Jump to content

Ghiba

Inactive
  • Posts

    1,356
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ghiba

  1. Ce s-ar intampla daca una dupa ce ai facut o partida de amor cu o seara inainte acuza ca ai violato si in lipsa de probe te gaseste vinovat ( sau ceva de genu ) nu ar fi cam aiurea ? Eu zic ca e aiurea rau legea... mai bina ii da inchisoare pe viata... macar asa are sanse sa mai faca recurs sau ceva si sa revina la normal :) Eh parerea mea ... :P

  2. Acel cost control arata cu adevarat cat ai de plata ? Ca eu la telefon cand apas din optiuni sa vad cate minute am vb pe tel de cand l-am luat, arata 3 ore si 54 de minute ( il am de 2 saptamani ), iar cand dau mesaj la 700, imi zice ca am doar 4 euro de plata ... Tin sa punctez faptul ca am vorbit doar in afara retelei, se poate sa fie chiar atat de ieftin ? :)

  3. Mda.... si eu sunt printre acei fericiti care dau bacul anul acesta. Sunt curios daca a auzit cineva de Mediul Concurential, ca sa fiu al dracu de-l gasesc pe site si eu la asta dau bacu =)

  4. Hmmm...... singurul loc in care ma mai duc momentan este SuBuRBIA, sambata de sambata sunt acolo, muzica ok, intrarea ieftina 5 ron ( cel putin sambata ) in al carui pret intra si un Shot gratuit, iar preturile hmmm.. destul de ieftine, berea, sucul 5 ron, 6 ron corido, apa plata/minerala 3 ron, vinul de la 15 ron in sus, whiskey 50ml de la 8 ron si cam atat stiu eu, ca restul nu m-au interesat .... :)

    Offtopic : Parerea mea este ca majoritatea cluburilor au devenit cam ofilite, oameni de rahat, preturi de rahat, muzica de rahat. Gen trio-ul Club Maxx, Club Kristal si Club Posh ( sau cum naiba ii zicea )

  5. e adevarata stirea...mai e o poveste veche in care se spune ca un printz a omorat un barbat ca sa se casatoreasca cu sotia lui...iar mai tarziu a aflat ca barbatul acela era tatal sau,nevasta lui era defapt mama lui,iar copiii femeii erau fratii lui :)

    deja o dam in starcraft

    =)))))))))))00

  6. Alvin , am 12 ani , scrie review-uri , preview-uri cand am timp, fac site-uri si etc. ( Pentru cei de pe forum ce ma vor spama cu mesaje de genul :,, 12 ani? wtf?'' raspund : Da, am 12 ani , am mai spus odata acest lucru, cel putin asa imi amintesc, joc jocuri , stiu lucruri Hardware ce nici unii de 18 ani nu stiu so...)

    Insa , school rules . Singura parte ,,nasoala'' la scoala este : homework.

    Homework-ul este insa folositor sa iti dezvolti vocabularul .

    For Example : Cand n-am ce face, scriu o carticica in word.

    For example : Tot , cand n-am ce face , vorbesc pe forumul acesta , aflu pareri , oamenii imi raspund . Eu n-am inteles nimic din ce ai spus tu in reply-ul ala.

    Scoala iti dezvolta caracterul sa lucrezi in echipa si sa socializezi.

    Nu spun ca imi place 100% , sunt 2,3 profesorii care ma enerveaza and all..but it's life...

    Anyways, nici Nerd nu sunt , dar nu pot spune ca urasc scoala, uneori ma enerveaza, uneori imi place, uneori sunt nervos , alteori fericit

    Invatatoare? Ai ramas repetent ma? La 11 ani esti deja in a 5-a 22.gif

    PS: Da, se invata subiecte inutle la scoala, care nu iti folosesc in viata ( unele dintre ele ) . Ar trebui sa fie un sistem ca in angia , in care alegi sa nu faci geografia si sa faci istoria , ca nu faci fizica si faci chimia or etc..

    Wow credeam ca ai mai mult :) Ai foarte mare dreptate :) si pentru un copil de 12 ani stii cam multe, ceea ce este foarte bine :) Inseamna ca te ajuta creierul nu ca altii <_<

    HAHAHHAHA XD CLAAAAAAAR :)))))))

  7. A inceput EMOnizarea in Romania! #-o

    Manele=Emo=muzica de canal ,numai sobolanii asculta asa ceva...

    Mandru ca-s sobolan..... ( not emo )

    Ontopic : De ce sa fii emo ? De ce sa fii trist ? De ce sa vrei sa te sinucizi ? Hai ma sa fim seriosi .... Suficiente motive sa fii fericit. Iar aspectul ....... N-oi fi eu vreo frumusete a naturii, dar nu arat ca victima unui violator. Daca tot vreti sa va puneti capat zilelor, nu mai faceti atata tamtam and do it allready.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...