Jump to content

S O D^

Inactive
  • Posts

    289
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by S O D^

  1. Am luat un client l2 c4 si vreau sa joc pe dex.Ok.Descarc .rar`ul si il pun in system folder.Rulez lineageII.exe isi face update si cand il pornesc primesc eroarea:

    OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)

    CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2469 MHz with 748MB RAM

    Video:

    Failed to enter Entry: Can't find file 'Entry'

    History: UGameEngine::Init <- InitEngine

    edit problema rezolvata

  2. salut, stiu ca majoritatea cereti avatare si signuri, dar eu am o cerere mai speciala, mentionez ca aceasta sigla va fi folosita la o FE (firma de exercitiu) de asemenea exista si un site al firmelor de exercitiu in romania(puteti verifica), cu alte cuvinte nu o sa obtin nici un ban. :)

    Acuma:

    marimea:cat a fi mai mare 800x600 maxim nu are rost

    imaginile: http://img80.imageshack.us/my.php?image=resizeirisnp0.jpg si cu http://img220.imageshack.us/my.php?image=m1rm9.png .

    A doua are probleme cu zona din jurul irisului si cu N de pe iris, ar fi bine sa inlocuiti acele zone cu cele de pe prima, camerele stau bine acolo.

    culorile:firma de exercitiu are o combinatie de 2 culori, daca aveti idee cum sa colorati imaginea folosind un rosu mai pal si oranj, e bine.

    stilul:cum a iesi, daca e ceva colorat in alea 2 culori e ok.

    textul:aici e partea importanta, pe iris sa scrie numele firmei (by de way nu eu l`am ales) care este ARTISTIQUE.Daca puteti stiliza aceste litere cu un font astfel incat sa placa ochiului iarasi e foarte bine.

    Cu speranta ca cineva imi va raspunde la post, va doresc toate cele bune. :)

  3. Salut,

    As dori să`mi puneti niste efecte la aceasta poza http://img175.imageshack.us/img175/8496/dsci0013uq5.jpg .O voi redimensiona eu mai tarziu, deocamdata vreau sa vad ce iese. :)

    P.s:Nu le am deloc cu photoshop`ul :|.

    Multumesc celui care va da putin din timpul său pentru mine.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...