Jump to content

SoulR3aver

Inactive
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SoulR3aver

  1. Salut...

    In ultima vreme m-am plictisit de jocurile care le am ( WOW .. MU ... L2 ) si as vrea sa ma apuc de unu nou ( tot MMORPG ) dar de data asta sa fie ceva cu aripi ( cum e MU ) si grafica in genul Lineage 2 !

    Eventual FREE laugh.gif

    Multumesc

  2. Pai...ai SP1 la windows.

    Prima kestie pe care te sfatuiesc sa o faci e sa vezi daca firewall'ul de la windows e activat. La  SP2  daca e pornit Security Center acesta iti dezactiveaza automat firewall'ul de la win cand ai un altul...in cazul tau Kaspersky. Mergi la Start >> Settings >> Network Connections >> Click drept >> Proprietati si mergi la Advanced . Aici vezi o casuta pe care trebuie sa o de-bifezi pt a dezactiva firewall'u de la win. (daca e activat)

    A doua idee ar fi sa resetezi setarile din Kaspersky pt oDC'ul tau. Cauta prin meniu la Kaspersky poate gasesti program control sau ceva de genul acesta. Vezi ca oDC sa aiba acordate drepturi de a actiona ca un server (sau daca e vreo categorie "server" la setarile programelor sa fie pe allow  >>> http://img208.imageshack.us/my.php?image=040320062211353hg.jpg

    m-am uitat in setarile lui kaspersky si tot ce tine e la ALLOW :|

    the windows XP integrated firewall is also desactivated under Netwrok Connections -> Advanced tab..too ( tongue.gif )

  3. BA ORI INCETEZI , ORI INCEP SA-MI BAG DIVERSE LUCRURI IN TINE, CHIT CA-MI IAU BAN. MA ENERVEZI. HAIDE SA VEDEM CE POTI SA FACI TU APOI SA COMENTEZI, OK ?! RATATULE. GET A LIFE.

    wa...datatorule de bagaciuni...nu injura ca e pacat....NU STIU SA DESENEZ CA VOI dar stiu sa imi dau cu parerea.....si inca odata...imi dau cu parerea.....

    nu mai aveau vieti pe stoc laugh.gif

    TINE-o TOT ASA DANNY/....chiar sunt faine wink.gifwink.gif

  4. one old story : intru frumos in odc.....dau sa iau un filelist....CIUCIU.....

    Connecting.....Connecting.....Connecting.....Connecting..... si o tine asa vre-un minut dupa care zice : Connection Timeout.....nu-s pe PASSIVE !

    aa..si cand caut ceva nu arata nici un Search REsults ......

    waiting for you to to tell me what 2 do angry7.gif

  5. joaca SRO (SILKROAD ONLINE) asta joc nu WOW ala......ala deja mi se pare frectie la picior de lemn in comparatie cu SRO......intre si citeste macar o parte din TOPICUL Silkroad online si dc nu o sa iti placa ce joc e si ce grafica are ( NU TE PLICTISESTI SA IL JOCI) sa nu imi zici mie Shang_Yang !!!!!! smile.gif)))

    zi-le si lor CAT DE GREU FACI LVLE....la wow un quest-> MORE EXP

    nu tarâm descoperit-> MORE EXP....plus ca poti sari ( JUMP )

    SRO<WOW CLAR

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...