Jump to content

TheSlayer

Inactive
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TheSlayer

  1. slayer...buildul meu de javazoana e oarecum diferit de cel normal..in primul rand eu folosesc enigma in loc de coh..ma bazez pe ias,multa viata..inel+amuleta fcr..si crede-ma ca ajunge destul de bazata o astfel de javazoana...pot sa termin hellul mai repede decat il termina un ciocanar~~.baalrun,csrun,nihlarun...etc..nu imi tremura picioarele nicaieri cu javazoana mea..si nu uita,ca un ciocanar de regula are probleme in spatiile inguste,uneori te incurci cu cta-ul si dai cu ala ca sa nu mai zic ce enervant poate sa fie cand nu nimeresti cu ciocanele un monstru wink.gif ..o java nu are astfel de probleme..cat despre problema cu mercu si cu im in cs..pai..aici deja depinde de reflexele unui jucator..eu cel putin m-am invatat sa ma teleportez la timp,sa dau tp-uri in cat mai scurt timp posibil..sa resurectez mercu imediat..etc..

    alt argument?...hmm..pai sa vedem,pana acum in duel nu m-au pus ciocanari si barbari ~~

    Nici nu prea are cum un ciocanar sa te puna la duel daca te teleportezi mult, si orice ciocanar stie ca ciocanele lovesc intotdeauna cand monstrul e fix langa el.

    La pvp hammerdinu tre sa se miste incontinuu si sa spam-eze ciocane ca sa aiba vreo sansa. Dar daca esti atent la ruta ciocanelor, da numa pe langa tine.

    Suna fain buildu tau smile.gif

  2. -Si eu ce am zis? :| si vigor e bun, n`ai idee ce rapid faci un rush cu vigor. Ajungi la throne of destruction in sub 30 de secunde, cu o potiune sau 2 consumate smile.gif

    -normal ca pui eni, si normal ca pui concentration ca aura, e singura care mareste blessed hammeru, chit ca cu doar 50% din cat face, dar tot vine mult

    -Daca are FCR e si hammerdinul rapid.

  3. noghri, cam ii dau dreptate lui knockaround, hammerdinu e cred ca cel mai bun la pvm, daca stii sa'l faci bine,cu sinergy si concentration.

    Ca sinergii are blessed aim parca si vigor, iar vigor il ajuta mult sa ajunga rapid la bossi. Un Andariel run la lvl 35 il faceam in <60 secunde cu hammerdinu hello2.gif

    Astept contraargument, this is fun smile.gif

  4. Si eu tot pt level vreau sa fac. Asha ca gen de joc nu prea stiu, depinde si de cei cu care lucrez; cel mai fain ar ieshi un mmorpg, ca world of warcraft. Da' n-am probleme cu alte genuri. Esti interesat de asta?

    La World of Warcraft au lucrat zeci de programatori, toti cu `carte`, nu pustani de 16 ani :| si sa spui ca vrei sa faci un joc pentru ca stii photoshop, un program cu mii de tutoriale pe net :|

  5. Am cumparat acu` cateva luni un calculator nou, date tehnice nu cred ca conteaza.. placa de sunet incorporata pe placa de baza Intel.. pus windows XP de la cineva (stiu stiu, no warez here eusa_doh.gif )care mi`a spus ca era windows facut pentru calculatoare Fujitsu-Siemens, si a zis ca e posibil sa dea ceva erori.Bun, am instalat win, nici o problema. Dupa ce am instalat toate driverele, dau sa pun muzica sa ma relaxez un pic.Nu pornea.Nici cu winamp,nici media player, nici soundtrack`ul filmelor.Driverul placii de sunet da o eroare de genul "error 103 lalalala intel" O sa fac screen eventual pt. a posta eroarea exacta.

    O sa postez si numele placii de baza exacte pe care o am ... si va rog daca poate sa ma ajute cineva, fara sa fiu nevoit sa reinstall win.

  6. Se face server de L2.. fiti siguri de asta ...

    Acum serverul e in teste (stiu din surse sigure).

    E cam de 1-2 luni in teste .. si da Razvan se ocupa de el ... care e destul de ocupat

    Cred ca o sa mai asteptam putin daca vor sa puna C4 (cel din teste e C3)

    App incercati sa accesati http://www.linkmania.ro/l2 .... deci exista smile.gif

    laugh.giflaugh.giflaugh.gif

    A fost acu luni bune in teste, pana cand un ratat a pus serveru pe hopzone si incepura sa intre toti strainii. Si dupa 1-2 sapt s`a inchis.The end.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...