Jump to content

saByan

Forumist
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by saByan

  1. Intr-adevar , din cauza unor lichele (fie ca sunt romani sau rromi) au de suferit oamenii cinstiti care incearca sa-si stranga un ban pt. a-si face o anumita situatie in tara . Si italienii au dreptate intr-un fel (desi generalizeaza) , nici mie nu mi-ar conveni sa vina alte nationalitati in Romania sa faca tot felul de infractiuni la drumul mare .

  2. ATB - Collides with beauty

    my turn :

    If you wanna go and take a ride wit me

    wit three women in the fo' with the gold D's

    Oh why do I live this way? (Hey, must be the money!)

    If you wanna go and get high wit me

    Smoke a L in the back of the Benz-y

    Oh why must I feel this way? (Hey, must be the money!)

    In the club on the late night, feelin right

    Lookin tryin to spot somethin real nice

    Lookin for a little shorty I noticed so that I can take home

    (I can take home)

    She can be 18 (18) wit an attitude

    or 19 kinda snotty actin real rude

    But as long as you a thicky thicky thick girl you know that it's on

  3. am fost implicat intr-o relatie un an si ceva , dar s-a terminat cu scantei :violent: ... acum sunt din floare in floare (daca apare ceva mai serios se transforma in random si de-acolo cine stie - poate nunta :D ) ... ideea e ca nu stii ce-ti rezerva viitorul .

  4. Gloria Buzau - U Cluj 1-2

    Unirea Urziceni - Dinamo 1-1

    Poli Iasi - Vaslui 0-2

    Ceahlaul - Gloria 0-2

    Steaua - Otelul 3-1

    Univ. Craiova - Poli Timisoara 0-2

    Pandurii Tg. Jiu - Rapid 0-2

    Farul - Dacia Mioveni 1-0

    Cfr Cluj - UTA Arad 3-0

  5. eu sunt de parere ca nu trebuiau pedepsiti ... eu prefer sa calc in picioare un caine sau o pisica decat sa bat un om ... dar se pare ca ar trebui sa ma reprofilez. ce i-au facut mah ? mare lucru ... eu i-am dat lu una cu ciocanu in cap si am aruncat-o in soba ... mirosea a mici :) , inca un lucru sensibililor , am uitat oricum ce persoane umbla pe forum aici ... mai lente sa zic asa ...

    WTO Announces Formalized Slavery Market For Africa ce parere aveti de asta ? a auzit cineva de G.A.T.T/W.T.O , P.N.A.C sau alte organizatii de genul ? aia distrug milioane de oameni cu politicile lor de a avantaja marile corporatii si alte porcarii si voua va e mila de animale ... cui ii e mila de ele inseamna ca e la fel de destept ca o pisica ... sunt atatea lucruri groaznice in lumea asta care li se intampla oamenilor si nimeni nu poate face nimic pt cine stie Operation Iraqi Liberation (O.I.L.) nu stau sa explic si astea ... hai cius ... mai bine asasinam pisici decat oameni

    faci cinste nickului tau daca e adevarat ce-ai facut cu pisica aceea (numai un primitiv ar face asa ceva unei fapturi fara aparare )... in privinta asasinarii oamenilor , a sclaviei etc , ce stii tu despre asta ? esti cumva ceva expert ? anyway threadul asta a fost creat impotriva violentei asupra animalelor asa ca daca nu esti on topic mai bine abtine-te !

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...