesti prietenei. Azi dai tu, maine poate da ea...

  13. De ce crezi asta? :-? .In momentul in care apar in presa stiri legate de acesta cladire,probabil au si un proiect stabilit.Poate nu o sa o construiasca asa curand ,insa o sa o construiasca. :)

    Sa ai un proiect nu inseamna sa-l si finalizezi. Apar extrem de multe proiecte, dar cand e sa le puna in aplicare foarte multe "cad". Nu mai punem in calcul riscurile asumate cu o astfel de cladire IN AMERICA, unde teroristii au intrat cu un avion intr-un TURN si nu l-au ratat... sa lovesti "oraselul" asta ar fi o joaca de copii. Sa nu mai vorbim de faptul ca este plutitor. Japonezii (sau ceva asiatici) s-au chinuit nu stiu cat timp sa faca un aeroport plutitor si de abia au reusit, iar japonezii nu sunt chiar "skin of the dick" ...

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...