Jump to content

Bloody

LinkManiac
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bloody

  1. Dupa ce selectez caracterul ramane blocat asa la infinit.. nu e de la leptop meu ca am rugat si pe altcineva sa intre pe cont si la fel ia facut.... contul este Anda25.. am zis ca e vro prob legata de caracter, dar am facut altul si la fel dupa ce il selectez ramane blocat gen loadin si ramane asa la infinit...Am facut proba acum pe VodKaHD si a mers.. deci e ceva legat doar de contul meu...:) 

  2.           Iata textul explicit (apare pe facebook intr-un chenar prim-plan) :"   Aplicatia nu este configurată: This app is still in development mode, and you don't have access to it. Switch to a registered test user or ask an app admin for permissions. "

    Ce as putea face daca tine ceva de mine. Cum ar trebuii sa procedez in continuare in eventualitatea in care as vrea sa deschid un topic in numele caracterului "TheGambler" inregistrat pe accountul de forum/facebook Iulian Negrutin .

    As dori  un raspuns cat mai rapid ! fie cu rezolvarea problemei fie cu o alternativa . Va multumesc!

     

    • Upvote 1
  3. Baieti, cat am stat sa citesc aici pe forum, dupa regula asta, as fi luat 435364363465456365345346 de suspenduri pt contor :))

     

    Hai sa fim seriosi... Omul mai sta pe Facebook, se mai uita pe un site...imi cer scuze daca par "...", dar daca il taie... treaba aia si sta mai mult de doua minute la baie ia contor? :))

    • Upvote 3
  4. Buna ziua tuturor.

    Anul acesta ma mut in Bucuresti, pe undeva pe la periferie.

    As vrea sa stiu cum as putea sa am acces acolo de la rds.

    Stau direct la sosea, deci nu cred ca se poate vorbi de retea pe acolo, intrucat casele nu sunt asezate asemenea unui cartier.

    M-am tot uitat pe net si am vazut ceva legat de modem. Cum e treaba cu acesta? Cred ca e singura solutie, dar nu stiu foarte multe despre acesta. Din cate am citit abonamentul nelimitat este 10 USD, daca am citit eu bine pe acolo.

    Am mai vazut o chestie, prin dial-up. Merge sa ma conectez prin digi mobil? Sau care dintre cele doua sunt mai convenabile pentru mine?

    Multumesc pentru sfaturi!

  5. soldat sa stii ca nu posteaza nici un zohan de pe contul meu , nu face asa ceva niciodata asa ca stai linistit.... daca nu esti sigur scaneaza ip-urile :)))

    it's me :)) Rayne :P adik Anda

  6. e poveste mare a mea pentru ca joc de mai bine de un an

    dar din tot ceea ce am trait am tras o concluzie smile.gif

    cand eram o N00aba mica smile.gif imi ieseau wings cu ML ,cand bagam jol nu dadeai fail....cand ridicat item nu dadea fail....si cu cat ma desteptam in joc si aflam care sunt iteme bune etc uite asa a inceput sa numai mearga nimic

    parca stie jocu asta smile.gif e belea

    atunci cand fac item,aripi sau altceva imi doresc sa fiu accea n00aba smile.gif

    sa zicem ca inceputul jocului a fost ca "Copilaria mu-istului universal" si nu ne mai putem intoarce la ea cat am vrea smile.gif naspa sad.gif

    smile.gif cam atat am avut de zis smile.gif

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...