Jump to content

alex240390

Inactive
  • Posts

    448
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by alex240390

  1. sa fii vazut inceputul cum a fost, cand nu avea nimeni rr, chinuiete si tu putin, cum neam chinuit toti,

    vrei asa gata totu muran gura? nai vrea sa stam si on dupa tine sa te rr in 3 zile?

    omule, am jucat pe linkmania si mu si jedi academy acu 6 ani, si crede-ma in amandoua am contribuit cu ceva (si dpdv "social" si dpdv administrativ).

    Efectiv imi pare rau ca lumea a ajuns doar sa stea afk (mai ales ca acuma mai sunt si boti cu autoatack/autoheal/autodeny chestii care prin 2005-2006 nu prea existau (pana si afk-ul era interzis de o bucata de timp) ).

    Crede-ma nu ma deranjeaza sa muncesc ... ma deranjeaza sa muncesc de unul singur ca doar de aia se cheama mmorpg ... mnah, nu am vrut sa par impertinent sau lenes, am vrut doar sa adun lumea care e in situatia mea sa vada ca se poate JUCA mu , nu doar munci la caracter .

    Ah, si am muncit inainte destul la caracter, doar ca munceam cu placere, jocul chiar avea farmec, nu respectam toti o rutina idioata tot timpul (plus ca rata de experienta era mult mai joasa si lumea chiar abia astepta un blood castle de trebuia sa dai rapid click ca se ocupau imediat locurile).

    Mnah ... poate in vreo saptamana - doua imi dau cateva rr-uri si mai prind si eu care/cum stau treburile acuma cu jocul .

  2. Nu am gasit pe nimeni din guilda cyan ...

    De cand am facut topicul, mai nimeni nu a vrut sa ajute, au mai fost 1-2 de lvl-ul meu .

    Probabil, ori toti au trecut de un prag de rr-uri si nu-i mai intereseaza, ori lumea prefera doar sa stea afk si sa creada ca asa e frumos jocul.

    Ah, si tipul care a zis ca BC si DS sunt o pierdere de spatiu pe server ... pai atunci de ce nu facem doar o singura harta cu un tzarc imens si lasam doar un spit liniar de 30 de mobi la 5 secunde ? Asta ar simplifica totul :|. Pacat ca nu se mai baga lumea la diversitate 8-|.

  3. Daca nu ai atins inca 1 rr, lasa aici numele caracterului si poate ne adunam mai multi, ca e a naibii de greu fara guilda si mai ales ca iti fura spotul astia mai mari 8-|;

    Incep eu:

    nume char : Hasma

    tip char : SM

    level : 200

    Deobicei ma gasiti in LT7 ca in alta parte nu rezist !.

    Ah, si poate ne adunam mai multi, si daca mai e careva mai mare care ar putea sa ne ajute sa crestem in DS sau BC, ar fi genial !

  4. la mine in clasa nea zis la sf semestrului profu :

    cei care nau nicio absenta le pun 10

    ieri cand iam zis ca nu avem , cel putin unii dintre noi nea zis : Eram beat cand v-am zis =)))))))

    Vad ca de cratima nu prea ai auzit. Dupa ce am citit posturile din threadul asta,mi-am dat seama ca fix laptop mai trebuie imbecililor din ziua de azi, sa joace CS la ore. Dar mnah, macar nu au absente.

  5. oare cand o sa ajunga si in Craiova ?

    eu am dat astazi sala si am luat 22 :D

    pe calculator o sa fie bine ca poti sa corectezi in cazul in care ti-ai dat seama de greseala spre deosebire de acum cand odata ce ai pus x-ul pe anexa ... asa ramane.

    ba nu, dai click pe raaspuns si la 5 raspunsuri gresite nu mai continui cu intrebarile, itzi zice direct respins.

    Daca faci in schimb 22 si esti la intrebarea 23, direct itzi zice admis, nu mai tre sa faci toate intrebarile ;)

  6. da...nush ce sa spun poate e o simpla coincidenta..sau poate asa a facut Bush planurile...

    anyway BUSH KNOCKED DOWN TOWERS :dooh:

    :gun:

    PERFECT !!! tot respectu pt mos def. Pt ca muzica e cel mai bun mod de a imparti un mesaj catre populatie :D Nu m-ar mira daca au fost platiti de partidele rivale da chair si asha odata cu alegerile poate se aduce la cunostinta populatiei de cretini din USA ca pupa-n cur un texand dobitoc care i-a tras pe sfoara

  7. Conceptul il are in sange si asta se vede, pacat ca are o camera cam de 2 lei ... (asa pare din poze) . Si da dobitocilor, 80% din "skillul" unui fotograf este datorat de camera, dar voi copii la pubertate dornici sa ejaculati prematur, incepeti sa-l luati la pl pe x pe Y . Einstein mie imi place ce-ai scos pana acuma, tine-o tot asa. Cat despre pustanii care o sami comenteze in fatza, nu va mai chinuiti oricum mi se rupe de voi.

    Suspend 3 zile sa-ti recreezi neuronii.

  8. daca dai de un pont si il cumperi ieftin (la 3 mil sa zicem) poti sa-l iei ca astea sh deobicei is deja modate ;) . Plus ai jocur bune pe langa cele mentionate ca God of war 1 si 2 , San Andreeas cateva din seria silent hill si se gasesc astea de luat de pe torrente cacalau , sa nu mai zic ca poate mai vine unu pe la tine, alta e atmosfera decat lifelessii care au prietenii sub forma unui mesaj scris pe chat ;)

  9. Si zicem ca e warez pt ca a zis ca nu are xp-ul original... atat

    si asta stiai pentru caaa ? .... in fine problem solved close this ^^

  10. Asta am zis si eu sa scoata materile inutile (religie, desen, logica, muzica, psihologie, educatie anteprenoriala etc...) sau macar sa le bage la profilele care chiar au nevoie, adica sa nu imi bage mie (mate-info), desen sau logica ca nu au nici o legatura cu profilul pe care l-am ales...

    la ce liceu esti bah de nu au legatura mate,info, religie,desen,logica, psihologie ... sportiv ? =)))

  11. raspunsul e NU, nu exista direcX 10 pt xp , upgrade to vista .... Warez ? aaaaaahahahhahaha ce-i cu tine mah ? Direct X e free ca orice driver .

  12. daca eu in a 12-a am numa 5 max 6 ore imi comvine ca oricum nu o sa prea dau la skoal , dar tinand cont ca in a 10-11-a aveam 7 ore pe zi mai putin 1 in care aveam 6 ... sa se reduca cu 1 ora ar fi fortat, pentru ca nu ar mai fi destul timp pentru parcurgerea materiei. Eu zic ca la liceu sa scoata orele fantoma gen Educatie anteprenoriala (ce rahat imi predau astia la liceu cu informatica intensiv (8 ore pe saptamana)).

    N-o sa reuseasca , degeaba isi bat capul.

    @octavian ,,, hai fii draqului serios, n-o sa ajungi mare pt ca iti predau astia religie si arte la skoala ? esti un dobitoc, skoala te formeaza NUMAI ca om. Nu te face apt pentru munca sau cariera. Abia la facultate devii CINEVA.

    In ce clasa esti ? ca ai mentalitatea unuia de 14 ani.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...