Jump to content

NwO-Slick

Inactive
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by NwO-Slick

  1. Este uimitor sa vezi cit brainstorming combinat cu un puberism hormonal demn de o cauza mai buna se "intimpla" in acest topic care, presimt ca va avea, cea mai lunga viata. :violent:

    Miri n-ai destule probleme pe cap ?!!! :tiphat:

    skyadvertisement, tu cine mai esti ? stii sa citesti titlul topicului ? stii ca offtopicul is a very, very bad thing ?

    cand m-am alaturat comunitatii LinkMania, toate variantele de a-mi scrie nickul erau ocupate ... asa ca am ales slicker666. asta se intampla prin februarie 04 ... de atunci s-au intamplat mai multe chestii, ce m-au facut sa renunt la user. acum, daca tot se poate redenumi, de ce nu ? inconvenientul este ca am uitat parola pe care o aveam si adresa de email pe care am specificat-o. ce nu intelegi ? ce anume din postul meu nu se ridica la inaltele-ti asteptari ?

  2. mwahahaha...sunt si io un mare smecher la cs si am venit aici sa zic k am facut ieri ma (jur->>cu toate k n-am facut printscreen k exact in momentu ala a fost un cutremur de 7 grade si mi-am scapat mouse-ul din mana...dar asta e alta poveste)534 kills din 670 posibile!!! yeah!! coooooollll!! sunt bet!!! aaa si alaltaieri pe de_vrajeala am avut numai putin de 30 de deaths!! yeah!!! cooooooooll!! sunt cel mai beeeet!!

    Bv la cei cu cele mai mari kills-uri pe hartile normale! NU(kiar deloc) celor cu awp! Bafta :beer:

    GET INSTITUTIONALIZED ! A.S.A.P. ! :banghead:

  3. asteptam cu totii conferinta de instruire a adminilor noi :read:

    @Spawn :naughty: n-ai vrea sa ma vezi pe mine putand da ban de 10k. intr-o zi mai pe la pasti, hai sa fim mai buni ... ramasese un idiot, am dat tsay ... s-a plimbat 30 secunde, dar nu dadea semne ca vrea sa se duca la bmb ... SLAP ... nothin' ... au trecut 2 min si nu i s-a intamplat nimic ... runda viitoare il intreb de bomba ... si incepe sa faca gura ca ce bmb, face ce vrea. asta nu merita 10.000 min ?!?!

  4. cred ca ar fi benefica introducerea de boti pe server, ca sa invete si redusii de human players sa joace. in 23 minute s-au jucat 14 runde ... ct se duceau TOTI prin casa, terro veneau pe mijloc si puneau bmb in X1. eu stateam degeaba si pazeam X2... ct sa faca rush runda dupa runda dupa runda e cam enervant.

  5. nu pot sa pricep oamenii obsedati de un telefon nenorocit :dooh: eu am un nokia 1100 pe care mi l-a luat tata, bani de care puteam sa-mi iau mouse + pad :( si mai e porcaria cu reincarcatul ... alti bani ... de care puteam sa-mi iau cd-uri :violent: in fine ... macar de s-ar auzi mai bine

  6. am pufait 2 tigari sa zic asa ... am tras o data si deja imi blestemam zilele :dontknow:. in general nu suport fumul de tigara, dar imi place la nebunie fumul de viceroy rosu

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...