Jump to content

acustic

Inactive
  • Posts

    159
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by acustic

  1. Recent mi-am reinstalat windowsul. Aveam windows 7 si mi-am pus tot 7.

    Pe fostul windows nu aveam probleme cu microfonul , avand acelasi driver audio , aceiasi versiune care o folosesc si acum.

    Dupa acest reinstall microfonul a devenit surd practic... Nu aude decat daca vorbesc fix in el..si nici atunci nu aude prea bine.. Merge la fel cu microfonul de la casti si cu cel de birou.. trebuie practic sa-l bag in gura sa ma fac auzit . Trebuie sa fie o setare de la windows imi imaginez , dar nu am gasit nimic care m-ar ajuta prin cpanel. Sugetii ? Multumesc.

  2. Ok deci tehnic vorbind s-a ars de tot monitorul , asa ca am putea declara problema asta rezolvata. Nu e chiar ce aveam in gand ca solutie cand am postat mesajul dar cine sunt eu sa judec?

  3. Salut , am incercat si fara TVout si tot nici un rezultat... si pe langa asta a aparut un nou simptom nu mai porneste deloc monitorul acum deci practic probleme a devenit blackscreen ^^ si totusi asta mi-a facut si ieri si pana la urma a pornit... dar banuiesc ca acum e destul de sigur monitorul.

  4. Salut , recent am dat peste o problema destul de ciudata..

    Cand pornesc PCul , imi apare pe ecran putin text pentru 2-3 secunde apoi se face complet alb , am placa video cu TVout si pe televizor imi vede normal windowsul in timp ce ecranul monitorului e alb , de asemenea dupa in jur de o ora o ora jumatate dau un restart si isi revine la normal.. am verificat cablurile le-am si schimbat nu e de la ele , cineva mi-a spus ca ar fi de la windows dar considerand ca se face alb cu mult inainte sa intre in windows nu vad legatura.. apoi am si windows 7 si XP si nu face nici o diferenta indiferent pe care as intra. Nu am instalat nimic nou in ultima vreme nu am facut upgrade la vreun driver si nu am virusi. Cea mai plauzibila varianta pentru mine e ca se duce monitorul dar totusi faptul ca dupa vreo ora isi revine ma face sa ma indoiesc si de asta , ce pareri aveti ?

  5. Caut personal pentru un proiect la care m-am gandit recent , este vorba despre un blog .. spre deosebire de altii nu vreau sa ma arunc singur cu capul inainte fara sa cunosc riscuri/avantaje , personal doresc sa ma axez pe 3 categorii si anume jocuri / sport / stiri , asta inseamna ca am nevoie de oameni care se pricep in domeniu si ar putea ajuta.. daca esti interesat trimite un mesaj privat cu niste date de contact cum ar fi yahoo mail..

  6. Mai continuati concursul ? de ce sa faca moderatorii altul ? mai faceti voi doi cate o imagine pe aceiasi tema si aceiasi "arbitri" alesi vor selecta un castigator , eventual impartiti premiul ^^.

    Subiectul a fost defixat pentru ca nu se mai adreseaza tuturor membrilor.

  7. a spus ca nu stie sa faca si nici nu gaseste imagine..

    Ai nevoie de 200 posturi pentru cerere , contacteaza-ma cand faci sa-ti redeschid topicul.

    Redenumit pentru a nu strica aspectul sectiunii.

    Closed

  8. defapt ei te sfatuiesc de bine cu tutorialele , nu e chestia ca faci ce scrie acolo si gata ideea principala e ca inveti sa dai niste efecte si cu cat urmezi mai multe tutoriale realizezi ce semnificatie are fiecare buton din program desi eu am invatat sa umblu fara tutoriale acest lucru se datoreaza faptului ca nu a avut cine sa ma sfatuiasca , daca ai observat , la inceput cand am intrat pe linkmania nu stiam ca un tag trebuie sa fie de dimensiuni mici ^^ nu ma mandresc cu asta dar ce vreau sa spun e ca am invatat ceva aici , si nu e vorba doar de asta , si tu poti invata ascultand sfaturile membrilor vechi ai forumului pentru ca ei nu te sfatuiesc de rau

    Sa nu mai vad offtopicuri .. ultimul avertisment

  9. Incetati cu amenintari mascate si comportamente copilaresti si alte eventuale comentarii , daca se va considera ca este necesar ban/suspend se vor lua masuri , pana atunci domnul fan are un warn pentru insulta adresata utilizatorilor care isi dedica o mare parte a timpului personal incercand sa ajute personaje ca domnul agent .

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...