Jump to content

[HH]FuRy

Inactive
  • Posts

    304
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by [HH]FuRy

  1. frate nu e vorba de asta.. pe mine ma enerveaza cand sunt cu ea pe strada si se intalneste cu 10 cele mai bune prietene ale ei si incep sa se mozoleasca (bine am exagerat.. sa se sarute pe obraz!) .. de parca stiu eu ce p*** au su*t alea si pe urma mi-e si scarba sa o ating.. evident ca nu se saruta cu niciun baiat pe obraz <cel putin eu nu aflu>.. doamne atat ii trebuie ca ii zic instant: "imi cer scuze dar trebuia sa ma duc la tenis").. bine prietena actuala e altfel si a inteles, dar aia dinainte doamneee sfinte sisoe! imi cotrobaia prin ruxac de imi venea de fiecare data sa ii zic cate ceva, asta chiar inainte sa fim impreuna.. in fine in mare parte cam de asta m-am despartit de ea.. si dupa cum am zis, nu cred ca ai inteles bine, dar ma refeream ca ma enerveaza relatiile dintre fete.. nu stiu ma.. parca sunt asa gay.. cum frate sa iti umble una prin poseta si sa nu te oftici? nu stiu si nu pot intelege! aaa si mai e si faza aia.. ca data ea iti umbla tie prin ruxac nu e nimic! doar ce poti avea acolo? dar tu daca ii umbli ei prin geanta! doamneeeee ce tevatura mai iese..

    in fine.. alt lucru pe care nu il pot intelege la fete <la astea mici>.. cum frate poti fi cu un tip cu mai mult de 3ani <asta e limita in mintea mea>.. si cand le vad pe alea in clasa a8a cu prieteni de 20++ deja imi vine asa sa rad.. si apoi vorbesti cu ele le intrebi ce li se pare asa interesant si iti raspund "pai, spre deosebire de voi, ei sunt mai maturi si nu se gandesc doar la aia".. in fine atunci eu eram un kiddo, ea la fel, eu numai la sex nu ma gandeam <poate la tenis/iesiri prin parc/dex< www.lineage.ro >>, si ea avea impresia ca daca e cu mine eu atentez la virginitatea ei, iar ala o pretuieste si vrea sa se insoare cu ea.. si cica baietii sunt mai imaturi.. acum cand o vad pe aia deja mi-e mila de ea, cum a ajuns ea datorita moralitatii aluia <adica a trebuit sa avorteze>, si cum sunt eu <fara constiinta incarcata baby>.. si pun pariu ca tipa aia nu e singura in situatia asta, poate ca unele au avut oportunitatea mai fericita de a nu ramane, insa nu e chiar asa departe..

    tu ai observat cat de mult si neinteresant vorbesti despre prietena ta? eu, impreuna cu alti forum-isti de pe aici, ramanem la parerea ca tu ai o prietena virtuala si iti place sa inventezi.

    ps: rucsac

    pps: nu te obosi sa-mi raspunzi, oricum nu ma intereseaza

    apropo, specia feminina e un mister total pentru tine, este?

  2. Astazi la scoala , la ora de Educatie Antreprenoriala, intra profesoara in clasa ;;) si incepe sa ne anunte cu un proiect cu tema " Ce reprezinta pentru mine comunsimul". So.. as vrea si eu niste parareri.

    Pentru mine comunismu inseamna dictatura , un om care abuzeaza de putere si conduce lumea dupa propia vointa , tipic Rusiei.

    si aveai de ales intre un eseu sau o reprezentare grafica right? ne-a spus si noua profu de istorie

    comunismul in principal reprezinta supunerea in fata unui singur om, indiferent daca merita sau nu acea putere

  3. giftul e ok, dislike the neg space

    avatarul tau e haotic, but i do like the top

    sigs:

    1. bg ok, dar mai trebuie lucrat la imbinarea cu spriteul, needs depth. text sux

    2. oversharpened, prea mult neg space, random effects

    3. your best so far imo :) cut the neg space. nu-mi place nici acel brush negru din partea dreapta

  4. sper sa nu imi para rau ca am postat

    1.IPB Image

    2.IPB Image

    3.IPB Image

    4.IPB Image

    le iau pe rand :D

    1. in stanga, in afara de fulger puteai sa mai lucrezi la spatiul negru, in dreapta prea multe puncte care nu prea au treaba cu restul sigului, nu prea atrage la ochi

    2. perfect sig :) nu prea am ce comenta, e perfecta :D

    3. stanga e ok, imi place combinatia de culori aleasa. in dreapta e ok zona de langa capul lui dar apoi parca se taie flowul, looks weird

    4. stanga looks good, nice light. lumina de deasupra capului e putin cam fake, puteai sa incerci alta culoare, mai puternica poate. in dreapta c4durile puse foarte bine, dar mai mergeau cateva efecte far-right. iverall arata bine

  5. eu am facut spam la inceput pentru ca era regula "orice post la plangeri in afara moderatorului si al celor in cauza va fi considerat spam"

    o aiureala si jumatate. mai mult le faceam in ciuda. in principiu pentru ca orice post care nu este agreeat de un mod este considerat spam.

    apoi am cunoscut niste spammeri de treaba ( :wub: ) adica oameni cu MULT mai mult caracter decat sfintii de pe forum. am observat ca oamenii care sunt impotriva regulamentului sunt mult mai autentici decat cei care posteaza doar ca sa spuna "da, moderatorul a avut dreptate".

    mark his words :beer:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...