Jump to content

Cr1stY

LinkManiac
  • Posts

    1,443
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Cr1stY

  1. Au mai fost discutii pe tema asta, iar decizia a fost sa se ramana la 2 minute. Acum, fie ca sunt 2 minute, fie ca sunt 5 minute, ambele intervale de timp au avantajele si dezavantajale lor, dar ca si GM pot sa iti spun sigur ca 5 minute la un spot/tarc este destul de mult.

    Nu zic ca nu se intampla sa fi la masa, baie, cu pisica sau mai stiu eu, dar atata timp cat o persoana este on-line si te poate anunta ca ai fost mutat sau s-a intamplat ceva, imediat dupa ce iti termini treaba poti reveni. Plus ca nu ai nici contor.

     

    Stiu, in 5 minute mai e timp sa cautam si un nr. de telefon printre print-uri, mai gasim si Teamviewer-ul scris pe undeva, mai reusim sa fugim de pe wc, dar ce pot eu sa iti spun momentan, este ca, cel putin in momentul de fata, vor ramane 2 minute.

  2. Cel mai probabil comanda sau mai bine zis preluarea nu va fi intrerupta de un pk. Fie ca te tot omoara cineva sau nu, tinand cont ca esti in range-ul de a folosi comanda, iar respawn-ul se face in acelasi loc, aceasta va ramane activa pana raspunde cineva din party-ul respectiv. Folosind comanda de anulare a preluarii.

  3. Daca caracterul este conectat in alta parte, atunci cand bagi user si parola primesti "Your account is already connected". Exista cateva linii in SQL care se rescriu de fiecare data cand intrii pe un cont si doresti sa conectezi un caracter. Deseori poti astepta mai mult in loading screen pana se face scrierea.

     

    Sfatul meu e sa il lasi putin mai mult la loading si sa incerci din nou daca consideri ca ai asteptat prea mult si inca nu s-a intamplat nimic.

     

    Sunt "probleme" ale jocului in sine si din pacate nu pot fi rezolvate de un GM/Moderator/Tehnician.

  4. Nu cred ca se poate, dar totusi de ce sa modificam jocul ? Orice buff face parte din joc, haideti sa-l lasam la locul lui.

     

    Nu mai bine scoatem buff-ul la intrare in Arena ? Sa vedeti acolo forte proprii :D

     

    EDIT: Citisem BC :) Da, stiu ce zici cu forte proprii in CC, dar tinand cont ca se ajunge la o diferenta intre cei resetati, exemplu Papi in momentul de fata, pur si simplu nu ar avea rival. Asa, oarecum, mai au si restul o sansa. Macar sa reziste pana reuseste sa-l impinga :)

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...