Jump to content

LucianBv

Inactive
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LucianBv

  1. Putine, da' bune, banuiesc. Asa este cel mai bine. Ca fapt divers, am fost ieri in Real si am vazut jocu' la 160-180 de RON, nu mai retin. Totusi, ar fi dragut daca l-ai putea cumpara din magazin si sa-l contopesti, ca sa spun asa, cu Steam-ul. Din pacate, acest lucru nu este posibil.

    Nu inteleg nimic din ce spui acolo...treaba functioneaza in felul urmator: cumperi jocul, vii frumusel acasa, il instalezi si apoi va cere activare prin steam, deci in concluzie se "contopeste" cu steam, indiferent ca-l iei in varianta digitala sau retail (din magazin).

  2. nu,nu de asta e el cel mai bun. aprofundeaza. e cel mai bun pt ca a revolutionat chitara si cantatul la chitara intr-un mod unic. mai ales la vremea aceea.

    Cel mai bun - Hendrix

    Cel mai bun acum - Malmsteen

    Cel mai carismatic - Slash

    Cel mai bine pregatit din punct de vedere tehnic - Buckethead.

    Cam asa

    Raspundeam precum cel dinaintea mea...in rest stiu ce a insemnat Jimmy Hendrix pentru muzica si subscriu la tot ce-ai spus...numai e nimic de adaugat.

  3. Stii, imi place sa-ti citesc epistolele pline de suferinta interioara, dar deja subiectul nu mai are legatura cu l2 si incepi sa fii offtopic.

    Pentru cei care sunt curiosi poftim primul lui post pe forum la noi: http://dex.lineage.ro/index.php/topic,4253....html#msg537099

    Incredibil cum poate cineva sa ma atace in mod public si sa creada ca curata.a scapa basm Incredibil cum inca poate sa scoata bullshit cu gramada pe alte forumuri in halul asta.

    In fine, subiect inchis. Pe dex forums asa am fost intotdeauna, si asa o sa tot fiu. Scapari nu am avut, si daca esti cineva care ma cunoaste de mai multa vreme atunci stii ca nu-s asa cum par. Insa in public, imi mentin reputatia de tiran in special pentru specimene de genul astuia care sufera de sine.

    Catalin nu e o persoana cu care poti sa glumesti sau pe care poti sa o iei la misto. E mult mai impulsiv ca mine si nici eu nu ma inteleg intotdeauna cu el. Trebuia sa iti dai seama de asta inainte sa te bagi in vorba cu el.

    Eu tot nu inteleg unde este atacul si ce este incredibil? De acolo vad ca ti-am vorbit cat se poate de politicos...

    Bullshit nu am scos pana nu ti-am vazut ego-ul umflat si pe aici. Este incredibil ca te vad peste tot..asta este incredibil. Pe care alte forumuri m-ai mai vazut omule?

    Nu ma intereseaza ce mai spui..am lamurit ca tine..esti incorigibil. Cat despre acel post era vorba despre parerea mea despre tine si atat,nu am folosit invective si nici nu te-am porcait...ce este asa incredibil? Esti de neatacat? "Incredibil cum poate cineva sa ma atace in mod public si sa creada ca scapa cu basma curata",auzi la el,o fi si asta vreun mafalda, unde era atotputernicul,vezi-ti de lungul nasului ca nu ma sperii ca pe lingaii tai. Cu asta am terminat...nu mai postez aici. P.S. Ma lasa rece orice amenintare de a ta,eu nu-mi traiesc viata ca tine pe forumuri. Si inca ceva...iti mentii reputatia de tiran...ha ha,unde,pe internet? Asta e in public? Patetic.

  4. @kyrre incearca sa stergi gameguard`ul....daca nu merge sterge jocul ala si i`al din alta parte ( NU DE LA RUSI ) .Ti`as da acum un link de unde sa il ei but......its warez :)) ...

    @Lucian Tu esti ala care a intrebat daca se da wipe pe dex? :))

    Mah Luciane punete in locul unui admin , are 9k ppl online...mai da un ban azi , vreo 5 maine ....apoi pui o regula de genul " 20$ for unban " ...calculeaza venitul pe zi :P ....Sa nu mai zis de publicitate :)) ...

    Ce ai zis mah ?? Ai tupeu ? Esti smecher ? Tu nu stii ca esti o rasa inferioara unui admin ?? BAAANNN HIIIMMMMM BAANNN !!

    Nu,nu am fost ala..dar stiu ca ala a patit-o si mai rau..si-a luat erase pe caracter sau cel putin asa s-a spus dupa,eu am intrebat ce este cu Shade si comportamentul lui,si pana aici mi-a fost...a aparut rasa aia interesanta de yesmani...stii tu.....unul chiar a afirmat ca il iubeste pe om, iar eu nu am facut decat sa intreb niste lucruri normale..de ce fraze de genul" va ia mama dracu" sau "aici eu sunt puterea si tu esti un lache" sunt folosite,iar eu,repet,nu admit sa mi se vorbeasca asa,poate pentru faptul ca am fost politicos si nici nu sunt unul dintre copii pe care-i pastoreste.

    Oricum...uitasem de incident si apoi m-a pus nevoia sa intru pe linkmania..si ghici de cine dau.

    Asa ca eu ca un user care nu si-a iesit din pepeni si nici macar nu am facut flame vreodata pe aici,am decis sa pun o intrebare in legatura cu acel incident, poate omul a gresit atunci,era nervos,multi useri,si s-a descarcat aiurea. P.S. Shade,si daca mi-ai da ban pe caracter eu nu as miorlai la poarta ta,ti-am zis,nu ma confunda cu vreun pustan din ala ahtiat dupa lineage,cat am jucat am jucat de placere si nu de dragul unei averi virtuale,ci doar de placerea de a retrai vremurile cand dex-ul era la inceput si eu invatam cu ce se mananca jocul asta. De atunci au trecut niste anisori si vremurile m-au mai schimbat,asa ca nu ma incadrez in descrierea folosita de tine.

  5. Lucian vezi ca intinzi si tu coarda. Sa stii, fara disciplina nu faci nimic. Crede-ma, sunt mod pe pmfun si a trebuit sa-i amenint cu ban ca sa se potoleasca. Acum macar fac spam in offtopic.

    Am inteles si nu vreau sa dau apa la moara nimanui (mai ales celor care au un dinte contra lui Shade).

    Eu inteleg ca orice forum este un loc in care poti discuta liber despre tot si nimic in limitele bunei cuviinte dar sa fiu insultat precum pe forumul de pe dex(repet.. in timp ce eu foloseam un vocabular curat , fara injurii) nu am pomenit. Am pus o intrebare de bun simt in legatura cu felul(absolut lipsit de finete) in care tine sa raspunda Shade unor intrebari si tot ce am primit au fost insulte din partea a tot felul de fanboy Shade,ca la final sa primesc un ban de toata frumusetea si o fraza care trona pe pagina de login a forumului Dex,citez din memorie: "aici nu e democratie fraiere,e forumul dex".

    Inteleg ca dex-ul e un proiect independent de linkmania,si nu vreau sa jignesc pe niciunul din jucatorii de lineage,dar "rasfoind" paginile linkmania am trecut si pe la sectiunea asta...si surpriza...am dat peste Shade.

    Nu sunt un forumist inversunat,dar cand ceva imi capteaza atentia tin sa scriu si eu vreo doua randuri in legatura cu subiectul in cauza. Acum,revazand numele lui Shade,mi-am amintit de acest incident si am tinut sa scriu vreo doua cuvinte..nu vreau sa fac flame,nu vreau sa ma cert cu Shade, vreau sa vad doar o licarire de modestie si poate doua trei cuvinte care sa explice comportamentul lui de atunci..atat.

    P.S. Puterea pe care ti-o poate da lumea virtuala nu pot schimba cei sapte ani de acasa..inca mai cred in asta domnule "Shade".

  6. warn up, yo

    Hmm..am zis ca esti activ peste tot..dar nu ma asteptam sa dau peste tine si aici...ciudat..esti in masura sa dai warn pentru limbaj..in timp ce pe forumul dex unde detii puterea si te crezi un Ceausescu miniatural mai ai putin si ii trimiti pe toti la origini. P.S. Dexul ar fi un loc mai bun fara unul ca tine..

  7. rusi tot rusi raman .... #-o

    Corect...blamati SUA dar nu va ganditi ca tot noi am fost cei care am fugit in curtea NATO...de ce? Pentru a ne proteja de "mama" Rusie,pe care vad ca o ridicati in slavi cei mai multi. Sau poate ati uitat majoritatea cat a avut de suferit tara asta din cauza armatei rosii,ati uitat cu totii despre Basarabia si despre luptele armatei romane pentru reintregirea teritoriului romanesc. SUA nu este deloc un ingeras si are interesele ei in aceasta zona( ca de altfel oriunde in lume) dar nu as vrea ca tara asta sa redevina fieful Rusiei. Georgia a gresit(desi din punctul meu de vedere au perfecta dreptate,acele teritorii sunt de drept ale Georgiei) si a calculat aiurea momentul in care trebuia sa-si reanexeze teritoriile pierdute. S-a bazat prea mult pe ajutorul american,uitand ca inca nu face parte din NATO si SUA nu este vecinul traditional. Rusii au creat acele enclave pentru a-si mentine influenta in zona...au sicanat in permanenta Georgia cu tot felul de pretentii teritoriale,era de asteptat ca buboiul sa se sparga. Au murit oameni nevinovati,dar asta nu da dreptul Rusiei sa se comporte la fel ca in trecut...P.S..Bunicul..Dumnezeu sa-l ierte...tot pe americani ii astepta,si nu au venit,poate era un nestiutor dar il citez din memorie,pentru voi astia fani "maica" Rusie....."Apai umblau soldatii rusi beti prin sat dupa fete si daca gaseau le siluiau pe unde apucau,de fata cu toata familia lor,impuscau vacile prin ograzile oamenilor ,le parpaleau pe loc si le mancau aproape crude. Apai nepoate eu am o vorba...fereasca dumnezeu de omul rau dar mai mult fereasca-ma de rus." Uitati-va la ce se intampla acum in Georgia,la oamenii jefuiti,la bancile devalizate...vi se pare ca este just ce fac ei?

  8. stati calmi ... si asasinul o sa moara.

    se stie cine a fost ... doar ca nu se spune la stiri.

    o fi fost el "mafiot", nu neg acest lucru, dar a facut si bine. in primul rand a redus substantial numarul rromilor ( sa nu le zic pe nume ) din baruri si discoteci, facandu-le un loc putin mai sigur.

    Eu inteleg ca un om a murit si nu pot fi cinic....Dumnezeu sa-l odihneasca si El sa-l judece,dar nu pot sa nu ma abtin si iti voi adresa urmatoarea intrebare..Galati este cumva Bronx al Romaniei pentru tine?

    Nu de alta dar din ceea ce spui reiese ca tipul a fost un fel de mama ranitilor si a avut grija sa nu va lipseasca nimic. Mai ai putin si ma faci sa cred ca tipul a fost un fel de Mesia pentru toti oamenii de bine.

  9. ce monitor ai?eu as crede ca dungile sunt de la monitor,nu de la placa video...daca poti sa incerci alt monitor :)

    Un flatron destul de vechi...sa incerc si cum spui tu...desi nu cred.

  10. O intrebare in acelasi topic...sa nu mai fac altul....am o placa video nvidia 7300 gs...aseara in timp ce incercam un demo al unui joc au aparut niste dungi pe ecran si nu s-a mai vazut mare lucru. La restart,cat timp ruleaza in bios aceleasi dungi colorate...intrebarea mea este..s-a stricat placa? Sa stiu daca merg maine sa-mi iau alta.

  11. unde`i Florin Piersic ? :(

    Off topic: Dar unde e Arsinel?

    On topic:Topul asta e cam departe de realitate,daca Al Pacino nu figureaza in el,macar pentru rolul din Scarface(nu am vazut inca un personaj mai cool decat Tony Montana),sau Robert de Niro..asa ca pentru mine "clasamentul" asta este departe de realitate, desi sunt de acord cu patru nume de acolo: Bruce Willis, Edward Norton,Jack Nicholson si Pierce Brosnan.

  12. Ivmartin este cu adevarat coerent in tot ceea ce spune. Nu sunt de acord cu exterminarea lor sau cu lagare speciale,nu acesta este raspunsul,problema consta in tocmai in aceasta izolare in care au fost uitati,fara educatie,fara drepturi prea multe,fara sanse egale. Serenity spunea de acel barbat de etnie roma si de comportamentul sau pervers. Eu am vazut romani care faceau acelasi lucru,si cu toate astea nimeni dintre noi nu ar afirma ca toti barbatii romani se comporta in acelasi fel. Cat despre a fi de acord cu omorarea unor copii,care chiar nu poarta nici o vina,mi se pare strigator la cer. Ma intreb cati dintre cei de pe acest forum, care se pronunta atat de dur in problema tiganilor ,ar mai gandi la fel daca s-ar fi nascut intr-o familie de romi si ar fi trebuit sa se loveasca zi de zi de probleme precum extremismul unora,saracie accentuata,discriminarea angajatorilor care prefera romanii oricarui tigan,scarba de pe fata unor asa zisi "oameni superiori". Toate astea ar ticalosi pe oricine,omul prin natura sa este dispus sa faca orice pentru a supravietui,asa ca si acel individ care a avut nefericirea de a se fi nascut tigan,va incerca sa faca totul pentru a-si castiga traiul,prin orice mijloc...mici furtisaguri,cersit,si in cele mai nefericite cazuri,crima. Toate astea din lipsa de alternative...si din cauza unei lipse acute de solutii reale,conforme secolului in care traim.

  13. Interesant cum acest topic este resuscitat la intervale regulate de catre "doamna"?Magda....poate ii place sa se discute despre favoritii ei sau e pur si simplu masochista..cauta cu orice pret sa vada cum ii sunt ponegriti 'idolii',fine by me...dar sigur magdei ii prieste treaba asta.Cat despre cei doi,nu ma mai mira nimic,a luat-o exact pentru asta,sa-i toarne copii pe banda rulanta si stea "mumos" la receptii.Adica sa taca sugestiv si sa se hlizeasca imbecil catre obiectivul camerei de filmat.Sper ca spre bucuria magdei,tot mai multe fete sa ia exemplul aceste "juninci" inocente care este Monica si sa-si caute mumii sau relicve cu bani.De altfel in categoria asta se incadreaza si faraonii morti de mult si care au ceva lucruri in comun cu Irinel,si faraonii cei imbalsamati si "Virinel" se comporta la fel in societate:tac si-si ranjesc fasolile la lume.

  14. Orice limba in afara de cea materna este o limba straina.

    Si nu, tu nu ai dreptul sa ii obligi sa invete romana. Daca vine un om de afaceri chinez in romania sa investeasaca masiv in agricultura etc.. tu il dai afara ca nu vrea sa invete limba noastra de ****t?

    De ce limba de "c***t cum spui tu?Ai idee cati au murit pentru limba asta pe care o ponegresti cu atata bucurie?Si nu,nu este propaganda ieftina..dar daca tot consideram ca strainii sunt mai avansati decat noi,da-mi si mataluta un exemplu de tara in care oamenii isi ponegresc patria si limba materna precum o facem noi?Ti-e rusine sa fii roman?Cere cetatenie maghiara ca limba lor e mai frumoasa decat a noastra sau chineza...si cu ocazia asta scapi de o grija...nu vei mai fi nevoit sa vorbesti in limba asta de "rahat".Cat despre subiectul acestui topic...ar trebui instituita obligatia ca limba romana sa fie invatata de catre toti,fara nicio exceptie.De ce un emigrant care doreste sa devina cetatean al acestei tari este obligat sa-si insuseasca limba iar unul care detine deja cetatenia sa nu stie o boaba romaneste?Dar aceasta problema este mai spinoasa si tine de lipsa educatiei in limba romana in zonele cu populatie preponderent maghiara cat si despre separatismul fatis al reprezentantilor comunitatii maghiare.

  15. Faza cu acele obiecte pe care le cara" mostruletii" :P este ca sunt duse la turn si iti maresc bara de HP sau pe cea de mana.Jocul este foarte distractiv,iar despre arma pe care o are eroul principal si care in prima faza este o secure,va pot spune ca mai tarziu va putea fi schimbata dar asta cand veti detine un atelier pentru fabricat arme sau armuri (blacksmith sau forge cum este denumit in joc).Monstrii din subordinea voastra sunt de patru feluri(maro-cei mai buni luptatori mele,rosii sunt precum unitatile "ranged"arunca cu flacari si pot fi folositi de la departare pentru a decima inamicii,verzii sunt rezistenti la otravuri si cu ei puteti trece de zonele cu grad mare de toxicitate,iar albastri sunt singurii care pot merge prin apa fara a fi distrusi si au calitatea de a readuce la viata camarazii lor daca sunt folositi in timp util.)

  16. Sfant? Ma faci sa rad ..... Inainte de a afirma ca cineva a fost un sfant, spune-mi ce calitati trebuie sa aiba cineva pentru a fi sfant...

    Ca intotdeauna pui punctul pe I...ma tem ca nu a fost nici pe de parte un sfant acest "domn".Am tot respectul pentru biserica ortodoxa dar sa nu sanctificam tot ce face parte din inalta preotime.Daca nu ma insel a cam colaborat cu vechiul regim si asta nu cred ca-l face automat Mesia.Oricum..sunt sigur ca peste cativa ani o sa-i gaseasca trupul neputrezit si apoi va fi facut sfant cu adevarat si iar se calca in picioare toate babele ca sa-l atinga si iar se lasa cu bataie pentru apa sfintita si iar...mai bine ma opresc ca ma plictisesc sa enumar toate canoanele pe care le suporta oamenii in speranta unei minuni.

  17. Eu consider ca muzica buna nu are varsta...si nu trebuie sa fii excesiv de romantic pentru a te bucura de vocea lui Julio Iglesias...este bine ca se efectuaza acest turneu si mai cred ca noi romanii meritam astfel de concerte.Cat despre organizare...nu ma mai mira nimic,suntem recunoscuti pentru fusereala cu care se fac lucrurile in astfel de cazuri.S-a tot vorbit de pretentiile exagerate ale lui Julio...sa fim seriosi,omul are dreptul sa aiba asemenea cerinte..la urma urmei a incantat generatii intregi cu muzica lui.

  18. Din pacate pentru cei din Moldova vor veni niste vremuri cand isi vor dori sa se uneasca cu noi,dar conjuctura nu va mai fi niciodata favorabila unui astfel de eveniment.Romania merge pe un drum bun,schiopatand prin hartoape,dar se indreapta in directia dorita.Cei de dincolo s-au rusificat,sunt mai apropiati ca si cultura de rusi,romanismul se stinge pe zi ce trece tocmai prin faptul ca generatiile vechi incep sa dispara, lasand locul unui tineret debusolat care face orice pentru a emigra.Asa ca multi se vor da romani doar pentru interese economice.Ce nu a reusit sa faca patriotismul si dovezile istorice face depresia economica in care se scalda Moldova.

  19. Nu divorteaza in plus..s'au certat p niste chesti aiurea..ea vroia sa stea acasa cu bebelu si el sa iasa in club \:D/ asta e motiv de divort? lasa ca mai fac un copil si or sa se mai iubeasca 2 ani :X

    Oricum...ea si-a facut o polita de asigurare atunci cand a reusit sa-i faca un copil mosuletului.Indiferent de ce se va intampla intre ei,ea va avea dreptul la o mare parte din averea lui,sa nu mai vorbim de pensia alimentara care in cazul de fata,ar fi pur si simplu exorbitanta.Oricum,mai nou cei doi dezmint informatia si sustin sus si tare ca se iubesc ca-n prima zi.Nu ma intereseaza prea mult ce se intampla intre ei,si asa piata media este suprasaturata de acest cuplu.Am aflat despre dezmintirea lor dintr-un cotidian central,fara sa vreau am citit titlul,in rest imi sunt pur si simplu indiferenti.

  20. Da,e normal sa creada ca sunt singurii care au adevarul de partea lor,dar sa revendice asta?Daca e sa consultam istoria au facut totul ca sa pateze reputatia bisericii,de la inchizitie pana la papi corupti si mai desfranati decat multi dintre regii sau imparatii care s-au perindat pe acest pamant.Sa nu mai vorbesc de razboaiele pe care biserica catolica le-a pornit in numele religiei sau despre intoleranta religioasa care a dainuit pana aproape de zilele noastre.Nu...nu au acest drept..si nu sunt ei cei mai de seama reprezentanti a divinitatii pe acest pamant.

  21. Lor le convine (banii, nu faptul ca stau ei așa mult acolo), pentru că primesc de la clienți. Tu chiar crezi că ei se mulțumesc cu atât? Salariul într-adevăr este mizerabil, însă ce se face "pe sub mânecă" e cu totul altă poveste, iar patronii știu asta probabil. Voi când mergeți pe o terasă sau ceva, nu lăsați nimic chelnerului?

    Si totusi,salariul trebuie sa fie mai mare.Adica "fratilor..fiti multumiti ca lucrati aici,de maine am o idee,munciti voi gratis ca oricum stiu ca faceti ciubuc".Sunt zile mai bune si zile mai slabe.Si nu toti fac acelasi bacsis,depinde de talentul fiecaruia si de felul in care se descurca.Daca tot se sta cate 16 ore pe zi la munca,sa se faca in asa fel incat sa se ofere macar un salariu decent.De altfel sunt sigur ca patronii au un castig foarte mare si nu vad de ce nu si-ar permite sa ofere un salariu de macar 6 milioane(lei vechi).

  22. Cine cauta mai multa actiune sa incerce la jandarmi.Macar acolo apuci sa mai bati pe cate un smecheras din asta cu ifose pe el.Acum lasand gluma la o parte jandarmeria nu a fost pomenita pe aici vad, si chiar merita luata in considerare.Exista si trupele speciale din cadrul jandarmeriei in care poti invata totul,de la parasutari pana la eliberari de ostatici.Sa nu mai enumar lunetistii sau cei responsabili cu apararea anti terorista.P.S. Uitasem de artele martiale,in jandarmerie se afla unii dintre cei mai buni maestri de arte martiale din tara ;) .

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...