Jump to content

WhiteWolf

Inactive
  • Posts

    657
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by WhiteWolf

  1. Pe ce realm mai jucati in ultima vreme ? Pe ce realm(e) domina alianta mai nou ?

    Si in final, daca ma puteti ajuta si pe mine cu un build de mage PvE, de cand cu cataclysm-ul am ramas extraordinar de mult in spate :)

    Mersi

    Leveling sau end-game PvE?

  2. Prin defini?ie, o teorie este ceva demonstrat. Acel ceva reprezentând una sau mai multe ipoteze.

    Celulele cerebrale NU sunt reprezentate doar de Neuroni.

    Celule cerebrale :

    -Neuroni ( nu se divid pe parcursul vie?ii dar in jurul varstei de 25 de ani incep sa moar? , aproximativ 1 mil / z i )

    -Celule gliale ( care spre deosebire de Neuroni, se divid )

    Foarte putine tipuri de celule gliale se pot divide, iar asta se intampla doar in cazul unei traume si doar local. Restul de celule gliale nu au capacitatea de a efectua mitoza.

    Eu ma refeream la cauzele de imbatrinire a corpului, nu doar cele ale pielii. M-am gandit ca din moment ce face referire la creier, se refera la tot, my bad.

  3. bautura-coreeana.jpg?width=600

    Guvernul nord-coreean afirma ca a creat o bautura racoritoare care poate mari nelimitat capacitatea mentala a celui care o bea. Denumita “Super Drink”, bautura-minune are capacitatea de multiplica celulele din creier si de a opri imbatranirea pielii.

    Conform unui comunicat ofical remis de catre Korean Central News Agency, pretioasa bautura "protejeaza pielea de riduri si puncte negre si previne bolile geriatrice, precum hemoragia cerebrala, infarctul miocardic sau problemele de memorie, prin inlaturarea efectelor naturale ale procesului de imbatranire".

    1. Nu se cunosc cauzele exacte ale procesului imbatranirii, exista multe teorii, nici una demonstrata. Deci nu are cum sa "inlature efectele naturale ale procesului de imbatranire".

    2. Celule cerebrale NU se pot divide dupa o anumita varsta. Nu exista nici o bautura sa aiba efect asupra acestui lucru.

  4. Tol Barad e foarte greu de castigat in ofensiva. Pentru a remedia asta Blizzard a implementat quote-ul de mai sus. Ce face acest quote e simplu...oricine e acum in aparare va pierde. De fiecare data. Nu pentru ca nu ar putea apara(care e foarte usor), ci pentru ca in 2 ore jumate poti ataca pentru 1800 honor. 1800+90>>>>>>>>>>>>>>>>180+180.

    Tare a gandit-o developerul care a venit cu idea.

    Deci, aia care stau in aparare, vor pierde, nu pentru ca e greu sa aperi, ci pentru ca vor ataca? Ce-ai fumat?

  5. Help,putin confuz :dontknow:

    Am downlodat tot jocul,am dat upgrade(cred),intru in joc,colt stanga-jos imi scrie v 4.0.4 13329(release).Am introdus cont&parola(trial version),apoi mi-a aparut fereastra cu charactere,iar in susul ei scria " Upgrade to full version ".Ok am dat click si am fost redirectionat pe pagina battle.net.Am mai umblat vreo 10 minute pe acolo si am dat de upgrade.Costa 100$ all pack.-.-"

    Intrebarea mea: Daca achizitionez o cartela de 60 de zile,pot face update la cataclysm?

    Nu are nici o treaba cu ce a spus WhiteWolf.Eu vreau sa aflu defapt ce voia sa faca el,sa downlodeze jocul intelgral apoi sa faca upgrade or what?

    PS: Eu am downlodat Full Game Client ceea ce mi-a dat WhiteWolf,similar cu ce am gasit pe battle.net la game client primul tab.

    Ce ti-am zis? Cand ti-am zis? N-am mai postat pe aici de multa multa vreme pana recent, si sunt si eu putin confuz acuma.

  6. Jocul a fost lansat de 5 zile...Majoritatea lumii nici makr nu era lvl 70/80 pana acum in celalalte expansions. Levelingul este fun pentru ca sunt questuri noi(si mai bine legata/phasing ajuta mult).Singurele instante mici schimbate cat de cat sunt Deadmines si Shadowfang Keep. In celelalte a fost crescut boss health(pentru ca dpseri/tanks au talente OP la low level) si au fost plasati toti quest giveri in instante +- ceva de flavor.

    @WOTLK heroics. Inceputul la WOTLK a fost tuned prea usor. Heroicurile din ICC puteau pune probleme pug-urilor insa Trial of the Crusader era asa de usor+oricine era servit emblems of triumph pe tava, asa ca au fost din start outgeared.

    60->70, 70->80, 80->85. E o mica diferenta, si ca level, si ca numar de zone. Sincer, prefer sa fie zonele mai bine facute si mai putine.

    Questuri noi care nu mai sunt 80% du-te culege 5 frunze, 7 urechi si 2 ochi. Sau omoara x mobi. Sunt foarte diverse atm, ai trecut un char prin zonele noi sau vorbesti din auzite?

  7. Din ce am vazut si am auzit so far, asta pare sa fie cel mai bun expansion de cand a fost lansat WoW. Levelingul a redevenit fun, nu mai e acelasi grind ca pana acuma, si instantele mici (e.g. Deadmines) is chiar fun si relativ challenging. Love it. :D

    Mai trebuie sa ma conving ca heroicurile sunt grele.

  8. Minti de ingheata apele. :P Ma rog, noi te asteptam. L-am adus si pe Lance, mai asteptam si pe altii. Progres o sa fie, avand in vedere ca suntem jucatori seriosi. Asta depinde cat de mult se implica si restul guild-ului.

    Da, m-ai prins 8-|

    Din postul lui mi-am amintit ca nu am mentionat tot ce trebuia in primul meu post, dar discutia asta e absolut inutila.

    Inca nu stiu nimic sigur, oricum pana vineri 100% nu am bani sa iau Cata. Mai vad dupaia. :)

  9. Pardon, am uitat sa specific, nu caut neaparat o comunitate de romani, dar in schimb vreau o guilda de progress, care sa aiba experienta destula in PvE. Stiu ca cer cam mult avand in vedere ca vreau sa cresc de la lvl 1 din nou, dar meh, take it or leave it. :)

  10. cu parere de rau ti-o zic dar tu traiesti degeaba in aceasta tara , tu si alte 2 milioane de frustrati .. daca ai fi iesit si tu din casa sau ai fi citit undeva pe net sa vezi ce univesitati avem noi

    Ok, scuze de offtopic, dar nu ma pot abtine. Ce universitati avem noi ma? Te-ai uitat recent prin topuri? Avem 2 universitati in top 500. Cand iesi din facultate muncesti pe salarii mizere cand prin alte locuri un om care imparte pliante face mai mult decat tine.

    , si ca multi arhitecti , medici , programatori din afara sunt romani ai fi ramas putin mirat presupun :)

    Dar ei de ce au plecat? Daca tot avem universitati asa bune si un sistem educational minunat, de ce sunt pe dinafara? De ce mai mult de jumate dintre ei incearca sa ascunda faptul ca sunt romani?

    Cand te iei de altcineva, ai grija sa nu dai cu aberatii in stanga si in dreapta.

  11. Imi puteti spune exact cum se pun talentele la rogue sa am un damage foarte mare si sa fiu bun in pvp.Va rog!

    EDIT: care e mai bun pvp intre warlock | mage | rogue | dk

    Nu exista 'cel mai bun in PvP'. Totul tine de cat de bine stii sa-ti joci clasa in setupul respectiv. Joaca ce iti place cel mai mult.

    La build pentru rogue nu ma bag ca n-am avut niciodata unul.

  12. uhm ... wut are some of the best weps for a tree healer (druid) in your op ? gief names / wowhead links pls <3

    btw 2 handed staff ... sau dagger cu spellpowa si offhand asemanator sau altceva ..? oO not even sure ce poti invata purta ca druid ...?

    Mace/dagger + offhand sau staff iti vin cam tot pe acolo, depinde de drops. In plus, singurul offhand de healer din ICC pica pe 25-man, undeva dupa Plague parca. Pana atunci poti tine Scourgelord's Baton.

    Ca si weapons, is multe, again, depinde de drops. Ai Frozen Bonespike de la Marrowgar pe 25-man, ai Lockjaw de la Rotface/Festergut (nu mai stiu exact), ai Mag'har Chieftain's Staff de la Saurfang 10-man.

    Mai este si Midnight Sun (parca asa ii zice) de la gunship 10-man. Totul tine de noroc. :)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...