Jump to content

Blade Jigsaw

Inactive
  • Posts

    127
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Blade Jigsaw

  1. cam de mult nu am mai pus si eu poze pe aici asa ca sper sa va placa acesetea :D

    http://img182.imageshack.us/my.php?image=dedust0005ng4.jpg

    http://img294.imageshack.us/my.php?image=deinferno0001dx9.jpg

    http://img463.imageshack.us/my.php?image=deinferno0004xv3.jpg

  2. Am 7600Gt de la XFX cu 256 ddr3 si am dat pe ea aprox 6,6 mil ceea ce dovedeste faptul ca Nvidia Rulez (ce-i drept depinde de unde iei placa).Asa ca la orice vati gandi sa va luati eu va indrum spre 7600Gt pret/performanta cel mai bun (si pentru overclock). cool2.gif

  3. O modare? Nu inteleg ce vrei sa spui cu asta , dar daca te referi la overclocking atunci dute la nvidia pe site si acolo la sectiunea de dld cauta rivatuner,sau daca nu dute pe google si dai search la rivatuner

  4. Am verificat si faza respectiva cu , csul, si nu imi apare in procese , dar , chestie interesanta , imi sacadeaza doar atunci cand joc cs pe net si nu neaparat de fiecare data ci doar cand il apuca , iar cand joc , contra boti nu are nimic.Nu ar fi o problema daca ar sacada numai in cs , cand joc pe net , dar sacadatul continua si dupa ce ies din cs. occasion14.gif

  5. Nu am citit decat primul post dar daca vrei o sursa destul de buna eu te indrum spre urmatoarele firme:Chiftec,Antec sau thermaltake.Eu am un thermaltake de 430 watt reali (la alte surse pe care vezi scris 350,450 ... ,firme no name sau asa si asa,valoarea nu este reala)si imi ajunge avand in vedere ca am un3000+ sk939,un dvd-rw asus un 7600GT un a8n sli-se 512rami un hdd de 250G si o carcasa cu 3 coolere tot thermaltake. icon_thumright.gif

    P.S. am uitat sa mentionez ca pretul sursei este undeva pe la 180 RON si este silentioasa(are un cooler de 12cm)(gandestete ca la configuratia mea de abia se aude ca am un calculator in camera si asta avand in vedere faptul ca am 3 coolere in carcasa 1 de 9cm si 2 de 12 cm in afara de cel de la sursa,+plus coolerele de pe procesor si de pe placa video)

  6. Placa video(XFX 7600GT, 256ddr3 ,128bit,gpu 560mhz ,memorii 1400mhz)are racire activa si de exemplu in san andreas imi ajunge la maxim 60 de grade ceea ce ii putin pentru o placa video (la o placa video pana la 100 grade temperatura este ok peste 100 devine problematica).

  7. Cred ca am gasit problema si anume(foarte ciudat):sacadatul (sughitul) incepe abia cand intru in Counter Strike si asta dupa vre-o 5-10 minute de jucat pe server , dupa care se continua si cand ies din joc.

    I'v no ideea why but this is it. crybaby2.gif

    O sa incerc sa reinstalez cs-ul si sa vad daca mai face figuri.

    Ms pentru ajutor.

  8. Am luat ultimele drivere nforce4 direct de la nvidia de pe site si acelea le am instalate inainte am avut ceva drivere din 2005 tot pt nforce4 si acelea le-am schimbat cu astea.In ceea ce priveste HDD-ul driverele de la placa de baza suporta si sata2 ,iar chestia aceasta (Serial Ata Generation 2 - 3G) imi apare la Device manager > ide atapi controllers la primary oricum ms.

    Chestia ciudata este ca il apuca sacadatu mai nou din cand in cand si adica in felul urmator :imi aprind calcul... iar dupa 5 min il apuca pandaliile,il sting dupa vreo 2 ore si stau pe el 1h si nu face nici o figura sau incepe sa faca dupa 1-2h de stat pe el.In concluzie il apuca ,cand are chef dar ceea ce este sigur este faptul ca atunci cand il apuca nu se mai opreste pana cand il sting si toate acestea le face conform descriptiilor de la primul post.

    Ms celor care doresc si celor care au incercat sa ma ajute in aceasta privinta nu de alta dar stiu si eu cate ceva despre calculatoare (si hard si soft) si cam stiu in majoritatea cazurilor cum sa rezolv problemele dar cu asa ceva inca nu mam mai intalnit .

  9. Am facut ceea ce ai zis si am mai incercat si alte chesti ca de exemplu sa fac,codare de film si sa ascult winampul si in acelasi timp sa joc nfsmw si tot asa sacadeaza (la un anumit interval iar cand am facut codare am folosit 1g de ram).Nu prea cred ca are legatura cu procesorul deoarece cand copiez de pe dvd si ascult muzica nu il foloseste aproape deloc ma refer ca la faptul ca a ajuns de 2 ori pt o fractiune de secunda la 66% si 1 data la 27% in rest statea sub 10% .Tin sa precizez faptul ca am dat sa copieze un dvd dual layer am copiat aproximativ 7,5G de pe el..

    @Top: XP cu servicepack 1 am avut cu 2 dar am schimbat sa vad daca face la fel deoarece si cu servicepack 2 imi facea la fel.

  10. temperaturile sunt ok nu si folosesc bitdef,am aceleasi programe instalate pe alt calculator (in afara de driverele pt placa de baza) iar temperaturile sunt mai mari decat la acest sistem si nu am probleme cu el,merge perfect.

    Era sa uit dar din aceasta cauza miam reinstalat windows-ul iar problema nu a disparut.

    Chiar nu mai stiu ce sa fac hair.gif .

  11. Vezi ca ai probleme cu tubul cinescopic sau cu alimentarea.De obicei cand iti face asa cand se stinge dar nu se observa deoarece o face mult prea repede ca sa se poata observa.Ex monitorele vechi sau televizoarele vechi.Incearca sa il duci la un service. occasion14.gif

  12. Am o problema cu calculatorul si anume: imi sacadeaza timp de 1 secunda la un anumit interval de timp (intervalul de timp dintre 2 sacadari nu este acelasi de fiecare data) iar problema este ca imi sacadeaza in absolut orice aplicatie inclusiv media player sau winamp. sad.gif

    Configuratia mea este urmatoarea:procesor-AMD Athlon 64 sk939 3000+ core venice,placa de baza-asus a8n-sli se,placa video xfx 7600GT 256dram 128 bit procesor 560mhz memorii 1400mhz,hdd maxtor DiamondMax10 250gb sata2 16mb buffer,dvd-rwiter asus,unitate discheta mitsumi,memorie 512 kingmax supertsop latente 2,5-3-3-7,carcasa Thermaltake Soprano, sursa Thermatake 430Watt reali, mouse Logitech Mx518,tastatura Logitech ps2 Deluxe Access.Sistem de operare Microsoft WindowsXP servicepack1,am avut servicepack2 si am avut aceleasi probleme asa ca am schimbat pe 1 crezand ca voi rezolva problema.

    TIN SA ANUNT CA PRIN ACEST POST NU DORESC SA FAC RECLAMA SI NU ESTE DE VANZARE, AM PUS DETALIILE DOAR PENTRU CEI CARE DORESC SA MA AJUTE SI SA STIE SITUATIA CU,CARE MA CONFRUNT.

    P.S. am uitat sa mentionez faptul ca am sistemul de 1 luna si cateva zile (este nou) cumparat din magazin.

    SI INCA ODATA PRIN ACEST POST NU DORESC SA FAC RECLAMA.

    LE MULTUMESC ANTICIPAT CELOR CARE DORESC SA MA AJUTE. occasion14.gif

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...