Jump to content

Irina

Inactive
  • Posts

    4,556
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Irina

  1. DESIGUR nr 1 e IRI ! :rofl2:

     

     

     

    haaaaaaaa...abla espaniol ,uuuuu e prima data cand vad un barbat vb asa :)))) toti urati limba asta... :D

  2. Draga LinkMania,daca vreti sa o mai duceti macar 1 an ,un an jumate terminati cu toate idiotenile si cu toate topicele gen: "Sex de la prima intalnire ?" "sexul intr-o relatie","Sex cu colegul / colega in clasa?" si as putea continua pana maine dimineata.

    Inca odata,ati ajuns de toata rusinea ,un forum ca LinkMania daca a ajuns sa fie activ mai mult in topicuri de acest gen,atunci e grav si ar trebuii sa va ganditi bine ce vreti de la forumul asta,pentru ca eu sunt mai mult decat sigur ca nu o sa o mai duca mult. Pana si serverele de CS(de unde a inceput forumu asta) au ajuns sa fie goale mai nou.

     

    Cel care e Ownerul principal al acestui forum,n-am sa-ti spun decat atata: Sa-ti fie rusine,ai adus forumul acesta aproape in ultimul hal,ai dat functii la toata lumea,vad ca acum sunt mai multi rectori decat playeri. 

     

    Tin sa cred ca majoritatea acestui staff,e numai cu copii,sau daca nu,atunci de niste oameni cu judecati de copii. 

    Multumesc LinkMania,o seara faina !

    Daca va simtiti ofensati,cu toate ca nu aveti de ce,avertizatima,datimi ban ce vreti, cu parere da rau ca o sa spun asta,dar sincer nu mai imi pasa,LINKMANIA nu mai e si nu va mai fi niciodata ce a fost in trecut. V-am dat niste sfaturi ,daca vreti sa le urmati bine,daca nu atunci e problema voastra.

     

    PS: Sa nu credeti ca daca vedeti la profil Member Since 05 Nov 2009 e si adevarat,cunosc forumul asta si mai demult,dar era un alt cont. 

    Ceea ce pot sa spun este ca intr-o oarecare masura....ai dreptate...este forum de gaming nu de educatie sexuala...aia oricum pana la urma ti-o faci singur .Oricum cativa dintre care au postat pe acolo...doar posteaza ei sa se laude..mai aud una alta de la mama de la tata..si hop un post pe forum...(in fine).Forumul s-a transformat in facebook in miniatura...nici eu nu sunt de acord cu aceasta transformare...este de gaming sa ramana de gaming.Pe de alta parte,judeci cam aprig si nu este cazul.

    • Upvote 2
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...