Jump to content

Zeal

LinkManiac
  • Posts

    2,627
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Zeal

  1. dap dicaprio a fost excelent in Inglorious Basterds

    tu ai baut ceva?

    Cat despre parerea mea : sunt si eu dezamagit de lipsa lui Shutter Island din nominalizarile pt Best Picture, insa asta e tot ce am ca dezamagire. A fost un an plin de filme bune si foarte bune, si toate nominalizarile, imo au fost destul de meritate, iar castigatorii la fel.

    Cat despre The social network, este un film FOARTE BUN, stop bitching about it. Mai bun de atat nici nu cred ca putea iesi un film pe un asemenea subiect, David Fincher n-a dezamagit niciodata, si n-a facut-o nici anul asta, Am impresia ca va deranjeaza faptul ca e bazat pe tema facebook, care ne bombardeaza pe toti din toate partile, insa daca stai sa privesti lucrurile dintr-o perspectiva cinematografica, nu cred ca ati gasi multe argumente contra. Sincer speram sa ia David Fincher premiul pt cel mai bun regizor, chiar il merita zic eu.

  2. nu se poate stabili pe un forum de gameri topul celor mai bune filme din toate timpurile. insa se poate face un top al preferintelor. Al meu ar fi:

    Fight club

    The green mile

    Good will hunting

    Le fabouleux destin d'Amelie Poulain

    The fountain

    The Shawshank Redemption

    Requiem for a dream

    Gladiator

    American History X

    The eternal sunshine of the spotless mind

    Persona

    si ar mai fi. ordinea e aleatorie cu toate ca fight club e nr 1 pt mine.

  3. ok eu dau cartile pe fata pt ca nu mai am nimic de pierdut.

    deci. eu am fost atacat azi noapte de catre darkness03, insa am folosit sticluta cu morfina si azi e ultima zi cand mai sunt in viata. pana acum am investigat pe luckyshot si blk, amandoi au iesit curati la investigatie.

  4. Ca tot e aproape mijlocul lui iulie, moment in care lumea ar trebui sa fie in mare parte in vacanta, ma gandeam sa mai dam drumu la un nou joc mafia. Imi asum partea de organizare, tot ce am nevoie este de lume care sa joace.

    Inscrieri aici cu numele, n-am nevoie de mail pt ca voi modera totul din nou, prin intermediul PM-ului de pe forum.

    30 de locuri disponibile, sau limita de timp miercuri seara.

    Pt cei noi, regulamentul il gasiti aici : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=296672&st=0&p=3989673&hl=+reguli%20+mafia&fromsearch=1&#entry3989673

    Poate da vreun moderator pin la topicul asta si cel de regulament, din nou.

  5. spriest nu e op in pvp. e printre cele mai decente clase la momentul actual, dar nici op nu e. sa stea un dk pe tine care are o gramada de dmg, magic resistance, stun, interrupt si silence. sa vezi ce ne-op o sa ti se para dupa aia spriestul. ca orice clasa si spec, are counters. sa nu mai zic de paladini care stau si spameaza cleanse la toate doturile, si faci dmg doar din vt dispels, n-o sa omori pe nimeni asa. trebuie sa stii sa joci in orice caz, ca sa obtii si ceva performanta, nu e chiar asa faceroll

  6. De fapt motivul pentru care au aratat talentele este ca sunt cele mai avansate, si nu vor mai fi schimbari la ele pana in beta.Si chiar e dezamagitor.

    La resto shaman au reusit sa scoata 2 talente chiar populare(Thundering Strikes si Tidal Mastery) si totusi au lasat porcarii de genul: -25% mana totems,+15% strength of earth,-2 sec Ghost Wolf. Ca sa nu zic ca momentan cred ca la 85 toti shamani ar fi speced asa(http://cata.wowhead.com/talent#hZVIfo0uZx0ezIeoVzRfuio +- ceva puncte depinzand de raid) desi Blizzard au zis de N ori ca nu vor ca resto/elemental sa mearga pe dual wield(si pentru cei necrezatori, asta e motivul pentru care toate spellpower wep din joc sunt Main Hand)

    Si nu, nu ma asteptam sa fie overpowered, sau la schimbari majore, dar sa fim seriosi, cred ca au stat vreo 10 minute sa faca astfel de schimbari.

    de ce dracu ar baga un resto sham in dual wield? si apropo, tu nu faci diferenta intre pvp si pve talents.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...