Jump to content

p0p'0v

Inactive
  • Posts

    377
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by p0p'0v

  1. Dacă te conectezi cu user și parolă înseamnă că ai fibră. Îți merge prost în jocuri pentru că ai ping mare. Caută adresa ip a serverului la care te conectezi și în Windows, pornește cmd.exe și scrie: ping ip ( ip-ul serverului ). Dacă îți scrie ceva de genul :

    Reply from IP: bytes = 32 time = 100 ms TTL = 52, înseamnă ca ai un ping ( întârziere sau lag cum vrei sa îi zici ) de 100 de milisecunde.

    Apropo, uitați ce viteze de " fibră " am prins mai înainte:

    IPB Image

    Adică eu din Cluj, fac download de pe un server din Cluj cu 27 KB/sec și upload cu 36 KB/sec. Cred că aș prinde viteze mai mari prin wap, de la un server de pe planeta Marte.

  2. Aceeași problemă ca și varti17 o am, cam de o lună. Am FiberLink, înainte mergea download-ul de pe trackere în medie cu 7-8 MB/sec (prindeam și 11 MB câteodată) și de pe site-uri (externe) cu 1-2 MB/sec, dar de prin Decembrie prind maxim 600-700 KB/sec pe trackere și pe site-uri 3-90 KB/sec. Am sunat la RDS, au zis că mă vor suna când remediază problema, nu m-au sunat. A mai avut cineva problema asta ? Deci nu se întrerupe internetul, merge toată ziua, doar că la viteze mai mici sau echivalente cu un abonament CableLink. Acum sunt în Cluj, am și acasă în Satu Mare FiberLink și acolo merge normal.

  3. Pe wikipedia se gasesc o multime de informatii cu privire la gameplay si chestii noi , check it out: http://en.wikipedia.org/wiki/GTA_IV#Differ...heft_Auto_games

    Cel mai interesant mi se pare chestia cu telefonul mobil, va fi mult mai util acum, se pare ca vei putea suna la politie/pompieri ca sa ii derutezi :) , si misiunile(intalnirile) le vei stabili tot prin telefon, unii cetateni vor avea telefon mobil si vor putea alerta politia daca te vad ca faci ''haos'', etc. Per total, jocul e mult mai realistic fata de versiunile precedente ceea ce imi place foarte mult.

  4. Hmm, ciudat, in manualul jocului zice ca nu suporta pe AGP ci doar pe PCI-E urmatoarele placi : ATI X1600-1650 si de la nVidia seria 6800. Orice placa mai noua decat cele de mai sus ar trebuie sa mearga, deci nu stiu de ce nu iti merge...

    PS: Ati reusit careva sa fortati in joc antialiasing din nVidia control panel ? Bineinteles cei care aveti placi din seria GeForce 8 si Windows XP.

  5. Din cate jocuri horror am jucat, nu pot sa zic ca am fost speriat decat intr-o mica masura(faze de genu cand iti sare ceva in fata cand nu te astepti). In schimb in jocul Thief 3, este o misiune (Shellbridge Cradle) unde am avut parte de mai mult horror decat in toate jocurile de mai sus la un loc. Pentru cei care nu ati jucat Thief 3, va recomand misiunea respectiva... merita.

    PS: E recomandabil sa jucati noaptea jocurile horror, pentru efecte mai puternice.

  6. Chiar daca nu te culci intr-un pat, dupa 24 de ore se activeaza urmatorul ''nivel'' de vampirism,daca nu bei sange, deci vezi ca nu e cum zici.

    intre 0-24h 25% vampirisim

    24-48h 50% vampirism

    48-72h 75% vampirism

    72h + 100% vampirism

    PS: cu cat stai mai mult timp fara sa bei sange esti din ce in ce mai puternic (abilitati in plus, creste rezistenta la arme, boli, paraliza dar devii si mai vulnerabil la soare sau fire damage.)

  7. Banuiesc ca vorbesti de boss-ul cu care te lupti intr-o arena. Trebuie sa te uiti prin jur pe pereti si sa gasesti o cale de a te catara sus, la un moment dat ajungi pe o platforma de pe care sari pe el si executi o serie de miscari combo (ca si atunci cand ucizi un adversar din spate), dupa ce ii scade viata aproape pana la capat, trebuie sa il ataci in spatele picioarelor , dupa care cade in genunchi si ii dai lovitura de gratie.

  8. Din linkul postat de loki reiese clar faptul ca 8800 GT ofera cea mai buna performanta in raport cu pretul, unde mai intra si faptul ca la cati bani dai pe un 8800 GTX iti iei 2 8800 GT in SLI care scot performante mai bune.

    PS: Snakey vezi ca la 10 milioane iti iei un 8800 GT cu care joci Crysis pe High la 34 fps

  9. Am jucat single player demo-ul azi-noapte, e foarte tare, chiar poti spune ca e next-gen fata de alte jocuri care doar pretind asta... . Bineinteles ca am vrut sa vad cum e cu toate la full dar mi-a sacadat foarte tare (cam 10 fps cred ca aveam, nu am masurat cu Fraps ) , dar pana la urma l-am jucat la High doar pe Objects Quality, Textures si Water Quality, restul fiind pe Low sau Medium. Fizica din joc e foarte ok ,nu se misca tufisurile cand treci prin ele ca si in trailere si nici nu poti distruge cladirile(doar in DX 10) , in DX 9 poti distruge decat copacii si vechiculele . Am ramas uimit cand am vazut nivelul de detaliu la nivelul personajelor, pielea lor arata incredibil. Uitati aici un link pt. download : http://na.llnet.cdn.ea.com/u/demos/Crysis_SP_Demo.exe , mai sunt cateva si pe ComputerGames , have fun.

    PS: L-am jucat pe un Intel D930 Dual Core 3.0 Ghz , 2 GB DDR2 , nVidia 7600GT 256 MB

  10. In clipa de fata am un HDD WESTERN DIGITAL 80 GB 7200RPM/ SATA/ 8MB cache si am nevoie de mai mult spatiu , asa ca m-am decis sa imi iau un HDD WESTERN DIGITAL 250 GB 7200RPM/ SATAII/ 16MB cache. Nu ma pricep foarte bine la HDD-uri , deci nu stiu daca sunt compatibile (SATA cu SATA II). Pe langa asta , hard-ul nou e mai performant avand rata de transfer dubla (3.0 Gbps fata de 1.5 al celui vechi) si are un cache dublu , asa ca va intreb daca s-ar merita sa imi reinstalez Windows-ul pe HDD-ul nou daca il voi cumpara. Help pls !!

  11. In BioShock DirectX 10 e implementat doar la suprafete (texturi) din cate am vazut in meniul din demo asa ca abia se pot vedea diferentele, The_Wizard, nu are rost sa postezi imaginile alea pentru ca sunt din alt joc, + ca a 2-a pare trucata in Photoshop, si pe langa asta, pyro are dreptate, diferentele mari intre DX9 si DX10 se vor vedea de la Crysis incolo, pentru ca acolo chiar sunt efecte care nu pot fi reproduse pe DX9 (Depth of Field, Ligthbeams, etc)

  12. A fost bun episodul, la fel ca celelalte finale de sezon, situatia e nasoala... abia astept sez. 7 . Cat despre clona aia, am gasit asta :

    Abilities : Originally Kryptonian powers, which later evolved into reverse versions, including freeze-vision, heat-breath, vacuum breath, spot-light vision, x-ray hearing, etc.

    Cum e totul pe dos, banuiesc ca in loc sa fie vulnerabil la kryptonita, asta il face mai puternic.. ma intreb ce slabiciune are :dontknow:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...