Jump to content

neamzzu'MG

Forumist
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by neamzzu'MG

  1. 2 hours ago, Fr33LaNc3 said:

    Boss, daca tot esti atat de informat asupra tuturor lucrilor, uite vb eu cu baietii astia din staff, te luam pe tine ca leader aici la tehnic, si eventual vb si cu Wizzy de la IGCN sa intri si la ei in team, sa le arati tu cum se codeaza, ca aparent stii mai multe decat exista informatii.

    PS: A intrat Haif, care are acces la aceleasi resurse IGCN, si s-a folosit de ceva ce stia (de pe forumul IGCN, din testele facute de el pe fisierele lui, nu conteaza) ca sa compromita database-ul (clasicul SQL inject). Putem fi noi si mama coderilor, daca nu exista acces la sursa de cod a fisierelor nu ai cum sa 'codezi'. Bugul e raportat si va fi rezolvat in urmatorul patch (Haif e pe privat raportat, nu te obosi sa-i cauti anuntul and so on).

    PS2: Serverul va fi on diseara, probabil cu acces limitat doar pentru conturi 'safe' (adica cei care nu au treaba cu nenea big-bad-wolf), sau nu, depinde de cum voteaza cei din staff si ce se hotaraste.

    Rabdare, ca si noi avem de asteptat dupa cei de la IGCN la fel cum voi asteptati dupa noi (pe scurt si voi tot pe cei de la IGCN ii asteptati daca noi nu gasim o solutie temporara, cum ar fi server deschis doar pentru conturi 'safe').

    @neamzzu'MG daca aveai fisiere IGCN, stiai deja de acel report care bantuie de mult. Asta pe langa faptul ca .. vedeai ca oamenii la unele update-uri noi, reintroduc si buguri vechi (pentru ca nu sunt eficienti cand vine vb de pasat sursa de la 1 din echipa lor la altul).

    nu sunt coder sunt doar un technician de mu incepator sa zic asa mam apucat de la season 9 sa editez tot ce se poate edita  !

    spoturii,shopurii,eventuri,drop,Monstri,npc,spoturiile sa se vada pe harta cand apesi tab, ce fel de monstri pe spotu cutare...

    sunt doar 2 coderi care au Surce code de la season 12 unu e Wizzy si unu e Jorge IGCN si Muemu :)...Si banuiesc ca sunteti destui sa va ocupati de server 

    oricum daca pot sa va ajut cu ceva cu ce a mai mare placere, dupa cum am zis am si eu licentza cumparata tot pe 1 an ...imi puteti da add pe skype pt mai multe informatii

    Salut !

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...