Jump to content

Piciu_black

Inactive
  • Posts

    194
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Piciu_black

  1. Poate ca afirmatia mea va parea tampita in prima faza insa conducatorii de autovehicule ma vor intelege mai bine ( probabil )

    Pe mine unu nu m-ar deranja sa avem astfel de specimene si la noi in tara ... nu aveti idee ce treaba buna ar face devorand toate animalele moarte de pe strazile/soselele noastre!

    Nu de putine ori mi-a fost dat sa aleg (fortat) in a calca (cu masina) vreo coada de pisica moarta...dat fiind imprejurarile ( drum ingust , cratere s.a.m.d ), iar cum la noi nu exista o firma care sa se ocupe cu curatarea vietatilor neinsufletite de pe strazi cred ca aceasta varianta cu domnisoara macatoare de vertebrate ar fi una nebuna in primul rand dar si eficienta

    Cati dintre voi a-ti oprit masina cand a-ti vazut o animal mort pe miljocul drumului, as indrazni sa spun ca nici unu .....ei bine cu tanara domnita problema ar fi fost rezolvata, cu un simplu sms/tel am fi putut sa o anuntam ca pe DN1 poate sa vina sa serveasca cina!

    Respect :tiphat:

  2. @ oick iti voi da niste site-uri pe care ar fi indicat sa le citesti ca sa scapi "de problema"

    In primul rand nu ai dat niste detalii despre stadiu ( vampiresm-ului ) in care te afli ,ca sa stim cum te putem ajuta , nu conteaza , in principiu gasesti absolut tot ce ai nevoie pe acest site

    http://addictgame.tk/2011/11/08/skyrim-werewolf-details/

    Eu unu am scapat usor de vampire mode :D , m-am bagat pe felie la quest-urile celor din Companions ( Whiterun ) care dupa cateva questuri m-au transformat in warewolf :) cu toate ca sunt archer pe stealth, si pt mine ar fi indicat sa fi ramas vampire....e destul de enervat sa cauti tot felu de babe sa "le sugi" sangele pentru a-ti potoli setea de blooood!Sincer prefer Warewolf care nici macar nu prea il folosesc :) si nici nu imi da bataie de cap

    Poftim inca un video iti care o sa vezi cum scapi de problema ( dar, fi atent ca functioneaza doar daca te afli in stadiul 3 )

  3. Saluty, as avea o intrebare legata de Questuri. si anume, sunt in Companions,si dupa ce am vorbit cu spiritul lui Jarrvaskr ( sau cum l-o chema pe mosu ) primesc numai questuri de genu : " du-te fa curat in ograda lu xulescu , mulge capra lu` marioara , tunde oaia lu` nea Ion" . Pur si simplu primesc questuri repetitive sa omor nu stiu ce ursi de prin nu stiu ce case/cave-uri, la o adica aceste questuri nu au un final ? ca sa stiu , ca as vrea sa ma bag prin Winterhold, ca mai am destule de facut prin joc nu neaparat sa omor "nevertebrati"

    Ma inclin cu Respect!

    Ps : Am descoperit ca trebuia sa gasesc 3 totem-uri , pentru a incheia socotelile cu Companions :) mai am unu de gasit, sper sa nu ma insel in privinta asta :) , dupa ce termin cu Companions, cred ca ma bag la Legion sau Winterhold :)

  4. Saluty ,pentru cei care inca sunt nedumeriti daca sa apunce sau nu " calea " Archery-lor , eu le recomand cu tarie sa o faca!

    Am un Archer de lvl 32 am reusit sa ridic Archery Mastery la 90 Sneak la 88 , ca si close combat folosesc 2 hand-ul care ...sincer sa fiu are un Dmg de te inebuneste, sunt axat numai pe Health si va spun sincer ca am parte de unu dintre cele mai complexe combat-uri si anume cand vreau sa omor in liniste , folosesc cu incredere Bow-ul , cand sunt depistat, scot iataganu de 2-hd :) si nu e unu din build-urile care intra ca si Chuck Norris in ei si nici macar nu il prinde un carcel ....va spun ca e destul de greu . dat fiind faptu ca am reusit sa acumulez in jur de 600 de save-uri pana in momentul de fata, pentru ca sneak-ul e destul de dificil :)

    Asadar ,va recomand orice combinat cu Bow si nu ve-ti regreta

    Urmatorul prag e sa ating suma de 100.000 gold :) , momentan detin doar in jur de 70.000

    Joc placut

  5. Saluty, la cererea fratelui meu m-am pus sa joc acest joc , iar dupa mai putin de 15 minute mi-a lasat un gust amar.

    Mi-am facut un Thief , care saracu nici macar nu e "dotat" cu niste dagger-uri calumea, sau un knife de macelar, are o scobitare de cutit in mana care imi permite sa masez usor pe spate inamicilor creand o usoare placere

    Am ajuns in stadiul uimitor de a ma bate cu 2 astfel de nevertebrati (chuck norris style ) luand bataie la fundu gol , cu toate ca ti se pun la dispozitie Estus Flask (5 la numar) nu reusesc sa bat acei 2 monstri, intr-un final reusesc sa ii capacesc , dar vine surpriza, mai apare un archer capion la Tir care dupa ce-mi invige vreo 5 sageti in pifometru incepe a jucat o sarba peste mine.

    Am incercat tot felu de "smecherii" dodge aprope la fiecare lovitura, in zadar, am apelat la silul de bataie romanesc ( si anume fuga) dar ce sa fugi taticu , cand defapt tu trebuie sa omori rapandulele , cand din ele tu iti procuri chei pentru diferite usi , eu fiind thief n-am cum sa sparg vre-o cleanta ca doar asta imi este meseria....no comment!

    Daca cineva a gasit ceva frumos in acest joc astfel incat sa ii creeze o stare lejera de a juca, va rog frumos sa-mi spuneti si mie, tare as fi curios care ar fi acea persoana care gaseste minunatiile ascunse ( si negasite ) ale jocului

    Un storyline rup din cartile clasice care nu te prea lasa cu gura cascata

    O Grafica acceptabila dar nicidecum wow

    Astept raspunsul si parerile voastre,

    Cu stima, Piciu

  6. La primul video mai lipsea de pe perete o carpeta cu rapirea din serai si "tabloul" era complect

    La al doilea video era sa dau voma pe tastatura mai ales ca m-a prins in momentul cand mancam ...nu sunt eu frumosul pamantului si nici nu stiu sa cant ,dar nici nu o sa ma vedeti pe younoob!

    Era sa ratez al 3-lea video :) as veni cu o video referitor la moldoveni :) http://dmax.ro/2011/06/doi-moldoveni-dicteaza-un-numar-de-telefon/ ( nu stiu daca a mai fost postat, imi cer scuze daca a mai fost postat )

    PS : N-am nimic cu moldoveni , ci doar cu prostia lor!

  7. GZ blue pt arma si lvl ;)

    ms piciule...daca pui media postata de blue nu vei mai avea crash ..asa am patit toti la inceput :)

    Problema e ca daca folosesc acel media nu voi mai putea folosi ( programul ajutator ) dupa cum bine stii pentru a rula acel "program" iti trebuie media pk original, oricum iti multumesc pentru raspuns, sper sa gasesc o alta solutie

  8. Salutare si bine v-am regasit dupa o pauza de mai bine de 2 luni m-am gandit sa revin in csro insa am intampinat o problema si in speranta ca voi gasi putin ajutor aici m-am hotarat sa postez , problema mea consta in :

    Instalez clientul -> fac update ( 1.171) -> pornesc clientul -> Crash client dupa 5 secunde

    Va multumesc frumos pentru raspuns :)

    PS:Felicitari BlueBlood pt weapon :) si felicitari si lui leo pt lvl :)

    O seara frumosa va doresc!

  9. Parca acest subiect a murit, acuma se incerca reinvierea lui sau pur si simplu persoana cu pricina nu se poate "astampara" din acest sport?!?

    Este adevarat ca Andrei a.k.a Ciuma or TeamSpeak "m-a lovit sub centura" cand imi era lumea mai draga insa eu din prima zi cand l-am cunoscut si mi-a spus pe ce cale (scamm) a intrat in posesia arcasului de lvl 100 mi-am facut o parere proasta despre el si stiam ca daca a facut-o odata va reflecta si asupra mea sau asupra prietenilor care ii avea in momentul respectiv de aceea bunurile pe care le detineam eu ( fara a fi primite de la el ) erau puse intr-un loc sigur ( alt account )

    Asa ca indirect vorbind eu ma asteptam sa fiu scammat din partea lui , mai ales cand i-au fost banate toate conturile, si tot timpu ii lasam oportunitatea de a face acest pas numai si numai din simplu fapt ca sa inchei orice legatura cu el

    Nu vreau sa ma dau batut acuma, este adevarat ca m-a ajutat insa este la fel de adevarat ca mi-a luat inapoi ( fara dreptul meu ) cu mult cat imi daduse ceea ce denota o slabiciune de caracter din partea lui si imi lasa un gust amar!

    Cat despre tine Leo a fost cu totul si cu totul o alta poveste, nu mai imi aduc aminte in detaliu ce sa intamplat insa stiu sigur ca ai fortat nota cerandu-mi sa-ti tin eu caracterul la farmat facand din asta o obligatie,insa eu nu am avut nesimtirea de a-ti spune acest lucru si aici a intervenit Andrei care mi-a sugerat ca ar fi bine sa-ti "tai portia"de plvl si aici l-am ascultat nu neaparat ca a judecat gresit insa am ascultat de o persoana care si-a patat numele in timp dar care a avut un sambure de adevar in ceea ce m-a indumat ( cazul de fata )

    Eu unu as prefera sa nu mai vorbesc de acest subiect si sa va spun sincer pentru mine apartine de domeniul trecutului,nu regret nimic din ceea ce am facut stiind ca nu am gresit cu nimic in aceasta privinta si sunt cu constiinta impacata in acest subiect murdar

    Voi continua sa-mi vad de treaba mea ignorand total cele intamplate,insa pacat de restul persoanelor care au avut de "tras"de pe acest subiect din cauza lacomiei unuia dintre noi!

    Sa nu fiu total offtopic de saptamana aceasta ma voi reapuca de csro fiind plecat prin vacante, e timpu sa incep dinou "munca" se pare ca unii dintre voi ati facut progrese simtitoare si tin sa va felicit pentru asta :) tineti-o tot asa si mult succes in continuare :)

    Respect

  10. Fix de ce imi era frica de aia nu am scapat...de tomb cave.... urasc cave-ul asta...de mai bine de 1 luna sunt la lvl 94 ..si abia 51 % am facut :) sper sa gasesc un share party la lvl 95 prin alexandria

    @garibal ti-as raspunde eu la intrebare...dar dracu stie poate iti mai stric sustele si prefer sa nu ma bag, deasemenea ti-as mai pune si niste intrebari dar nu e locul potrivit ( fiind si singurul loc unde te-as putea intreba ) ca pe mess cred ca am de mult ignore :) dar vai ce rau imi pare ...

    PS: flo baga tare la lvl sa facem un share ceva ca sigur ne-ar merge mai bine amandurora :)

    o zi buna !

  11. M-am tot chinui sa il inteleg pe cRs de ce lui ii convine sa se plateasca acesta taxa care nu isi are locul, cel mai simplu te pui in pielea lui ....si vezi lucrurile cel mai bine, astfel cRs e din Constanta si prin eliminare el nu va trebui sa plateasca aceea taxa,si sunt mai mult ca sigur ca i-ar place sa isi vada orasul pus la punct atata timp cat locuieste in el( fara a contribuii la aceasta taxa).Insa domnule cRs incerca sa te pui si tu in pielea noastra sa vezi daca ti-ar fi convenit sa platesti o taxa ( inventata peste noapte)

    Pur si simplu acesta taxa nu isi are rostu,este o noua metoda de a irita populatia si de a prinde ura unu pe celelat,cand defapt cei cu care ar trebuii sa ne reglam conturile stau in tabara opusa si rad miseleste

  12. Saluty, tot timpu am fost fastinat ce aceste jocuri video :) asa ca prima mea achizitie a fost un sega din acela ce baga-i caseta galbena in el,apoi din bani de colinda mi-am cumparat o tastatura tot cu caseta galbena,apoi am trecut la Gameboy....dupa o perioda de timp simteam nevoia de ceva nou ...asa ca mi-am cumparat Sony Playstation 1 :) la vreme aceea spargea toate topurile :D

    Recent dupa ce mi-a permis bugetul am cumparat o consola Sony Playstation 2 insa nu a rezistat mai mult de 3 luni la mine asa ca am vandut-o si luni astept sa imi ajunga xbox-ul 360(elite) :D

    Mai detin si un Laptop pe care il folosesc mai putin

    As spune ca e bataie mare pe astfel de console,mai ales cand ne strangem si facem un campionat de fifa :)

    La mine face parte din categoria lucrurile care nu trebuiesc a-ti lipsii din casa

    • Upvote 1
  13. Andrei ..Andrei :) cum sa o pot numii asta? lasitate? curaj ? tarie de caracter? prostie? invidie ? ajutor? recunostinta? prietenie? falsitate? putoare? nevoia de a fi in centru atentie? simplul sentiement de a fura? egoism? tradator?

    Sa ma explic,nici unu dintre cuvintele(starile) de sus nu iti sunt exprimate tie direct insa ai trecut prin mai mare majoritate a etapelor( daca le pot numi asa )

    Sa-ti spun greseala pe care ai facut-o. In momentul in care ne-am cunoscut ne-ai spus pe forum ca ai primit acel arcas de lvl 100 ff,insa putini stiu adevaratul motiv prin care ai procurat acel cont ( mi-ai spus sa nu zic nimanui asa ca nu voi intra in detalii) insa....hai sa ne "prefacem" amandoi ca stim adevarul gol golut....Cand mi-ai spus "metoda"prin care ai intrat in posesia caracterului deja in mintea mea ti-am si facut portretul, nu mi-a fost greu deloc,si in final s-a doveit a fi adevarat ceea ce am intuit eu :)

    Intrebarea mea este urmatoarea...Tu chiar ai crezut ca sunt atat de prost? :) fara ca sa ma dau mare si sa las modestia deoparte,insa in permanenta am fost cu 1 pas inaintea ta,cu alte cuvinte in orice moment am fost asigurat ceea ce priveste siguranta caracterelor sau bunurilor de pe ele

    Un lucru ma deranjeaza insa,desigur ca deobicei ....lucrurile marunte ma deranjeaza pe mine,incerci sa arunci unele lucruri in spatele meu pe care nu le-am facut spre exemplu faptu ca nu ti-am raspuns la mesajele offline,sau ca nu te bagam in seama? ti-am spus foarte foarte clar ca lucram de dimineata pana seara tarziu si timpu nu imi permitea sa stau ba in joc ba la vorba pe forum-uri mess...si chiar as mentiona faptu asta,ca tu te afla-i in situatia asta,eu iti trimite-am sms-uri si msg-uri tot la 2 zile ...si timp de 1-2 saptamani nici nu am auzit de tine!

    Eu demult asteptam clipa asta,sa nu mai am nici o obligatie morala fata de tine,sa ma simt liber,insa asta era problema mea ce-a mai mare cu care ma confruntam,nu stiam cand o sa vina ziua cand vei decide sa pui tu punct "prieteniei" noastre,asa ca ti-am ridicat mingea la fileu de fiecare data cand aveam ocazia,si ultima data ai muscat-o destul de bine( nu stiu neaparat motiv-ul pentru care te-ai decis sa iti retragi bunurile de pe caracterul meu) insa ma bucur nespus de mult ca ai facut-o fara stirea mea!

    Ai intrat intr-un sistem care-ti placea la nebunie,sa schimbi in permanenta jocurile ( insa tot legat de sro) azi erai pe isro ,maine pe csro,poimaine pe vreun server fantoma sro.

    Insa greseala pe care ai facut-o tu este ca nu te-ai stabilit pe un server anume pe care sa joci in permanenta,ti-ai pierdut rabdarea si nu mai avea placerea de joc, si recunosc,mi-ar place si mie sa am high lvl farmat si sa intru falos in arena sa ii cocosez pe toti,insa pentru asta trebuie sa mai "indur" inca vreo 3 luni pe putin,asta iti lipsea tie,rabdarea...care ti-ai pierdut-o pe drum si cand ai vazut ca ai pierdut-o nu te-ai mai uitat inapoi dupa ea

    Ai avut in sange "drogu"asta de a scamma si de a prostii lumea,insa de putine ori ai incercat metoda corecta ( care era mai grea ) si care de fiecare data a dat gres !

    Ti-am oferit n* ocazii de a goli tot de am pe Piciu,ti-am si spus ce as fi facut daca nu imi recuparam characterul( ma lasam de joc ) insa nu ti-a fost deajuns ce aveam la momentul respectiv si vroiai mai mult probabil.

    Spre dezamagirea ta,la un moment dat cand characterul a inceput sa prinda contur mi-am luat masuri de siguranta(am schimbat pw la toate charurile),si am mutat pe un char safety ceea ce am crezut ca mi se cuvenea ...astfel am tinut pe Piciu ceea ce iti apartinea candva tine...aripi...gold...

    Asa ca as putea spune ca am fost usor nesimtit ca vroiam sa scap de grija asta care m-a apasa stiind ca va venii ziua cand ma vei scamma

    Chestia e cu doua taisuri, puteai sa imi iei totul ( de pe toate caracterele ) si atunci m-a scapai de o griji, nu mai jucam csro in veci...sau , iti luai ce-ti apartinea ( in mare masura) fara acordul meu si ma scapa-i de o griji, ceea ce ai si facut si m-as fi bucurat egal in ambele situatii!

    Tot ceea ce am spus mai sus este strict legat de joc(ceea ce este foarte foarte putin important pentru mine)

    Cu toate astea,ai fost un las mare,in ziua cand ai decis sa ma scammezi....din simplu motiv ca nici nu mi-ai raspuns,crede-ma pe cuvantul meu de onoare,daca mi-ai fi cerut ce aveam pe Piciu la momentul respetiv,ti-as fi dat fara nici o ezitare si fara sa te consider tradator sau scammer

    Asta m-a deranjat cel mai mult, eu nici din priviri nu intrazneam sa te supar cumva,si asta am primit in schimb...ti-am oferit absolut tot , si conturi cu care sa cresti,si pe Baba si tot nu a fost deajuns,probabil ca nu am fost suficient de bun sau nu te multumeam

    Stai linistit , m-ai ajuta in mare masura,insa ai si luat ceea ce mi-a dat,asa ca nu am de gand sa-ti mai multumesc incaodata si ( presupun ) ca am facut-o de prea multe ori sau de fiecare data cand am primit ajutorul tau si chiar nu consider ca e nevoie acuma sa o mai fac incaodata!

    Raspunde-mi te rog la o simpla intrebare:

    Care a fost motivul care te-a determinat sa imi dai scamm ACUM!

    Faptu ca "nu ti-am raspuns" la msg( crede-ma ca nu merge)

    Ca imediat dupa ce incarca-i botu nu te bagam in seama( sau ce motive ai mai invocat tu,iar nu merge)

    A fost decizia ta si acesta a fost singurul si foarte probabil ultimul meu msg pe tema asta(sper sa nu fiu provocat)

    De dragul zilelor bune,vezi cum faci "sa primesti" un blader de lvl 110 ff,tare mi-ar fi placut sa fac un pvp cu tine :) suna a ironie,dar deh!nu putem fi toti perfecti!

    PS: Leo multumesc pentru intelegere si ma bucur ca putem sa discutam dinou :)

    PS 2 : Ce spune-ti se renteaza sa-mi cumpar Sun set RoC 10 D ? sau sa incep sa investec in son 11 D? sau daca cumva stiti ce bonusuri primesti daca ai setul intreg de la roc :)

    Astept raspuns in cazul in care stie careva :)

    Zbye zbye :tiphat:

  14. Saluty,hehehe greii sro-ului au dat navala "pe la noi" fi-ti bine veniti dragilor (se stiu ei care )

    Eu mai joc csro ....fac lvl 90 dar e mai putin important...am renuntat sa postez pe aici din simplu motiv ca unu dintre cei mai buni prieteni[( daca il pot numi asa)..si nu dau nici nume] m-a tradat si aveam nevoie de ceva timp sa se linisteasca putin apele,pur si simplu eram tulburat de faza asta (nu de faptu ca am pierdut tot de pe cont) ci de "senzatia"pe care o traiesti cand esti tradat....acel gust amar pe care majoritatea dintre voi il cunoasteti :) ( sau sper ca nu )

    Insa cu ajutorul altui prieten am reusit sa ma repun pe picioare,si tin sa ii multumesc ^_^ Stima Alex :)

    Am trecut peste moment si pe el l-am ingropat totodata :) si nici nu vreau sa mai pomenesc de acest subiect

    Ca tot e fieru cald, umil imi cer iertare domului Leo,un prieten pierdut dintr-o prostie copilareasca si o ambitie necontrolata, imi pare rau ca am ascultat in acel moment de persoana nepotrivita,si regret nespus de rau ca m-am certat cu tine,insa cu putina intelepciune din partea amandurora ( eu sunt dispus ) poate stergem cu buretele clipele murdare si sper sa punem dialoga dinou ca inainte!Te rog frumos iarta-ma!

    Cat despre update....hm... cel mai probabil sambata voi avea timp la dispozitie sa ma interesez de toate informatile si promit ca in cel mai scurt timp posibil te voi anunta kiola despre tot ce stiu :)

    Eu ma retrag usor in depou nu inainte de a transmite cele mai bune urari din partea mea lui koila si lui sronoob( pe care il invit la "o apa plata cu lamaie",cand timpu ne permite )

    PS: faptu ca nu postez prea des ( acum am avut si motiv intemeiat ) nu inseamna ca nu va urmaresc.....nu exista seara sau zi in care sa nu verific sectiunile csro/isro :) asa ca daca aveti intrebari si va pot ajuta,o voi face cu cea mai mare placere :)

    Toate cele bune ! :tiphat:

  15. O data cu cresterea sperantei de viata, mi se pare destul de normal sa creasca si vartsta de pensionare.

    6 ani in plus pentru femei si 1 an in plus pentru barbat nu e un capat de tara.

    Nu stiu cat de serios ai vorbit insa eu am lucrat cot la cot cu o persoana ce avea mai bine de 40 de ani de munca si crede-ma ca acei ultimi ani de munca sunt cei mai grei( logic ) asta depinde si ce faci,insa noi suntem tineri suntem in putere si momentam nu se resimt greutatile muncii dar cu siguranta la o varsta de 60 de ani nu vei mai da randamentul pe care il aveai intr-o tinerete de 20 de ani si parca nu iti pica tocmai bine sa afli ca trebuie sa mai lucrezi inca 1 an sau 2 in plus pentru a beneficia de o scarba de pensie.

  16. eu am dat charge back la but si am vb cu adminul si mi-a dat banii inapoi si am sters contul... alex da-mi pm sa-ti dau tot de pe ciuma... nu mai suport... mai bine isro in plm. ma jur.

    53 de dc in 15 ore... ce plm e asta?

    Salut tuturor, mai Andrei,iar o dai de gard...si o dai grav de tot ti-ai pierdut ceea ce aveai mai de pret...rabdarea....acuma uita-te la tine... acu 1 saptamana erai pornit cu csro ....apoi ai trecut iar pe isro ...ca cica e mai bine ( nu stiu de ce ) ai venit inapoi pe csro pentru ca erau gold boti si stateai mult sa te reconectezi,acuma ca sunt probleme cateva zile pe csro ai plecat deja...si parca vad ca peste 1 saptamana vei venii inapoi ....iar...nu imi place sa te vad asa....pleci ca sa ai de unde sa vi si astfel cand vei trage lunie nu te vei bucura macar de un char...acum esti pe isro ...acolo daca nu bagi lunar 1.5 mil nu ai ce cauta in jocul acela...pe cand aici ...cu 10 euro sau 5...poti sa-ti vezi linistit de treaba

    Peste tot au fost probleme ....nu contest...acum ca cimo are lag si se primesc dc-ul in prostie nu prea avem ce sa le facem ...insa nu e neaparat condamnabil cu putina rabdare si se rezolva problema... nu imi place sa te vad asa.... mutandu-te la saptamana de pe un joc pe altu , cautandu-ti locu ...

    Ti-am spus de n* ori .... hotaraste-te ceea ce vrei sa faci ca astfel nu vei ajunge nicaieri si e pacat,detenta ai jocul il cunosti si multe alte calitati insa faza cu rabdarea si enervatul foarte repede si usor asta te strica!

    Iti spun astea in calitate de prieten,pentru ca-mi pasa,sper sa nu ma fac inteles gresit,iar daca mesajul nu are nici o logica si are multe greseli de ortografie imi cer scuze e din cauza oboseli ( m-am scos )

    Toate cele bune

    LE: Felicitari pentru realizarile din ultima perioada, lvl unique kill and so on :) go go furi

  17. Deci un epic fail grosolan din partea mea, am dat sa intru in joc, mi-a dat error la exe ca nu merge jocu ... eu imediat am inceput sa dau vina pe windows.... acuma dupa ce am sters jocu am zis ca sa dau o tura sa vad ce mai e noi pe aici ...cand colo vad ca serverele sunt la pamant.... asta e, prostia se plateste!

    Ps: Rubik scuze de azi, de la prima ora pana acuma seara am fost plecat sa-mi repar masina...toba intermediara...finala, catalizator...am avut mult de umblat...si maine foarte probabil sunt la lucru,se pare ca si de data asta o lasam balta cu trade-ul :) merci de intelegere!

    Succes in continuare :) ne mai auzim noi

    Ps2: Condoleante celor care au avut de suferit de pe urma cutremurului, un lucru remarcabil facut de cei de la cimo!

  18. Back from first job :) fetele e timpu sa va puneti pe butonat :) ...cel putin pe alexander se bagat un event 100 % exp / sp all the time :)...care probabil va tine vreo 2-3 zile... asa ca e sansa noastra sa avansam in lvl sau la farm :)

    @Pamfy - adevar graiesti !

    @Andrei , gaseste un spot bun la penoni si da-i drumu lu baba acolo ca e pacat sa pierdem zile astea de exp si sp ...cel putin ....sa facem vreo 70 k sp cu eventu asta

    Macar facem sp-uri ...decat sa stam sa cautam spoturi pe la ongi care sunt mai toate pline... :)

    Bafta tuturor si vorbim diseara, going to second job :))

  19. Sara buna , merci frumos razvi de urari si welcome back ...si felicitari cata pentru unique kill ...asteptam sa vedem cum o omori pe isy :) ...lvl ai ...timp se pare ca ai ..sa vedem skin daca ai ^^

    @Andrei,poti sa-mi tii si mie loc in party de rog frumos?insa nu cred ca voi avea timp sa ma ocup de dlvl dupa cum bine stii deja muncesc ca negru pe plantatie :))

    In cazul in care mai este loc in party si ma primesti si pe mine ...foarte probabil pe joi imi voi face aparitia..insa nu stiu sigur :)

    Si inca ceva Andrei....nu te lega la cap daca nu te doare...sper ca intelegi ce vreau sa spun :) sfat prietenesc :P

    PS : te rog sa nu scoti gap-ul de pe Baba ^^

    Toate cele bune si multe "succesuri"

  20. piciu , sper sa nu fiu stresant dar astept raspunsul tau , pentru a nu fi nevoit sa imi dac cont bancqr+ cont paypal cu sanse de reusita infime

    Saluty crede-ma pe cuvant ca nu am avut nici macar 3 minute liber...si alea daca le-am avut am preferat sa fac un dush :) am avut extrem de mult de munca(in ultimile zile) si inca mai am de aceea nu am putut sa-ti raspund, iti voi da pm cu decizia mea si cu scuzele de vigoare :)

    Andrei, totusi nu merge nici cu programul ala?si multumesc de info :)

  21. Multumesc frumos pentru ajutor :) nu prea pot sa ma indind la vorba acuma ca e Roc in jangan....se pare ca odata cu unirea celor 3 servere...s-au gasit si tankeri ...si bufferi ...and so on ..au reusit sa ii sece 50 % in mai putin de 15 minute :)

    Cat despre playeri de 100 + , pur si simplu nu stiu sa joace in party, se duc ca taranii in fata...nu merg grupati in party-uri ...daca e cu tine in party ..tot timpu se gasesc vreo 2-3 care sa atace alta poarta a fortaretei ...iar la pvp ..nici nu stiu ce sa mai zic....singurul care se ridica la asteptarile mele..e un tip Wizz13....a intrat odata de unu singur in fortareata(profitat de faptu ca , chinezi au deschis usa) buffat frumos de un warrior cleric,bless pe el ..si cu life turnover + zerk .....a despicat vreo 30 de playeri lv 100 +:)) a fost singurul moment notabil(pentru mine) insa...daca ar veni toata uniunea noastra...nici nu am avea ce sa facem din ei ...i-am juca in picioare :)

    Multumesc incaodata Andrei ^_^ revin si cu niste screen-uri ^_^

  22. misto nukerul .. iti dau un sfat : pana nu te faci lvl 110 ff cu tot ce vrei in materie de silk items, si/sau colectie sa NU chemi pe nimeni pe langa tine, si sa nu incerci sa ajuti pe cineva.

    Saluty Toma Necredinciosul :) tu parca ai trebui sa ne inveti la lucruri bune,sa ne ajutam unii pe alti,dar se pare ca e de moda veche acest sport ^_^ si inclin sa-ti dau perfecta dreptate ( cu unele exceptii )

    Din "program" mai am 5 zile insa voi apela dinou la bunatatea ta excesiva :) in speranta ca nu sunt o pacoste pe capu` tau :) iar daca vei fi deacord zilele astea(luni - maxim marti) "trimit barza" sa vina la tine

    Cat despre Piciu ...dupa 1 luna de farming...si 170 k sp( pana se termina ticket-ul fac 200k ) incep sa-mi pun semne de intrebare daca sa mai farmez 1 luna sau sa dau drumu la gap 0

    Pentru ca , uitandu-ma la cei de pe isro ( sunt questuri la lvl 100 + repetabile la infinit) care dau sp-uri multe si experineta considerabila, si sa nu uitam de faptu ca de la lvl 90 + voi avea nevoie de mai putin exp/sp comparabil cu cei de pe isro .... si incep sa-mi ridic un semn de intrebare...sa mai farmez inca 1 luna sau sa demarez "actiunea"

    Astept si parerile voastre,s-ar putea sa aibe ceva infulenta dar in special pe a ta "Tomita" :)

    IPB Image

    De 3 saptamani am incercat sa punem mana pe FW :)) dar ...daca ai vedea cum joaca astea din guild de lvl 100 + ..ti-ai face cruce cu picioarele eu momentan sunt de umputura pe acolo "carne de tun" cum spune-a domnul "Tomy" mai dau niste buff-uri un bless.. un str int...dar nefolositor , atata timp cat am set 8 D si gap 9 nu pot sa misc in front,insa...de la saptamana la saptamana facem progrese,ceea ce e bine ^_^

    O seara terifiant de faina va doresc :)

  23. Cata, ti-ai schimbat "pifometru" la character? :) Dress-ul acela nu are cumva Lucky x4?:P

    Mai am de stat vreo 2 luni la farm :) dar sincer cred ca sunt printre putini calora le place farming-ul la lvl mare...e drept...merge mult mai greu coomparativ cu lvl mai mic....dar cu siguranta produci nisti bani ...:) au au ^_^

    Toate cele bune si bafta in joc

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...