Jump to content

NoNamed

Inactive
  • Posts

    599
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by NoNamed

  1. De cateva zile ma tot gandesc la ceva...mainu meu e un undead mage level 70 am facut ceva raiding prin heroice(nu prea joc PvE) si imi place damage este bun totul ok..insa am un alt druid de 40 si incepe sa imi placa healingu,ma tot gandesc daca duc druidu asta la 70 am ceva sanse reale sa intru in instante high-end? adica druidu are o pozitie buna de healer in instante?

  2. indobitocirea tineretului romanesc e in floare , ce mai urmeaza ? sa interzica scoala ?

    tocmai ai spus o mare aberatie! crezi ca daca se scot temele de vacanta se face un rau elevilor? dupa ce ca in sistemul de invatamant romanesc,spre deosebire de cel european unde se merge pe principiul ca elevul trebuie sa se axeze numai pe ceea ce ii place,iar in romania chiar daca te axezi pe un anumit profil tot mai faci 50 de materii pe langa pe care oricum le vei uita deoarece nu te intereseaza,mai primesti si carti de citit,rezumate si probleme in perioada in care teoretic se numeste vacanta...daca tot primeam o gramada de teme mai bine o numeau pauza de studiu aprofundat sau ceva de genu...macar acuma chiar e vacanta. Imi amintesc cand primeam si eu teme de genu in vacante acum sunt la liceu deh cine mai sta de d-astea :crazy:

  3. Deci am un prieten care joaca WoW la fel ca mine si ne-ma gandit ca ar fi super sa iau pc la el o zi si sa ne jucam... ideea e ca habar nu avem despre retele si lucrurui d-astea,si nu vrem sa dam multi bani doar pentru o zi. Poate cineva sa ne zica si sa ne explice cum ne facem o retea cat mai simpla?

  4. deci am cerut niste boti pentru WoW si toti ati sarit pe mine ca am mai facut un topic unde ceream boti pentru silk de fapt boti silk vreau pentru un coleg ca ma ajutat la teza dar pentru mine vreau boti de wow si mie mi sa inchis topicul deci spuneti-mi macar niste nume de boti sau daca aveti voi cu plata evident dati-mi pm ^<img src=^" border="0" alt="77.gif" />

    fara nici un fel de remuscare iti spun sincer cu toata placerea ca esti complet RETARDAT.imi cer scuze daca te-am jignit am facuto intentionat.

  5. Nu cred, pai eu am facut in 2 zile 50 de L$. Iti dai seama cat fac intr-o luna ? 750 $, doar stand degeaba (campand cum se zice...)

    imi pare rau am fost dezinformat..... momentan 350L$ = 1$ dar poate sa scada sau sa creasca in functie de economia din joc.

  6. Sunt oameni care traiesc din jocul asta. N-am munca, n-au familie, n-au copii, stau si fac afaceri in joc si isi castiga existenta in fata unui calculator. #-o

    N-au familie? hehe cunosc 1 intreaga familie care au o casa de licitatii,tac'su sta toata ziua in joc iar mama are un job adevarat si unul in joc...trimite mailuri despre ce licitatii mai sunt pe la ei :D

  7. ce modesti sunt producatorii..daca va uitati pe site in dreapta sus vedeti mare si frumos : ,,SPLENDID 3D CARTOON-STYLED MMORPG'' se pare ca au o parere foarte buna despre jocu lor..pacat ca nu sunt partas la acest sentiment. Nu inteleg de ce toate mmo-rpgurile free sunt de origine asiatica..europenii nu pot sa faca? sau s-au inmultit chinezii si nu mai stiu din ce jocuri sa mai vanda niste golzi pe e-bay :beer:

  8. pai da am cerut ban pentru silkroad si pentru WoW oricum eu vreau pt wow ca pentru silkroad am mai mentionat vrea un prieten de al meu si de asta am cerut dar am cerut sa imi spui un nume de bot aaaaaaaaa... si nu te-am facut bot mai boule

    deci esti varza. si ai grija ca daca esti in spatele unui pc nu este foarte greu sa iti aflu adresa mai putza :>

  9. O sa fac si eu level 66 saptamana asta si sunt preocupat de o chestie....sunt mage si imi place foarte mult PvP si raidingul,damage este bun (ies pe locul 4-5 cei care sunt in fata meau au peste level meu) si vreau sa raman pe frost da multi spun ca pentru raiding este foarte indicat fire...nu stiu ce sa zic eu consider ca damage meu este bun si nu ma gandesc sa dau respecc pe fire pentru ca in PvP o sa fiu free HK ceea ce nu imi convine deloc..ideea este urmatoarea: la level 70 pot face un damage care sa ma mentinta intre locurile 1-5 pe frost?

  10. Ok , mi'am luat si eu WoW , yay ! :D

    Acuma fac contul , si am intalnit o problema.. :| .

    Dupa ce aleg la Payment Method (Pre-Paid Game Card) ma duce sa bag acel cod . Codul care l'am primit pe acel Game manual de la joc are 6 cifre , iar in acele casute incap 4 cifre... :| . Am inteles ca primesc 30 de zile gratis , wtf ?

    Pentru activarea contului trebuie sa introduci o metoda valida de plata pe care o poti anula dupa ce contul a fost creeat.Iinainte mergea sa bagi niste numere la nimereala,dar acum codul trebuie sa fie valid.Dupa activare vei avea cele 30 de zile gratuite.

  11. Asta e the ultimate form in distrugerea vietii sociale si noul trend in obtinerea de human zombies...creeaza un grad mare de dependenta joculetul asta..chiar mai mare ca WOW :)

    Daca il vezi ca pe un joc da,dar multi il vad ca pe o afacere intr-o lume care promite tot mai mult,si anume universul virtual care devine tot mai extins pe masura ce numarul abonatilor la internet creste.De ce o afacere?Pentru ca este o investitie pe viitor,ma simp multumit cand bag 100-200$ pentru un mic Hotel si la sfarsitul lunii imi scot 50-70$ si il am doar de 2 luni,astept sa imi faca un prieten legatura cu cineva care detine un post de televiziune acolo(exista si asa ceva :photo: ) sa imi fac o reclama ceva :D

  12. si totusi ceva informatii mai multe? trebuie sa platesc sa ma joc? sau ce? cum ?

    pai da moneda din joc poti sa o schimbi pe bani reali..au ei un schimb valutar. Nu este nici un fel de abonament pentru joc dar trebuie sa investesti pentru a cumpara teren,sa construiesti ceva din care sa faci bani,sa negociezi cu oamenii care sa lucreze la firma ta si tot ce este necesar. Nu investititi insa in case de pariuri sau cazinouri pentru ca iese scandal si pot fi inchise,astfel pierdeti si banii investiti.

  13. Acest joc devine tot mai popular mai ales ca producatorii promit modificarea enginului grafic care este foarte depasit,cu toate acestea sunt multi care chiar lucreaza in acest joc,servicii full time si reusesc sa scoata 300$ chiar mai mult pe luna.

    Ceea ce m-a impresionat si m-a facut sa ii dau o atentie si mai mare acestui joc este faptul ca in perioada aceea cu voturile,au aratat la televizor cum oamenii votau in urna special amenajat din acest joc si inainte de voturile oficiale(cele din afara jocului :D ) cele din joc s-au terminat si ProTV,Antena 1,Realitatea TV au aratat rezultatele din joc :blink: .

    Am stat si m-am intrebat ca pana la urma nu este o idee deloc rea ca in viitorul apropiat sa muncim,interactionam si pana la urma sa ne petrecem cam tot timpul intr-o lume virtuala. Sincer cred ca am avea foarte multe avantaje si am putea sa scapam de o multime de lucruri rele.

    Astazi m-am dus la varumeu special sa imi arate second life...si tocmai bagase 10$ in joc sa isi cumpere de la magazinul oficial Adidas o pereche de Superstars(in joc #-o ) am ramas...bhaa..ce dracu ma Adidas are magazin si in joc...la care el...aici e cam urat da sa vezi ce fumos e la Nike...in mintea mea am ramas :crazy:

    Pe youtube puteti vedea Universitati mari din lume care s-au deschis in Second Life cu PROFESORI care predau cursuri in joc ^77.gif deci partea asta mi s-a paurt absolut fabuloasa pot sa ma duc 1-2 ore acolo si pot vedea ce se invata la o universitate de nota 10+.Ceea ce mi s-a parut si mai interesant este ca sunt facute exact ca in realitate...daca ajungeti vreodata pe acolo veti stii deja drumu pentru ca sunt identice cu cele din joc :cool2:

  14. Ma rog.. eu nu joc pe blizzard de foarte mult timp, adica joc doar de 1 sapt [pe contul meu], am mai multe char 70 de la niste tovarasi dar vreau sa-mi cresc my own char 1 to 70 :), joc de joi si am deja 31 ;D

    You have no life good luck :beer:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...