Jump to content

BlackDevil

Inactive
  • Posts

    4,555
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BlackDevil

  1. pretul acela va veni transformat in E pe cand va ajunge in EU :P

    oricum daca ai bani eu cred ca merita ... chiar nu va inteleg de ce spuneti ca nu merita, daca esti o persoana care are ce face cu laptopu nu CS si MU toata ziua atunci vei sti de ce merita: BATERIA TINE 8 ORE !!!!! aia e o zi de lucru oriunde si fara griji. are 2 placi video deoarece o foloseste pe cea mai slaba cand e in power saver, DDR3 ram, are un ecran de claritate aproape fara egal, este foarte mobil pt un laptop de 17". si mai si arata bine ;)

  2. Acum am revenit si eu de la el :D a fost super, cred ca am ras mai mult decat la primul ... din pacate sala nu a fost foarte plina si filmul nefiind tradus, majoritatea oamenilor radeau doar la fazele mult prea evidente ... sunt multe glume sublime in film si sincer cred ca ii face tot farmecul :D

    oare vine si partea a 3-a ? :D

  3. eu nu inteleg ceva si asta nu am inteles la nicio fata cu care am fost pana acum: de ce sunteti asa gay? doamne cand le vad cum isi zic toata ziua "te pup" sau chestii de genul, sau cum se saruta pe obraz de fiecare data cand se vad, sau cum isi cotrobaie fieare in geanta alteia mor.. eu cand ma casatoresc ii zic dinainte "fetita draga daca te casatoresti cu mine esti doar a mea si punct!", si chiar nu sunt tipul de om care iti impune ceva, ci tipul de om care santajeaza.. faci cum imi convine mie? sunt de partea ta. nu? bye! e simplu.. si oricum fazele alea chiar ma enerveaza la culme.. mie cel putin daca imi cotrobaie unul prin ruxac sau in portmoneu ii trag vreo cateva injuraturi de isi aminteste data viitoare..

    n-am prea inteles ... tu ai probleme cu fetele care se pupa intre ele sau care pupa amicii pe care ii intalnesc in timpul zilei ?

    faza cu cotrobaitul e un fel de a zice ca e interesata de tine :P cel putin eu asa vad

  4. eh, astea is chestii asa care iti vin pe moment ... e o situatie neasteptata deci depinde de cum gandeste fiecare in parte ... asta daca nu intra cumva efectu de turma :))

    mie mi se par mai tari alea care poarta decolteuri la limita exagerarii dar cand se uita cineva la ele imediat se acopera :)))) at dc naiba poarta asa ?! ca in mod sigur nu e ca sunt comode :))

  5. Cauta mai bine ... inainte sa ai placerea de a face scandal pe faza asta ... si daca nu gasesti ... nu strica bucuria altora :). Oricum a fost legal tot timpul pentru noi :P

    Exactly my point :)) pe noi nu ne influenteaza cu nimic :))

    Nu fac scandal pe nimic dar am gasit faze pe net pe diverse siteuri ca si la germani ar intrat in legalitate si nus ce dar totusi pe spiegel.de nu apare nimic, si nu cred ca nu ar aparea asa ceva avand in vedere ce embargou e la ei privind pirateria :P

  6. pai in primul rand intereseaza-te ce inseamna CREDIT card si ce inseamna DEBIT card ... ca sincer daca tot ai bani asa aiurea, dc sa mai platesti dobanda pe ce iti cumperi ?

    credit card = iei imprumut de la banca cu fiecare tranzactie, extragi pana ajungi la -4000 de exemplu si completezi luna de luna cu cat ai cheltuit

    debit card = banii tai pusi pe un card si poti extrage pana ajungi la 0 si dupa iar pui pe el dar, FARA DOBANDA

  7. Superb threadul, felicitari Mehi :D, dar ai o gresala din cate am observat :P

    The lost room are 6 episoare in total. a fost o mini-serie si s-a sfarsit :P

    Btw, futurama are 5 sezoane si acum se continua cu lung-metraje odata la 8-12 luni :P pana acum sunt 2 lung metraje dar mai urmeaza :)

  8. 50 la partea 1 76 la partea 2 si 88 la partea 3, nu mai stiu exact ca le-am aruncat de nervi, de mate m1 vorbind

    subiectu I - 50

    subiectu II - 88

    subiectu III - 76 :P asta era ordinea de fapt :)

    pe bac.edu.ro nu cred ca se poate intra azi, le-a fi picat 286-le care era la server

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...