Jump to content

Adi.B

Inactive
  • Posts

    1,441
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Adi.B

  1. Salut, am o tema de un laborator de Tehnici Web pe care nu reusesc sa o rezolv.

    Cerinta: Creati o pagina in care sa existe o imagine. Faceti astfel incat sa puteti face drag&drop cu cursorul.

    Momentan am ajuns la 3 variante:

    Prima: nu e tocmai drag and drop (click pe imagine, muti, apoi click iarasi sa ii dai drumu): http://pastebin.com/sTpmUMmF

    A doua: merge sa dai din aproape in aproape: http://pastebin.com/zYBvs2YM

    A treia: o modificare a variantei a doua, dar nu imi ia coordonatele eventului in drag(): http://pastebin.com/yHQiyNDR

    Orice ajutor este binevenit.

    Multumesc!

  2. tocmai era si horus pe aici si ne-am gandit sa ne aventuram in lumea gastelor...speram sa iesim intregi la minte si fara pene pe noi....

    [horus] : deci...am cumparat o revista bravo girl, si cu teama in mana si inima in dinti am deschis-o. m-am tinut de cohonesi si am inceput sa citesc...am trecut la rubrica de scrisori unde Georgy (cu iGrec ca asa e trendy) cu varsta de 15 ani (notati ca am scris 15 ani !!!!) scrie:

    "Iubitul meu este mai deosebit si nu stiu ce sa mai cred. El este bisexual si pana acum nu a mai avut nicio iubita, ci numai iubiti. El imi spune ca ma iubeste dar imi e teama ca intr-o zi ma va parasi pentru un tip. Nu cred ca as face fata unui astfel de eveniment, cred ca as innebuni. Oare ar fi mai bine sa-i cer sa ne despartim ? "

    Well , gasculita noastra cu teama sub aripioara si cu grasime pe pene ( ca sa nu se ude nu de alta), la 15 ani daca accepti ideea ca prietenul tau si-a impreunat cavitatea bucala cu alt specimen din rasa lui esti o gasco-gaina (se uda greu ca o gasca si e proasta ca o gaina)...parerea mea..

    [/horus]

    Va lasam si pe voi sa comentati...deocamdata noi incercam sa ne revenim fara sa facem transfuzii de sange dupa o vizita in necunoscuta ograda a gastelor...La pene si la mai mare ! HAISALUT ! tu bi continiud

  3. WRONG!

    Vitezele la CableLink si FiberLink sunt urmatoarele:

    9$...........1024 kbps.....=....128 kB/s

    12$.........2048 kbps.....=....256 kB/s

    15$.........4084 kbps.....=....512 kB/s

    UPLOAD, alea de pe site sunt doar download.

    cel de 9$ e 1024/512 kbps - 128/64 kB/s (prima viteza e download si a doua upload)

    intrebarea e cel de de 12 e 256/128 kB/s (2048/1024 kbps) sau 256/64 kB/s (2048/512).

    intrebare pusa deoarece viteza de upload pe intern pe toate abonamentele de fiberlink e de 10 mbps (1,2 MB/s)

  4. B)-->

    QUOTE(Adi.B @ Mar 31 2007, 11:46)

    o intrebare ce viteza de upload pe extern e la fiberlink de 12? la cel de 9 e de 60 kB/s, la ala e tot la fel sau se dubleaza si upload-ul?

    http://www.speedtest.net/result/106936328.png

    Nu stiu de ce spui ca ai viteza asa mica. Momentan, am ab de 9, abia din mai trec pe cel de 12...iti voi spune atunci! desi cred ca e prea tarziu!

    si eu ce naibii zisai? ma refeream la upload, nu la download. 60 ai si tu. intrebarea e: cel de 12 e 240/120 sau 240/60?

  5. Telenovelele si lipsa de educatie au schimbat obiceiurile si stilul de viata ale tinerelor din mediul rural.Programele TV, internetul, institutia casatoriei care pierde teren, lipsa de educatie si de evenimente cu care adolescentii sa-si umple timpul liber sunt principalii factori care au facut ca varsta primului contact sexual sa fie din ce in ce mai mica.

    Mai ales in mediul rural.

    totusi, wtf?

  6. 1. placa ta nu e compatibila cu standardul SATA, doar PATA (ATA clasic). hadisk-ul va merge la viteza minimul dintre vitezele maxime suportate de el si placa de baza (aka placa de baza ATA66 si hardisk ATA133, hardisk-ul va merge in ATA66)

    2. iti va merge respectivul hardisk SATA doar daca iti iei o placa de extensie SATA.

  7. BitTorrent, Inc. Acquires uTorrent

    "BitTorrent, Inc. has taken the next step ? the acquisition of uTorrent. In a joint announcement made today, the two firms have publicly solidified the merger. 'Together, we are pleased to announce that BitTorrent, Inc. and uTorrent AB have decided to join forces ... BitTorrent has acquired uTorrent as it recognized the merits of uTorrent's exceptionally well-written codebase and robust user community. Bringing together uTorrent's efficient implementation and compelling UI with BitTorrent's expertise in networking protocols will significantly benefit the community with what we envision will be the best BitTorrent client.'"

    Detalii:

    http://slyck.com/story1357.html

    http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=17278

    Sursa: http://slashdot.org/articles/06/12/07/2138208.shtml

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...