Jump to content

harl3quin

Inactive
  • Posts

    1,094
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by harl3quin

  1. Se pare ca Bizzare Creations doresc si alceva care sa ii faca si mai cunoscutii pe langa seria Project Gotham Racing, si uite asa a luat nastere “ The Club “

    Pentru multa lume, The Club este un legenda urbana ? un joc unde criminalii sunt platiti foarte bine pentru a omora si asta doar pentru placerea spectatorilor online care mizeaza pe jucatori lor preferati. Aceasta legenda se pare a fi adevarata. Oamenii devin mai bogati, oamenii mor. Primul lucru care trebuie sa il faci este sa supravietuiesti, dar asta dupa regulile lor ? rapid,fara ezitare si cu un stil unic.

    Jucatorii vor putea alege intre 8 caractere unice, fiecare cu stilul sau de lupta si agende. Te vei plimba in jurul lumii printr-o serie de battlefield-uri urbate. Pe langa varietatea de single-player, The Club are un fascinant multiplayer. Este asteptat in aceasta luna cu lansari concomitente atat pentru PS3,Xbox 360 cat si pentru PC. Bine ai venit,odata ce ai intrat nu vei mai putea iesi.

    Daca doresti varianta demo a acestui joc click AICI.

    Site oficial http://theclub.sega-europe.com/en/index.html

    Blog-ul meu http://harl3.hellgaming.ro/?p=396

    Eu unu sunt foarte nerabdator sa imi incerc high-score-ul online :)

  2. Pentru mine a fost cred ca pe locul 2 la cel mai dezamagitor joc al anului 2007 primul loc ocupand NFS : ProStreet

    Cele mai proaste note, pana si creatorii jocului isi cer scuze fata de fani printr-un comunicat de presa si ca vor face unele patchuri pentru a imbunatati experienta...yeah right

  3. Se asteapta pe la sfarsitul anului curent lansarea acestuia.Foloseste motorul grafic al Tiberium Wars,din pct de vedere vizual sta inca destul de prost/optimizat, efecte palide se vede ca nici in stare alpha nu e.Oricum cred ca va fi mult mai bun decat renegade. Poti sa iti aduci armata pe campul de lupta de la soldati la vehicule puternice.Inamicii vor fi Scrin-ul si NOD-ul.Inca nu se stie exact care va fi povestea doar ca e vorba de un commando GDI si nici daca Kane va aparea de asemenea.Il astept ca orice FPS mediocru din pacate.

  4. http://img90.imageshack.us/my.php?image=dedust20026ug1.png

    http://img225.imageshack.us/my.php?image=deinferno0004xc3.png

    http://img225.imageshack.us/my.php?image=detrain0006xp9.png

    http://img88.imageshack.us/my.php?image=deinferno0007dr5.png

    am mai multe,dar e picat **** din pacate.

    LE : S7erge nu merge linku,da eroare

  5. Prea Super Joku.... :(( Pacat toti is cumpara joku original ...eu nu prea cred ca as da bani cand exista pe net ...chiar daca ai dezavantaj ca nu poti intra p toate Svr ... astea din romania mere :beer:

    De ce e pacat ca lumea cumpara versiunea originala ? Faptul ca respecti producatorul ca ti-au facut un joc superb ii cumperi varianta originala dar daca tu preferi sa ii dai o palma peste fata si sa il faci ratat e partea a doua. Nu subestima gameri care respecta producatorii.

    @oXig3N incearca sa instalezi din nou jocul in alt folder si partitie si vezi daca tot aceeasi eroare iti da.Eroare pe care o primesti este de la faptul ca nu a fost instlat cum trebuie

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...