Jump to content

GonzZo

Inactive
  • Posts

    153
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by GonzZo

  1. Se pare ca fanii seriei vor trebui sa mai astepte o vreme a se bucura de acest joc, intrucat perioada lansarii a fost modificata recent din Q3 2008 in Q1 2009(cel putin pe Gamespot).

    :angry1: Release Date: TBA

  2. Deci am black and white 2 . merge nu e problema dar nu stiu cum sa ma fac evil si daca pot lua niste salvari :) am cautat pe linkmania un topic de black and white dar nu am gasit si l-am deschis pe acesta pentru a vorbi despre el ... :P

    foloseste miracole de distrugere,nu da atentie la dorintele oamenilor tai, da foc la casele inamicilor,etc..invata animalul sa manance oameni si sa se joace cu ei. B&W1 este mult peste 2.

  3. One of the greatest shooters ever made

    Crysis is an alien invasion game set in the year 2020. An archeological team on a remote Pacific island is captured by an invasion force of North Koreans, and your US Special Forces team is dispatched to investigate and rescue the scientists. Clad in high-tech nanosuits capable of boosting your strength, speed, and armor, as well as cloaking you temporarily to the enemy, you're parachuted into a tropical paradise that's crawling with intelligent enemies and something else that's tearing both the North Koreans and US forces to shreds.

    Posibilitatea de a conduce tot felul de vehicule si de a folosi armamentul din dotare lor, power up-urile il fac un joc exelent cu singura conditie sa te tina pc-ul.

    http://www.gamespot.com/pc/action/crysis/r...ag=tabs;reviews

  4. LINK gamespot

    http://www.gamespot.com/pc/action/savage2/...ag=tabs;summary

    LiNK site

    http://savage2.s2games.com/main.php

    "Jocul este gratuit pentru download si de asemenea fratuit pentru jucat in LAN. Deja e mult mai stabila ultima versiune si ieri am reusit sa vad pentru prima data cam cum arata un joc intreg fara lag, disconnect sau crush constant. Jos palaria! Cu toate ca nu este chiar FPS, dintre toate jocurile similare este de departe cel mai bine orientat spre "team play", coordonarea echipei in joc avand un rol cu adevarat esential."

  5. E3 06: Two Worlds Impressions

    Developer Reality Pump is readying a fantasy role-playing game with a beautiful graphics engine. Shades of Oblivion, perhaps?

    Visually, Two Worlds looks really good, and arguably better than Oblivion in terms of graphics. We saw beautifully rendered forests, picturesque villages, and plenty of fearsome creatures to battle. Reality Pump showed that it could play around with the latest graphical effects and shaders with last year's Earth 2160, but we were still impressed by how Two Worlds looked. The developers are also looking to provide some top-notch audio as well--the game's orchestral music is being written by composer Harold Faltermeyer, of Beverly Hills Cop and Top Gun fame. It's easy to see why Digital Pump is pumped for the game. Two Worlds is scheduled to ship this holiday season.

    -GameSpot

    Link Two Worlds

    P.S. cautati pe torrente.si nu incercati sa jucati online ca nu merge fara un cd key original :))

  6. Se fac pregatirile pt f2p, OB nu necesita o oprire de 2 saptamani dude.Am jucat acum un an in OB si CB iar ca si parere se va duce la vale de tot cu tot felul de restrictii in free. nu de multe ori teleportul te scapa de o penalitate cand iesi dintr-un dungeon unde la intrare iti sareau in cap toti mobii high lvl care au alergat dupa tine pana la intrare:))

  7. Incearca sa instalezi de pe o imagine intradevar dupa o original a TBS-ului(este in avantajul tau) ruleaza apoi update-ul pt patch pana la 2.10 sau 2.12. si daca nici asanu merge poti remedia cu wow repair. o sa trebuiasc se editezi iar realm-ul.

    P.S. imaginea intradevar buna o gasesti in cel mai sigur mod pe trakere, nu pe dc++ unde sunt multe fisiere incomplete. Cauta WoW install with TBC pe trakere romanesti.Nu am voie sa fac reclama aici.:)

  8. :cool2: ms mult o sa incerc ce miai spus numa nush de unde sa fac rost de registry cleaner ......da ms sper ca va merge :D

    GONZZOma scuzi ca te tot deranjez bun am registri... si ce fac cu ei ii sterg?am in jur de 207 in total :D :D deci ce fac?

    da , omulet stergi registri pt ca nu se inlocuiesc le da overwrite la o noua instalare .

  9. Hmm...dezinstalezi jocul, faci rost de un program gen Registry Cleaner ca sa stergi toti registrii lasati de joc si reinstalezi jocul. Apoi downloadezi patchul de ~ 60 mb de pe www.worldofgothic.com si iti va rula jocul ok apoi.

    Nu sistemul e de vina ..doar jocul . :error:

  10. Jocul: http://www.gamespot.com/pc/rpg/titanqueste...q=titan%20quest

    Merita?! am jucat deja cel vechi. http://www.gamespot.com/pc/rpg/titanquest/...q=titan%20quest

    Inteleg ca are o lume in plus si ca se poate face transer de la un caracter la altul, insa nu i-mi pare o dferenta care sa ma faca sa il joc iar.

    Daca aveti pareri din joc sunt binevenite de la cei care au jucat vechea versiune unde la lvl 40 aveai toate skilurile facute =((.

  11. la cerintele pt pcsx2 ,nu cred ca are nimeni ... 5 ghz ... iti trebuie rocket pc ca sa-ti mearga ala bine , dar daca vrei sa te uiti la benzi desenate you can try it ;)

    Cine stie, :dontknow: ...vor aparea proc-uri quatro(4 nucleuri) in scurt timp .oricum personal ma oftic ca nu pot juca good of war 2 :comp1: cu nici un emu.

  12. mai omuleti, daca satenii fac gura prea mare sunt doua variante ii sperii ori la munca :D.la pescuit sau la sacrificat pe altar,curentati:>.Singura problema sa nu se apuce amimalul sa te imite:D(atentie la lesa)

    P.S.daca inveti animalul sa ridice si sa arunce cu lupi,pietre,etc... o sa aveti o surpriza :face muschi!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...