Jump to content

keeekeeess

LinkManiac
  • Posts

    196
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by keeekeeess

  1. Am probleme cu conexiunea PPPoE de la RDS. Pe Windows 7 merge incet tare de tot (aprox 200kb/s), iar pe laptop cand am pus cablu de la RDS imi merge cu 15mb/s (are windows xp).

    A mai avut cineva problema asta? Plus ca din cand in cand mii se si deconecteaza fara motiv. Ciudat e ca uploadul e normal ~7.5mb/s la ultimu test.

    Ce poate sa-mi manance banda de download? Nu am instalate prostioare de programe, firewall-ul e dezactivat si am ca antivirus nod32. Siti vreon program care sa-mi zica cat din banda imi consuma fiecare program in parte?

  2. Nu mi se pare corect warn-ul

    Am zis rr adica sa dea rr la net , la comp sau la aplicatie..

    Am trimis PM lui LED la care mi s-a raspuns nu cunosc termenu de rr , aici esti la cod nu cs

    RR = restart si poti da restart la orice la un switch ( retelestica ) , software , hardware , nu doar la CS

    Astept raspuns!

    http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=1520331 -- cica offtopic

    Din punctu meu de vedere ca user obisnuit mii se par niste aberatii justificarile lui si merita cu varf si indesat warnul

    Asa ca lastii warnu ca ma toarna pe mine (face si print screen :blink: ) sa se puna bine cu mod si zice ca am semnatura vulgara. El nu-si da seama ca asta-i o aluzie la userii ca el. :nanana:

    AlinRoscat2 tu pe ce lume traiesti ? Desigur ca ii voie, daca un mod ii stelist tot forumu tre sa fie altfel BAN. Ce, gasesti forumuri mai tari ca linkmania ca sa ai tupeu sa comentezi ?

  3. Cand descid calculatorul nu vrea sa se conecteze, schimb setarea in 'firewall with no proxys' si tot nu vrea. Apas retry pana se conecteaza odata dar nu pt mult timp (nu am lag pt ca imediat vad si ce mailuri noi am primit).

    Am nod32 antivirus si internet la RDS.

  4. Nu exista program de spart parole numai tzepe de genul 'Trimite parola ta si userul la bootul Y! keeekeeess@yahoo.com si el iti va da acces peste tot'. Cel mai usor se fura parole cu chestia aia care arata cand cineva ii online, dai click pe ea dar in loc sa-ti ceara sa te loghezi la Y! este o pagina asemanatoare care-ti trimite useru si parola cuiva.

    Ramai online pe Y! pt ca ai pus firewall with no proxies si pana isi da seama Y! ca ai iesit..

  5. Pai ce poate sa faca asa de grav un moderator incat sa se "ia masuri" impotriva lui? Ai vazut tu vreun caz pana acum care sa necesite luarea de asemenea masuri? Eu nu! Si stai linistit, ca si daca ar fi ceva mai grav, are cine sa ne traga la raspundere (vezi Miri si Razvan). Nu uita ca un forum este o comunitate virtuala, asa ca ti-as recomanda sa nu iei lucrurile chiar asa in serios. Cat despre tine, am vazut ca te-ai cam abtinut sa mai postezi cine-stie cat dupa ce ti-ai facut aparitia din nou pe forum (sa nu uitam ca ai avut ban pe IP care putea fi foarte usor reactivat; pacat ca nu ai avut si userul suspendat...). Daca nu ma insel, data trecuta tot in thread-ul de plangeri la adresa mooderatorilor te-ai gasit tu sa comentezi...vezi ca de data asta nu o sa iti mai tolerez comentariile impertinente!

    Am avut suspend 7 zile pentru ca v-am criticat si in alea 7 zile nu stiu cum am luat ban ip (tu de unde stii de asta ?). Ban-ul a fost permanent numai ca mi-au schimbat ip-ul aia de la RDS (norocul meu!). Acuma in romania exista un amarat care ban pe forumul linkmania. Eu nu mai postez aici ca numai asa va desfiintati : cand o sa se sature toti de voi si o sa fie forumu gol. Desigur asta-i greu mai ales ca sunt destui care au idoli printe mod (mie-mi place de unu care are userbar cu seba18 fan aka "}(("). Presupun ca nu-mi iau ban pentru asta, dar in cateva zile s-ar putea cuiva sa-i alunece degetu de pe tastatura si sa scrie fix ip-ul meu la banlist.

    Si totusi nici in topicul 'Plangeri la adresa moderatorilor' n-am voie sa va critic ? Eu m-am saturat sa sar pentru altii care pun intrebari si raspunsu din partea voastra este 'CLOSED' asa ca va las in pace totusi eram curios de ce exista threadu asta

  6. Parca era un topic cu site-ul meu. Ii ceva mai vechi, nu am mai lucrat in flash de mult.

    The Bear's Site

    Site-ul e facut de mine, iar la animatii am contribuit si eu intr-o masura(nu de alta, dar era mult de munca, puteam sa le fac numai eu tongue.gif ).

    In rest am mai facut cateva filmulete gen stickman(si au iesit destul de bine) dar am pierdut .swf-ul principal (unde aveam toate obiectele) blink.gif

    Ceva ce am facut cu stickman(mai vechi oleaca):

    The Stick

    Mai mult l-am facut ca-mi placea melodia de la sfarsit

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...