Jump to content

Black Dragon

Inactive
  • Posts

    765
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Black Dragon

  1. Nu degeaba iti zic rene,stiu ca poti mai mult :right:

    Tu chiar nu stii cum sa faci sa te injur ? Traiesti si tu cu impresia ca ma loviti la sentiment ca iau suspend pe forum ? Imi bat peleu de toti care vreau , k ? Vrei si de tine sau ce ? Mai bine stateai linistita in banca , si te jucai cu papushele , sau ce-i la moda acuma la fete .

  2. dar tu nu vezi ca nu schiteaza nimeni nimic la glumele tale ? nu te-ai saturat si tu ? ai o varsta ma :)

    Fetita mea , daca unii de aici au un COIficient de IQ sub < 100 (gen tu sa zic asa , plm ) si nu te prinzi la o gluma , e problema ta . Daca te-ai prins si nu ai ras , taci in pula mea atunci , k ? :)

  3. :mellow:

    ps: rene nu te-ai plictisit de glume astea asa bune ?

    Draga mea iubita , IrnK . Cu ce te doare pe tine ca fac glume , care nu te viseaza pe tine . Daca chiar vrei sa nu-mi auzi glumele , te duci frumos in optiunile tale , si adaugi cele 25 de nickuri de pe forum ale mele si apesi butonul Ignora . Ce e asa greu , frumoasa adormita ?

  4. Si esti fericit? Gastile astea de cioroi au aparut dupa ce politicienii americani au starpit toti motociclistii care controlau toate cartierele. Asteapta 2-3 ani pana iasa motorasii din parnaie , sa vezi atunci smecherie pe cioroii astia infectati.

    sa te calce vro 5-10 motorasi d-aia .

  5. @ rene: esti prost

    i-auzi cica are perie extra volum de 2X mai mare decat o perie clasica...si are de 12x mai mult impact fara sa incarce...pfffffffffffffffff clar 3 imi iau

    @@ nb Blu :kiss:

    nush daca ma intelegi lolikes , dar esti cam leshanata~ .

  6. bine ba, gata

    nu mai face nimeni glume cu tine

    am zis eu sa nu mai faceti glume cu mine ? cred ca v-ati dat toti de aici seama ca-s deschis pentru orice gluma , fie ea proasta . dar cand nu-mi convine una , spun si gata .

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...