Jump to content

martafoy

Inactive
  • Posts

    135
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by martafoy

  1. Am cateva pensionare prin cartier care stau la bloc si inchiriaza camere pe sezon si am auzit ca ar cere 500 000 - 600 000/familie sau "cuplu".Este destul de aproape de Mamaia,in zona parcului Tabacarie.Nu fac reclama,am potat informativ.Oricum cred ca trebuie sa ai mare grija pe unde te cazezi caci se pot intampla multe lucruri neplacute ,ma refer la cei care stau pe marginea drumului si isi flutura cheile ...

  2. ...... Base ma va uimi din nou cu o gafa.....

    Tu esti reincarnarea lui Nostradamus?! :) "..Mai, pasarica, n-ai si tu treaba azi?....Da... Dar cat era de agresiva tiganca asta imputita. (...) " Si nu cred ca era matol.

  3. ...vad ca foarte multi afirma ca 75 % dintre romani au votat Nu....nu cumva sunt 75 % dintre participantii la vot ?(fie ei si un milion?!).Atat de bine este totul organizat incat presedintele B.E.C,judecatorul "cutarica" inca nu stie in ce proportie au fost romanii la vot ...trist ...sa traiti si mai bine decat pana acum!

  4. auzi ninja..ca sa nu iti spun altfel.

    Tu ai fost muscat de cainii tai sau de cei comunitari ? Aia de 54 de tone si 12 pe 12 cu ochi rosii si zabale la gura ...

    Gata,la noapte o sa visez numai monstrii cu ochii rosii ....de 54 tone...Antirabicul se face în prima, a treia, a saptea, a patrusprezecea si a douăzeci si opta zi de cand te-au muscat bestiile alea cu ochi rosii si colti de otel...daca organismul tau este sensibil la serul de cal(caci asta contine acel ser antirabic:sânge de cal hiperimunizat cu antigen rabic) poti sa faci ceva pe el de ser antirabic.

    Asa cum am afirmat in postul anterior am fost muscat de caini comunitari dintre care cativa au si murit anterior si nu am patit nimic iar acel ser tine mai mult de efect placebo.

    Pace tie ninja!

  5. nici eu nu am avut curaj sa dau click...am 2 caini acasa,am fost muscat de cel putin 20 de ori de cainii comunitari dar nu m-am agitat cu antirabic sau alte prostioare ca alte femei care au postat mai sus...Bun,ii omoram sa curatam strazile dar nu cred ca este justificata chinuirea lor inainte.Eu propun ca odata cu cainii sa eutanasiem si tiganii ,fac mai mult rau.

  6. dureros.Si mai dureros este ca erau oameni de toate varstele ...

    Si pe un tigan de pe strada daca il intrebi ce moneda au englezii sau cate turnuri Eiffel sunt in Paris stie sa raspunda...bine ca nu ii intreba unde este Europa pe harta ...oricum m-am prapadit de ras.Mi-a placut faza cu tarile care incep cu litera U:Utah,Yugoslavia..

  7. Tocmai ce am vazut si eu filmul si am ramas placut impresionat...Intr-o industrie cinematografica care paleste pe zi ce trece cu filme de duzina ridicate la rang de Oscar,Mel Gibson reuseste sa imi ofere un film original cu o violenta de calitate.Merita laudati si "actorii" care desi majoritatea erau "virgini" in ale cinematografiei cred ca ar resusi sa faca sa roseasca un Stratham sau un Hugh Jackman!

    Marea mea dorinta este sa mai apuc sa vad un Mad Max IV regizat si jucat de Mel Gibson. :tiphat:

  8. ...daca nu s-ar uita nimeni ar dispare de "laBe1" de nu-i adevarat....

    Atata timp cat Virinel cotizeaza la Beh1 nu cred ca vor disparea...oricum supa asta scarboasa care ne-o servesc dezaxatii astia 2 a ajuns prea departe..unde este CNA-ul?

  9. Cineva spunea odata ca si cel inteligent se inchina in fata celui puternic (parca Cervantes :) ) dar totusi daca fizicul nu te ajuta te "agati" de puterea cuvantului.In multe situatii de care m-am lovit am vazut cat de utila este forta fizica in detrimentul puterii cuvantului..pana si cei mai "aprigi" avocati o iau pe cocoasa cateodata.

  10. Mi-a fost greu sa indraznesc sa deschid un astfel de topic dar in momentul acesta am mare nevoie de ajutor si consider ca acest forum are destui de multi membrii binevoitori.As avea nevoie de niste sfaturi/recomandari privind cei mai buni (d.p.d.v profesional) medici endocrinologi din Bucuresti,as avea nevoie de niste nume/cabinete medicale/adrese,s.a.m.d.Acum cateva ore am primit o veste destul de proasta de la o ruda din Bucuresti iar singurul ajutor pe care il pot da este sa o insotesc pe la doctori/spitale...fiind din Constanta nu cunosc doctori sau spitale si Google nu ma ajuta la ora asta.Scuze pentru incoerenta mea...Daca un moderator considera ca topicul nu isi are rostul aici il rog sa il mute sau sa il stearga ..

  11. ..Iliescu si Cuza sunt primii care imi vin in minte..

    Si pe mine m-a pasionat acest subiect dar din lipsa de resurse nu am reusit sa stochez pe hdd un minim de cunostinte satisfacator...Despre masonii romani auzisem si eu de Cuza si depre Brucan sau parca Bruckner pe numele real iar de afara de Washington care avea "rangul" de Gardian.Gasisem mai demult un site cat de cat interesant aici .

  12. "M-am saturat sa ii aud pe toti expiratii ce bine era "pe timpuri" ca aveau pe masa 1000 de feluri de mancare si le mai ramanea si sa se duca in statiune... oameni senili care au pierdut notiunea banului... death to comunists".

    Sa stii ca in mare parte asa era...din salariu le mai ramanea sa mearga la un restaurant saptamanal,la un munte sau chiar intr-o statiune.

    Ciudat,pe vremea lui Ceasca nu am auzit pe nimeni sa moara de foame sau de frig in casa...desi temperatura dintr-un apartament,iarna,nu depasea 20 de grade,daca erai norocos.

    Interesant este si faptul ca rata somajului era aproape nula,te luau de pe strada la munca.

    O gramada de copii de pe acest forum posteaza din auzite fara macar sa fi prins si ei o coada la butelii,la ratia de unt sau de lapte,fara sa fi citit ceva la lumina lampii pe gaz sau a unei lumanari....A,cum naiba se face ca dintre toate tarile fostului bloc "comunist" numai noi am ramas de izbeliste ?!

  13. Printre cei mai buni actori al tuturor timpurilor si aici nu ma refer doar la Nasul sau Heat .Cred ca nimeni altcineva nu l-a interpretat mai bine pe Diavol ca el...poate doar De Niro. :)

    De multe ori cand cautam ceva ce pierdusem imi veneau in minte :"Could you be there? Could you be there? I wonder if you're here? (Cape Fear)

  14. ..."nivelul de trai nu va creste a doua zi" - uauu inca una din maximele geniale ale bravului amiral (vezi "iarna nu-i ca vara " ).Vad ca steluta din Basarabi continua sa isi bata joc de noi , da da , romanii aia lenesi si hoti care si-au rupt carca inainte de '89 ca sa o duca bine toti jegosii de teapa lui Omar Hayssam si sa aiba ce sa vanda pe afara...

    O intrebare: daca salariile romanilor se raporteaza la Pib - care nu va mai creste in veci caci productia Romaniei au avut altii grija sa o "orienteze" ,atunci preturile la ce sunt raportate ? 14 % = frectie la picior de lemn.

    Sa traiti bine ! ...acum in prag de sarbatori ...

    LE:ai uitat un paragraf :"Basescu a comparat Uniunea Europeana cu un restaurant de cinci stele, un club select, in care fiecare consuma atat cat poate plati."( Sursa ).Asta ma duce cu gandul la "GoldenSpritz" .

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...