Jump to content

hw_rares

Inactive
  • Posts

    265
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hw_rares

  1. Selecţionerul Victor Piţurcă a ales pentru meciul cu Olanda de pe 24 martie de laRotterdam să convoace câte patru jucători de la fiecare din cei trei granzi din Bucureşti, Dinamo, Steaua şi Rapid, după cum anunţă Pro TV.

    Astfel din lotul care va face deplasarea la Piatra-Neamţ pentru meciul cu Luxemburg şi în Olanda pentru derby-ul grupei vor face parte:

    dinamoviştii - Bogdan Lobonţ, Cristi Pulhac, Radu Ştefan şi Adrian Cristea

    steliştii - Mirel Rădoi, Dorin Goian, Bănel Nicoliţă şi Sorin Paraschiv

    rapidiştii - Dănuţ Coman,Vali Bădoi, Ionuţ Mazilu şi Iannis Zicu

    Piţurcă va anunţa lotul definitiv după ultimele meciuri din etapa a 23-a Ligii 1. Nu va fi convocat Cristi Chivu, nerecuperat (după cum se ştie) în timp ce Florentin Petre este incert (a suferit o accidentare astăzi).

    In alta ordine de ideei:Tatăl selecţionerului României a incetat din viata in urma cu trei ore. Selecţionerul s-a deplasat in aceasta seara la Craiova, dar a anuntat ca maine va fi prezent la convocarea lotului, urmand a reveni marti in Banie la inmormantarea parintelui sau.

    sursa

  2. stiu ca suna stupid ...da cum fac o imagine al un cd cu nero am nero 7 demo ....si nu reusesc sa ii dau de cap?!...anyone !?

    nu mai conteaza ..am gasit o imagine gata facuta la ce imi trebuia

  3. ...nu cred ca are rost sa ma obosesc

    am facut si io 60 in sfarsit cu paladinu Rares/Skullcrusher, incerc sa strang bani pt questu de mount ...cam greu da merge

    stiu careva un spot bun pt grind cu pala?...undead si sa fie si doropuri bune ?!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...