Jump to content

morTy

LinkManiac
  • Posts

    326
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by morTy

  1. Nici eu n-am lag pe US servers si din cate am vazut sunt mult mai stabile ca cele din eu, daia am si intrat acolo, friends poti da add in joc doar daca esti pe acelasi server.

    Cu cert points puteti da upgrade si la clasa, nu numai sa cumperi arme, sunt upgrades la armele care le detii sau alte lucuri ca armura, hp si poti cumpara arme pentru vehicle

  2. Incearca sa stai mai mereu pe langa grupuri, trebuie sa fie un inginer sa arunce ammo, poti cere pe V+4 (default key, asta da un say msg in apropierea ta) sau daca esti pe langa un spawn sunt alea de resupply unde poti schimba clasa cand esti in viata.

  3. Da, cand apar 60+ pe ecran se duce fpsu jos rau :D , ca sa rezolvi problema cu textul pana sa pornesti jocul in launcher selecteaza alta limba si dai play, dupa iesi si baga din nou english

    Night time in joc = epic lazer show

    • Upvote 1
  4. Probabil te referi la faptul ca daca joci pe orice mp itemele de ilvl58 sau de la cat e cel mai mic primesc stats de ilvl63, doar atat schimba mp la iteme in rest doar iti da xp/mf mai mult si sansa la extra item.

    Trebuie doar sa va gasiti mp-ul potrivit pentru a farma cat de cat rapid, degeaba te bagi pe m10 si stai 5 min sa omori un pack de elite si iti da 4-5 galbene cand poti face pe m5 5 packs in 5 min or w/e si iei mult mai multe iteme :)

  5. Daca te duci cu laptopul la TV nu ai de ce sa apelezi la Big Picture, pentru ca are ca destinatie televizoarele, cu net pe ele. Practiv televizorul tau functioneaza ca ca un monitor extern. DOH.

    Tu nu prea ai inteles ce e cu steam big picture, e doar o interfata pentru cei care obisnuiesc sa isi foloseasca televizoarele ca post de monitor iar programul iti schimba interfata la steam fiind mult mai usor de accesat cu un controller. N-are nici o legatura cu console.

    Big picture nu e un fel de OnLive, are si system requirements in caz ca nu ai observat lol...

    http://store.steampo...igpicture/setup info aci

  6. Each time you create a game, you are able to select your difficulty level. Since there are no real benefits for picking hard difficulties other than fun (you don’t get better loot), you are free to play the game how you most enjoy. If you like being overpowered… you can play normal mode. If you like a serious challenge, play elite (which is much harder than very hard in TL 1). If even Elite is not enough for you, you will be able to easily download a difficulty mod and challenge yourself further.

    Drop rates sau loot nu se schimba deloc...

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...