Jump to content

Dele7e

Inactive
  • Posts

    645
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dele7e

  1. O sugestie va rog....am un rogue lvl 70 pe un realm pvp, Magtheridon. Acolo in ultimele luni toata alianta a migrat in masa de pe server si acum populatia e 90%+ hoarda si nu glumesc deloc! :( Eu joc cu rogue doar ptr battleground. Oricum curand nu vreau sa fac raiduri. As vrea sa ma mut pe un server pvp, si un alt battlegroup mai bun. Acum sunt in conviction. Unul mai bun si sa fie mai echilibrata populatia alianta/hoarda. Aveti vreo sugestie? Vreau sa fac asta inainte de WOTKL caci o sa fie dezastru cu atata hoarda in jur de facut questurile in Northrend!

    Cyclone - Stormscale (problema e ca hoarda castiga tot,mai putin av )

    Misery - Outland/Kazzak/Grim Batol/Frostmane

    Blackout - Al'Akir

    restu nu merita mentionate

  2. PVP e o caterinca in WoW , ma refer la arena . Eram si eu la inceputul sez 2 , aveam ceva t4/t5 pe mine si cateva s1 si ma vad pe la 1600-1650 cu team-uri full merciless . Eram teamed cu un rogue deci setup-ul era excelent - rogue/lock insa nu aveam ce le face datorita itemelor ..

    Si ce legatura are cu ce am zis eu? :)

    M-am cam saturat de frustrarile unora care o tot tzin pe a lor "Oh vai tbc sucks,nu se compara cu ce era la inceput,world pvp,bg pvp IMBAAA, arena SUCKSSSS" etc.Doar o scuza patetica pt. a da gres in arena (nu ma refer la cineva anume aici) .

    Noroc cu arena,ca asa a reusit WOW-ul sa intre in competitiile de gaming si sa se faca SI MAI cunoscut de cat era deja.

  3. @Virus, Thade joaca arene pentru niste puncte saptamanal nu pentru rating, setupurile in care e sunt la caterinca :D

    Pai la 1300 rating ce pct sunt alea? 200 si ceva? iti trebe aprox 9 sapt pt 1 item rofl,mai bine o lasi dreq de treaba.

    Setupuri de caterinca? dc spui asta?

    Vad ca la 2v2 a jucat cu un mage ultima data (asa apare pe armory). Eu cu waru meu "dinguit" de cateva sapt. si gear praf am prins cu un prieten (mage) 1650 pe CYCLONE BG !!! singurele echipe care ne bateau erau cele cu locks.

    Iar la 3v3 vad ca joaca cu holy pala+resto sham. Asta e un combo serios care de obicei ajunge high.L-am jucat si eu putin...

    si btw guritza, tactical mastery se foloseste, cand scoti scutul vezi tu ca iti trebuie rage pentru spell reflect, a, AI UITAT ASTA A?

    2/3 tactical mastery cum i-ai sugerat tu lui loki e useless !!!!!! ca sa poti da instant spell reflect cand schimbi stance trebuie 3/3 "AI UITAT ASTA A? "

    Singurul motiv pt. care se pun pct in tactical mastery in pvp e INSTANT reflect.

  4. din pacate, spre deosebire de tine, eu mi-am facut caracterele SINGUR, mi-am cumparat jocul singur, mi l-am platit singur, n-a trebuit sa ies de pe el cand intra proprietarul s.a.m.d

    sincer in afara de a te da mare p-aici, esti 0, ce vorbesti pe aici nu se reflecta deloc asupra caracterului tau, wow e una, ce-ti iese din cap e alta, iar aici e vorba de maniere, crede-ma ca am ajuns aici, spre deosebire de tine din pacate...

    sincer poti sa te duci pe alte forumuri unde nu mai razi atat de toti, unde sunt aia buni ca tine =))

    ce,nu aveai nimic altceva impotriva mea,si te-ai gandit sa zici ca faceam share accounts ? neinteresant,lame chiar ...

    maniere? fata de tine sau fata de ceilalti? esti un nimic,un om fara cuvant,un 0 cum ziceai tu ,din momentul in care ai facut ce ai facut ( treaba aia de la CS section)

    unde spuneai ca ai ajuns? nu sunt lamurit,defapt nu prea am inteles ce ai vrut sa spui in postul asta, o harababura de cuvinte fara noima,eh tipic...

  5. da prietene dueluri in care se folosesc potiuni, 2 jucatori prea buni care nu se omoara nici nu pierd hp in excess, treaba ta de n-ai ajuns acolo

    "prietene" in dueluri nu se folosesc potiuni,dc ai face asa ceva,e o prostie totala. Nu se omoara si nici nu pierd hp in excess pt. ca sunt WARLOCK SI RESTO DRUID , intelegi dumneata? doturile sunt anulate de hoturi,dmg-ul druidului replenished de drain life,te-ai prins ?

    unde sa ajung? sa am t6? da ai dreptate,nu am timp sa stau noaptea la raids,si nici nu prea ma atrage pve-ul,iar daca te-ai referit la high rated PVP sau skill,atunci crede-ma ca am ajuns,spre deosebire de tine din pacate...

    ok,terminam cu flameul acum? :)

  6. e pe blizzard replay de 11 ore , era arena 2vs2 sau 1vs1.. numai tin minte.. stiu ca au fost 11 ore , am citiit mai demult pe forumul celor de la blizzard

    aha....

    imi place de voi ,e fun sa citesti pe aici :)

    dueluri in care se folosesc potiuni, druid care nu gaseste tactica sa bata "magu,rogue sau orice alta clasa." , shapeshiftu nu costa mana,in 5v5 resto druid cam sucks,etc.

    damn u guys are funny,cu o tenta de tristete asa :-j

  7. Cam cat heal imi este necesar pt kara ? daca mai aveti nevoie de ceva info imi puteti vizualiza profilul din semnatura ..multumesc.

    e ok gearu tau pt kara,poti merge linistit,numai schimba dreq trinketele alea ca`s aiurea :)

  8. ' date='Jul 24 2008, 12:29' post='2936113']

    Nici tailoring nici enchanting nu sunt profesii de facut bani. Ca poti sa faci ceva bani e adevarat, dar asta se aplica la orice alta profesie. Din tailoring singura sursa de facut bani cat de cat constanta e leg enchant pentru casteri, dar nici din alea nu iti cumpara lumea zilnic. La fel ca sa faci bani din enchanting trebuie sa ai retete rare/unice pe server ca sa poti sa faci bani constant, iar acele retete in general nu sunt de uz zilnic, practic cei mai buni bani din enchanting ii scoti daca mergi in instantele de la lvl 60 si farmezi enchanting mats, cu singura problema ca la un moment dat o sa cam cada piata, am fost in situatia asta cand farmam pentru mountul din stratholme.

    Daca vrei o sursa constanta de bani pana la urma tot la profesiile de gathering ajungi, fara sa fac farming doar din ce adun cand mai fac cate un quest cand imi golesc banca la alts de ierburi/minerale fac o gramada de bani pentru ca astea se cumpara in prostie la AH.

    Pana la urma indiferent de profesie poti face bani, nu exista "cea mai banoasa" trebuie doar sa te ocupi putin si sa vezi cam ce se cere din profesia respectiva.

    am tailoring+encha ,pe zi merge linistit 200 g doar stand in orgrimmar aprox 10,15 min,trebe doar sa stii cum se imbina astea 2 :)

  9. na ca fusai si pe la strand umpiculetz, facui si arena :)

    normal ca doar vs full s3 teams am cazut,dar a mers usor,1635 rating,mi-am luat gloves,chest,belt,neck si wrists,sper sa prind azi 1700 pt head,si apoi mai raman weaps +shoulders

    edit: 1650 rating:) pot sa-mi iau ringu

  10. Du-te bea o bere si mai racoreste-te si cand te intorci ai sa vezi ca merge...

    nea,nu mai beau bere ca vreau sa scap de burtica :o

    cred ca mai bine merg la strand decat sa stau dupa SEZONU LOR :|

  11. Dupa voi "oameni fara viata" :blink: care ar fi cel mai funn :bananadance2: caracter :-?? sa joci.....dmg :gun::comp2: :violent: ......abilitati :kar: etc :dontknow: ....?.....

    ba emo shit,cat de trist sa fii sa-ti faci cont doar pt a posta asta?

    sunteti si voi astia de la gimnaziu in vacanta si hop,hai pe forum,sau cum? virginule,n-ai bani sa cumperi wow original ,sau dc esti frustrat?

  12. srry dele7e...dar sa-l intrebi atunci pe el de ce are aja ca sunt tare curios ( ca doar are dual wield :D)

    si am nevoie de un sfat:

    pt un lock cum e mai bine cu armele: cu staff sau cu sabie/dagger si off-hand?

    pai are dual wield,dar daca jucam vs melee classes merge pe shield+1h mace cand sunt probleme

    ps: pt lock in general e mai bine mh+off ,depinde totusi despre care arme vorbim,de spec,pve sau pvp,etc.

  13. auzi Dele7e, vreau sa stiu si eu de ce ti-ai pus talente pe Shield Specialization?...pt ca vad ca nu prea folosesti shield...

    a da, si gz pt 4/5 vengefull + ce mai ai acolo(numa la PvP cred ca ai stat :D)

    lol,eu sunt mage`ul nu shamanul :)

  14. PVP sucks . Ok?

    Mai in gluma , mai in serious , since PVPu nu ma atras niciodata si totusi sunt pe un PVP server :) . Oricum ar fi credema in arena nu iti trebuie skill . Am prieten rogue abia a facut 70 de vro luna si cv si nu e cine stie ce Grande PVPer . Dar totusi cu 500g pe saptamana are S3 MH si OH . Credema daca dai 1500g iti iei rating si de shoulderi . Faza cu ratingu e o caterinca . Orice player , sincer zic , care face 10 meciuri pe saptm poate fi boostat pana la full s3 daca are gear . Nu e ca in preBC un trebuia sa muncesti de rupi pana sa faci HW si sa-ti iei full epic PVP gear . LOLarena asta e o caterinca .

    da nu ai nevoie de skill in arena, diferenta dintre cei care joaca la 1500 rating si cei de la 2000 e doar de noroc :|

    Si ai dat cu mucii in fasole. La fel, pastreaza raton pentru tine, warr-ul ala mi-e prieten bun si nu permit oricarui mucos care se crede desteptul pamantului doar pentru ca el joaca jocul asta de nushj cat timp sa jigneasca aiurea, plus is niste reguli/chestiuni de bun simt de la care si tu deviezi.

    Si ca sa-ti demonstrez ca vb sf-uri si habar n-ai ce-i ala warr, numa timp de reactie ai tu sa-ti schimbi stance cand te campeaza un rogue lvl 70 (sper ca stii si cum campeaza un rogue in wow, da ?). Trebuie sa mai mentionez ca acel warr era ca si mine lvl 60 ? Ce-i faceai tu, iti schimbai stance si ieseai din sap, nu ? Sau te duceai viteaz nevoie mare in berserk stance, ca sa nu mai iei sap, si-l si bateai ?

    care-i problema ta ma? esti la ciclu? vezi-ti de frustrarile tale si data viitoare daca va campeaza un lock sa-i spui prietenului tau ca poate iesi si din fear,altfel o sa moara de nervi ca iar e mass CC`ed :(

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...