Jump to content

InGeLiTzA*LeA

Inactive
  • Posts

    721
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by InGeLiTzA*LeA

  1. Va rog eu frumos, pe domnii care tot tin cu maidanezii pe aici, veniti si la mine la bloc (pot sa spun ca e o turma de circa 20 de caini) si convingeti-i cu vorba buna asa cum incercati sa ne convingeti pe noi.

    De ani buni eu nu pot iesi seara, cum s-a lasat intunericul si nu mai e lume care sa treaca pe aici, te fac franjuri catzeii cand te prind. De obicei cand vin acasa tarziu ocolesc vre-o 2 strazi ca sa ajung la blocul meu. Chiar m-am saturat de potaile astea. Am suflet, iubesc cainii, am si eu la tara catzei,dar nici sabatici de genu asta. Trece omu intr-o raza de 2-300 m si tzop si ei de sub masini si de sub ghene din senin.

    Ceea ce m-a enervat cel mai tare, a fost ca atunci cand a chemat cineva hingherii si i-au luat...in urmatoarele 2 ore ajunsesera toti inapoi. Cum ? Simplu: am vorbit cu un vecin si se pare ca dansii s-au dus la adapost si i-au luat cu masinile inapoi, pentru ca, vezi Doamne, sunt animalele lor de la bloc, catzei de treaba, nuuuuu fac rau deloc. Imi venea sa le dau cu ceva in cap :| . Aaa..da..si vestea buna e CA SE INMULTESC IN DRACI !!!!!! Acum 1 luna a fatat aici in turma asta o catzea vre-o 10 ...baietii deja umbla prin cartier si incep sa dea semne de "buna purtare" cu oamenii.

    Chiar vreau si eu un spray sau ceva cu care sa ii sperii. Nu pot cobora seara nici sa-mi iau o Cola din cauza lor..potai oribile.

  2. merry christmas

    picatz'ar serveru cu itemele pe jos :rofl1: :rofl1:

    200 kk ews ? :| oh god.....acu trebuia sa joc eu QQ ... :(( i missss lineageeeeee

    GG Iversonab !! QQ ...vreau si euuuuu :D:D

  3. :D din prima..adica nu a spart niciunul ...dar baga un ews pe zi..sau ceva de genu...

    Si pe dex ews e 400kk :P nu 120.... e priceless as ala :) ...probabil nici full epic set nu ajunge la valoarea lui :D

    QQ de azi ...post de l2 ... :((

  4. succes maine ! :) hai ma ca esti desteapta iei tu :P

    @iverson .. cum ma asa arata lineage acum? doamneee ce rahat! scrie dmg-ul in afara chat-ului ca la wow, incepe sa arate ca sword of the new world, grafica aia de gay... ce idioti ca au stricat jocul asta de tot..

    nu mai..nu scrie dmgul asa...asa scrisa el..sa scoata in evidenta :P

  5. e baium cum de nu esti la camp ?

    de aia imi arde mie..de baium ..cand restanta imi bate la usa :hair: :hair: ...probabil e kristos pe ingelitza...nu stiu ..nu imi pasa...nu stau in joc..tre sa invat :crybaby: :crybaby: :crybaby:

  6. http://img15.imageshack.us/i/shot00086r.png/

    live, imba :->

    haahahaha :)) gg !! ai luat drop ? :)) ...cat xp ? :D ..mijto bara full bsoe =)) so pro !

    Vreau si eu asa farm :P pe miniSE'u meu ...57 :<

    ....dar pana atunci...no l2 :(( examen maine....

  7. aren't you guys boored of farming ? :ceuameni:

    eu mi-am facut pof, main target archer 76 [ iop after ] si incepem operatiunea stones/dynasty parts. in maxim 2 saptamani intentionez sa am 76+ :-<

    pasarel, kbm, jucati de va spargeti :))

    Din cate am inteles nu merita farmat in iop acum , cica in HB island pica mai bine alea...e mai bun farmu :)

    Mai am eu farmeri nebuni de iop in clan ...cu cate 20k de green sau yellow seeds :blink: ...si mai zic de mine ca-s farmeritza :-j

    Calculase cl'u'meo odata ...cica pt dinasty heavy set ( cred ca recipe doar..una pt fiecare parte ..fara a exclude sansa de a lua fail :)) ) trebuie : 18k yellow , 9k green , 6k blue , 4k red , 83 white , 47 black ( ultimele 2 cred ca sunt de la rb )

    Deci....oooooo gramada de farm !!! ... :)) Nu cred ca o sa ma inghesui sa imi fac dinasty ( oricum ...pana baga ai nostrii pe dex ^^ or sa farmeze copii mei in HB island ^^)

  8. a fost am +9 pe dex, dar acel om RETARD dupa parerea mea a spart-o la +10

    totusi atatea luni de munca si kristos nare nimic acum? :))

    are una + 5 :) care o avea dinainte .... eh..ce luni de munca ? ce am facut noi ...in 3 sapt maxim le ai toate

    eu am pus 37 ews....facute in max 5 zile. .cu tot cu cumparatu lor :) ....2 zile ketra = draco armor , 2 zile rift +nebunie = db +6 :)) = maaany ews ...

  9. Nu am eu treaba cu hero :) ... + ca joc destul de putin pe necro ..ar trebui sa il fac macar 82 ca sa fiu tare la oly , dar nu stau de farm....sesiune + la vara nu o sa pot juca vreo cateva luni :) poate la iarna

  10. diferenta intre db +7 si db +10 e 40 p atk + glow crezi ca merita ? sa risti +15 +16? ( in afara de "flames" alta mare diferenta nu e )

    dworf nebun :> :> ....glow > all <3 <3<3 <3 my AM :)) :starwars:

    Btw la OE am scos 3 +7 din 13 ... una am spart-o si au ramas 2..una pt mine, una pt el ....iar el nu a suportat concurenta lu biggy :)) si a dat in ea....si s-a spart...a mea inca traieste...si e frumoasa foc :X:X

    PS : vad mai in spate ca se vorbeste de AM +10 ...nu cred ca e pe dex :) maxim la AM e una +8 ....apoi cateva +7 ... nu a fost niciodata +9 pe server (poate doar la GM )

  11. hihih :D ...da..am setu de mult :P ..am facut multe de atunci :D ehe ^^ ...acu lucrez la tts set+6 (il am +5..dar vreau bigger) ..si in curand dau un mass OE cu cineva in 12 AM :D

    cu kbm am vb pe serv :P trebuia sa zici si tu ceva :)) daca m-ai vazut ^^

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...