Jump to content

garrone21

Forumist
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by garrone21

  1. Imi cer scuze din partea colegilor pentru intarziere ,dar ei sunt mai dobitoci asa si eu am aflat tarziu ca nu ai un topic princess...Asadar sa inceapa urarile :D (eu primul desigur )

    La multi ani ,sa cresti mare,sa fii sanatoasa si voinica , sa iubesti si sa fii iubita , te pup :*

  2. e lenea mare cu sign-urile sa le culegem de pe jos..care dintre voi a vazut vre-un membru al aliantei HONEY sa cumpere sign ? in afara de mine care faceam misto aseara.

    tot noi sa va invatam ce sa faceti ca sa va inscrieti,e vina voastra , daca noi am strans dublu cat alianta HH fara sa cumparam ce mai comentati ? vrei castelul ,la munca nene ,nu la stat degeaba apoi sa vii cu pretentii .

    In seara asta a fost un antrenament util, felicitari adversarilor,dar sa suferi cu 2 bk si sa zici "afk la bauta" sau "afk joc solitaire" cand nu esti in stare sa intri in camera tronului e patetic. fiind o seara usoara e clar ca nu ne-am dat interesul asa de mult , am testat cate ceva , eu sunt multumit de ce a iesit..

    bafta pe viitor si mai lasati bashinile pentru altii , eu daca sufar macar am cu ce si de ce sa sufar ,dar pe altii nu-i inteleg ...

  3. moderatorii,aveti de gand sa-i faceti ceva lui asta ? e singurul din 150 membri ai aliantei RAGE (cea de la CS) care acuza ,e clar ca omul e dus cu pluta ,verificati ce vreti voi,faceti-va treaba si sa vdm rezultatele. astept masurile ,multumesc.

  4. in loc sa citesti si sa inveti putin,sa pui niste intrebari sau sa discuti despre strategie,atac,aparare , plusuri ,minusuri etc , tu ai remarcat exact ce ma asteptam ,pastila care am aruncato la misto. esti OK mane ;)

  5. @Blader taci ma,iar zic astia ca e manevra...

    asa,nu era problema inca un adversar dupa ultima poarta,luat pe rand,tocat si picat ,bineinteles dupa porti...gadeste-te ca avem respawn-ul pe coltz si Gunit dadea ca berbecul in cine se apropia de el sau in statuie,fac pariu ca nici nu l-a vzt, oricum ne-a usurat munca f mult...tu parca ai tras ceva in statuie,te-ai batut cu jack si cu out putin,ai picat si dus ai fost dupa porti,la fel si Gunit.restul a fost floare la ureche,nu am avut nevoie decat de 2 bk maricei si atat.

    N-am apucat sa-i vad pe astia care s-au miscat bine ca deh,stateam pe jos mai mult,sm la lvl 350 ce kkt sa fac.

    app,tu ai venit la CS sa studiezi adversarul ? :D

    Sambata vedem,aparam,porti si statui intarite,bla bla bla e alta mancare de peste,posibil alti adversari se schimba situatia...

    In rest ma abtin,ma astept iar sa-i vad pe global cu "duperii,bla bla bla" dar nu-i problema sunt obisnuit...

    Hai bafta,alea alea.

    ahh uitasem Gunit sa-ti zic ceva : Bogz si Jack fac parte din echipa ,noi suntem o echipa,o alianta,o comunitate. si nu uita, Knavish nu a fost la CS,alt bk rr-it Linu avea lvl mic si nu a putut sa miste prea mult..ne-au lipsit f multi jucatori ,aam fost o mana de oameni in comparatie cu voi.

  6. Atata timp cat gm-u exista cu 99 fara 99 exista ;) deci va cam faceti sperantze degeaba . Oricum nici saptamana asta nu pupati castelu mai aveti de lucrat !

    O seara buna ! :tiphat:

    nu mai pacali ma lumea...s-a dus dreaq tot,asta e ...refacem,ne inscriem si speram sa ne batem pt castel sapt viitoare..ce sa zic,felicitari noilor detinatori ai castelului,in avans.

    daca nu-i GM aliantei ON nu are cine sa deschida LOT-ul asa ca degeaba va bucurati. Garrone :violent: Fyre

    damiane,hai pa

  7. pai deh,daca toti pun botul la ce-i pacaleste dragosh ce sa le fac..

    vezi ca poza aia e facuta a 2-a zi dupa cs,cand facusem deja ultima poarta...cele cu hp full sunt alea deschise de dragos,cele cu hp varza sunt alea sparte de noi.

    sper ca va descurcati sa intelegeti poza ca nu stau sa dau explicatii.. Hai sanatate.

  8. uoffffff nebunii ,ma nene dragosh nu a spart nici o poarta,nu va mai agitati atat ,a strigat el pe global ca a spart portile ,hai sa va explic cum a facut ca sa intelegeti odata si sa terminati cu aberatile astea.

    Deci sunt 3 randuri de porti ca in imagine :

    http://www.imagebam.com/image/10dab233074040

    -pe randul de 3 , noi am spart poarta din stanga

    -pe randul de 2 tot poarta din stanga

    -ultima poarta la fel am sparto

    -apoi dragos ,a deschis celelalte porti , nicidecum nu le-a spart,va zic ca am vzt dupa CS hp-ul si era full,abia atunci mi-am dat seama ca el ne zicea pe global ca a spart portile celelalte,dar defapt doar le deschisese.

    Poate sa confirme si el asta.

    Deci de ajutat nu a avut cu ce,dimpotriva ne-a impiedicat destul de mult,sa nu uitam ca apara swich-urile ,hai sa-l lasam pe dragosh ca nu a ajutat pe nimeni, s-a distrat si el la primul cs ,a participat,a fost activ si a aparat f bine castelul,daca nu era Outlander noi nu aveam castelul.

    Cam asta e tot,sper sa incetati cu acuzatiile astea aiurea pentru ca efectiv nu-si au rostul.

  9. Frumos CS .

    Paste fericit tuturor.

    idem colegul meu...atat,restul nu comentez,detalii nu dau , discutati ce vreti..Felicitari adversarilor :clap: :clap: :clap:

    Sarbatori fericite tuturor , sa aveti un Paste fericit :tiphat:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...